Šminka

10 čudesnih savjeta o tome kako nanijeti bronzer i blistati kao profesionalac

10 čudesnih savjeta o tome kako nanijeti bronzer i blistati kao profesionalac

Uz toliko nijansi šminke na raspolaganju, to je teško znati što će vam odgovarati najbolje. Različitih boja i tekstura bolje odgovaraju različiti ljudi, različite kose i očiju boje i različite obrva tonove. Evo deset savjeta kako vam pomoći izabrati pravo rumenilo i bronzer, i kako ga primjenjivati, tako da možete napraviti najviše od vaše prirodne ljepote:

1. Shades of rumenilo za fer kože

Uz rumenilo, ti imaju za cilj da stvori zdrav i prirodan sjaj na obrazima. Jednostavne pravilo je zapamtiti da je pravednije vaša koža je prirodno, upaljač je boje rumenila treba da bude. Uz sajam kože, ako ste odabrali nijansu rumenilo da je previše tamna, vi ćete izgledati kao obojene lutka ili klaun!

2. Shades of rumenilo za tamniju kožu

Za toplije, tamnije puti, trebalo bi probati koristeći rumenilo sa toplim tonovima kao što su breskve, korala i naranče da se stvori prirodan izgled sjaj. Ako se osećate malo hrabriji, onda bi mogao pokušati bronce ili bakra nijansi, sa malo sjaja.

load...

3. Bronzer za sajam kože

Bronzer donosi toplinu na bilo ten, ali sa fer kože, ponovo, morate biti vrlo oprezni da ne ide previše tamne. Efekat bi trebao biti svjež sjaj i ne bi trebalo da izgledaju previše tamna u odnosu na ostatak vaše kože.

4. Bronzer za srednje ten

Za one koji imaju srednji ten, bronzer s malo dozom shimmer može izgledati jako dobro. Topla boja sa blagim shimmer može izgledati fantastično u ljetnim suncem. Ali, biti upozoreni, shimmer može izgledati malo izvan mjesta na hladne zimske dan.

5. Bronzer za tamniji ten

Ako imate prirodno tamniji ten ili imate tan, onda možete probati metalik zlatna, bronca ili bakar nijansi bronze. Iskra će izgledati fantastično na tamniju kožu i možete koristiti neke na ramenima i ključne kosti previše.

load...

6. Puder rumenilo vs krema ili gel rumenilo

Rumenilo prah je bolje za masnu ili normalnu kožu, dok gelovi i kreme su bolje za suhu kožu. Nanesite puder rumenilo sa kratkim i pahuljasto četkom i pri primjeni gela prstom ili spužvom. U oba slučaja miješanje u dobro je imati sve to tražim prirodno.

7. Što učiniti ako se primjenjuju previše rumenilo?

Previše rumenilo i nećete izgledati prirodno, ali ne paničarite, ne morate da obriše sve van i početi iznova. Izbrisati neke tkivo preko rumenilo, da ukloni višak, a zatim prašinu preko neke puder za lice ublažiti boju.

8. Kada se nanosi bronzer, razmislite o suncu

Da bi bronzanu izgleda kao prirodan, kao što je to moguće, razmislite o tome kako bi se sunce sija na licu. Bronzer najbolje izgleda kada se lagano nanosi na čelo, nos, obraze i bradu; sva mjesta na kojima bi ti sunce uhvatiti po sunčanom danu.

9. Povucite se suočava prilikom apliciranja rumenilo i bronzer

Prvo, prilikom prijave rumenilo, pobrinite se da prašinu višak sa četkom, pre nego što se nigdje u blizini svoje lice, da bi izbegli ispadanje na pogrešnim mestima. Tada, osmeh i primijeniti rumenila na jabuke vaših obraza, četkanje gore prema vašim ušima. Zatim povucite riba lice i nanesite bronzer na udubljenjima obraza naglasiti prirodne sjene svog lica, dajući mu više strukture i definicija.

10. Manje je najbolji

Ostavite bold izjave za oči i usne. Oba bronzer i rumenilo treba koristiti štedljivo; koristiti samo nijanse koji savršeno uklapaju u vašu prirodnu boju kože.

Kako se prijaviti bronzer i rumenilo kao profesionalac? Da li imate neki drugi saveti?

load...