Šminka

10 grešaka u zajedničkoj upotrebi šminke koju morate izbjeći

10 grešaka u zajedničkoj upotrebi šminke koju morate izbjeći

Dobra šminka izgleda sjajno, ali šminka greške mogu izgledati, dobro, apsolutno užasno! Ne postoji ništa loše ili pravi način da se prijaviti šminka, ali postoji nekoliko česte greške koje se lako može izbjeći. Evo deset najčešćih nanošenje šminke grešaka koje su najbolje koje treba izbegavati:

1. Makeup koji ne odgovara vašim godinama

Izbor šminka koja odgovara vašim godinama je važno za mlade i malo starije žene. Imajte na umu, najnoviji šminka trend za tinejdžere, nije uvijek tako dobro za nekoga malo stariji. Isto tako, iako, tinejdžer ne treba izgledati kao njena majka!

2. Korištenje pogrešne temelje

Fondacija ne bi trebalo promijeniti boje kože, treba ga nadopuniti. Odaberite fondaciju koja je blizu vašu prirodnu boju kože moguće i, ne zaboravite da je vaš ton kože blago mijenja, sa različitim godišnjim dobima.

load...

3. Zaboravljajući obrve

A dobro njegovan obrva može napraviti veliku razliku, tako da ih se zanemariti! Držite ih dobro obrubljene i klimom i koristite suptilne hladu olovka za obrve, samo za nijansu lakši, od prirodne boje obrva.

4. Nije miješanje u šminku

Ovo sasvim sigurno trebalo da bude na broj jedan, jer je jedan od najčešćih make-up greške, a najuočljivija jedan, zar ne stapa šminku. Rumenilo, sjenilo, highlighter i temelj sve treba uklopljena u dobro i ne ističu u oštrom jedni od drugih.

5. Ruž za usne koji je previše tamna

Dark ruž za usne zaista mogu dodati godina na svoje godine i, najgore od svega je mrak, mat ruž. Za prirodnije, mlađe izgled, koristite lakši nijansu sjaja ili ruž za usne.

load...

6. Previse bronzer

Još jedna od dobrih nanošenje šminke tips je da budu oprezni sa bronzer. Bronzer treba dodati prirodan izgled, zdravi sjaj na vašoj koži, a ne da izgleda naranče! Nanesite bronzer štedljivo, jer, ako to niko ne primjećuje, onda imate to samo u pravu!

7. Previše crne eyeliner

Crna olovka za oči, sve oko oka, izgleda mnogo "previše" i potpuno neprirodno; to također može učiniti vaše oči izgledaju manje; tako koristiti tamnije eyeliner na vrhu liniju trepavica i lagani ili gole eyeliner u unutrašnjosti svog dna liniju trepavica, a to će otvoriti oči i učiniti ih izgledati veći.

8. Primjena šminka na vrhu suhu kožu

Piling jednom tjedno i držati korak sa svojim hidratantnim rutinu, jer primjenom temelj na suhu kožu neće pokriti ga, to će učiniti da izgleda gore. Fondacija primijeniti na suhu kožu neće uklopiti u pravilno i da će izgledati vrlo peruta i neatraktivan.

9. Neusklađenost lice na vrat

Još jedna velika greška što je odmah uočljivo ostavlja oštre linije, gdje svoj temelj završava na svoj vilica. Uvijek stapaju temelj dolje, izvan vilica, na vratu, i zapamtite da je vaš temelj treba da bude nevidljiv za oko.

10. Testiranje šminke na rukama

To je vrlo uobičajena za žene za testiranje nijanse šminke na poleđini svoje ruke, ali to je pogrešno stvar. Koža na leđima na ruke može biti vrlo različite boje od kože na licu, tako da uvijek testirati šminke, gdje će se koristiti, ali uvijek uzeti u obzir higijene kada to učinite.

Kako pravilno nanesete šminku? Koje su vaše omiljene šminke aplikacija tips?

Ostati lijep i biti sretan!

load...