Šminka

10 iphone savjeta i trikova za koje verovatno nisi znala

10 iphone savjeta i trikova za koje verovatno nisi znala

IPhone je prilično impresivan komad kit sa bukvalno hiljade funkcija i mogućnosti. Ona ima toliko mogućnosti koje većina ljudi nikada ne oslobodi telefone puni potencijal. Za sve korisnike iPhone-a, ovdje je izbor iPhone savjete i trikove koji će vam pomoći dobiti više od svog telefona:

1. Podesite muziku da se zaustavi na timer.

Slušaju muziku u krevetu je super, ali onda zaspe i to je još uvijek igra. Možete postaviti svoju muziku da se zaustavi automatski igraju po dodirom na sat, a zatim odaberite "Timer ',' Kada Timer Ends '. Dođite dolje i odaberite "Stop Playing" i zatim postavite tajmer na dužinu vremena koje želite.

2. Format vaše e-mailove

Za formatiranje sadržaj vaših e-mailova, označite tekst, a zatim dodirnite opciju strelice za pronalaženje U dugme B i. Dodirnite i možete podebljano, naglašavaju ili kurzivom teksta.

load...

3. Napunite svoj iPhone brže

Prebacivanje svoj iPhone u avionu režim će pomoći da se brže napuniti. Kada to uradite, to isključuje prijem mreže, Wi-Fi i Bluetooth, tako da se ne troši nikakvu moć, dok je vaš telefon puni.

4. Koristite slušalice za snimanje fotografija

Kada imate aplikaciju za kameru uključen, možete snimiti fotografiju pritiskom na dugme na slušalicama. Ako nemate slušalice priključen, možete koristiti za pojačavanje jačine zvuka da biste snimili fotografiju previše.

5. Take Burst slike

Ako držite pritisnutu tipku snimanje na iPhone, kada uzimanje fotografija, automatski će ići u burst modu, te da čitav niz snimaka.

6. Koristite svoj iPhone kao libela

Pokušavaju da postave police i ne može dobiti nivou? Ako idete u mod kompas na vašem iPhone i prevucite prstom lijevo, naći ćete veliki aplikaciju nivo koji je stvarno jednostavan za korištenje.

load...

7. Opcije pristupačnosti

Pod opcijama pristupačnosti, možete obrnuti boje svoj iPhone, što ga čini mnogo lakše vidjeti kada si noću, a svjetlo nije jako dobro. Možete pronaći ovu opciju pod 'Postavke', 'General', 'Pristupačnost ", a zatim dođite do dna i dodirnite" Pristupačnost Shortcut'.

8. Get vaš iPhone u flash, kada primite poruku

Ako otkrijete da vibracije ili zvuk ne mora uvijek dobiti vašu pažnju, također možete napraviti blic u vaše online trepere, kada primite poruku. Ići na 'Postavke', 'General', 'Pristupačnost i dođite do odjeljak sluha i možete uključiti' LED bljeskalicom za upozorenja.

9. Prestanite se u mogućnosti da stvari na svoj iPhone

Možete isključiti mogućnost da kupuju stvari iznutra aplikacija, što je odličan način za kontrolu vlastite potrošnje, ili ako ste se nagnuo svoj telefon nekome da se igra dalje. Ići na 'Postavke', 'General', 'ograničenja', 'Enable ograničenja', i pomaknite se prema dolje dok ne vidite 'In-App kupovinu', i onemogućiti ga.

10. Isključite iMessage čitati primanja

Ako ne želite da vaše kontakte da biste saznali da li ili ne imate svoju poruku poslata na iMessgae, a zatim idite na "Settings", "Poruke", "Pošalji čitanja primanja", a možete ga isključiti.

Koje su vaše omiljene iPhone savjete i trikove?

load...