Šminka

10 korisnih savjeta o primjeni vjenčanja šminke

10 korisnih savjeta o primjeni vjenčanja šminke

To je veliki dan! Vjerojatno najveći dan u svom životu, tako da želim da idem samo u pravu i da se odnosi na vašu šminku, kao i sve ostalo. Tvoja porodica, njegova porodica i svi vaši prijatelji će biti tamo gledati te kako, pa će sve te kamere, pa se potrudite da šminku ne iznevjeriti provjerom naš top deset savjeta o tome kako primijeniti vjenčanje šminka:

1. Praksa

Naš prvi savjet o tome kako primijeniti vjenčanje šminka je - praksa! Znate veliki dan dolazi, tako da imate dovoljno vremena za bavljenje šminku unaprijed. Vi vjerojatno će biti nervozan dovoljno na dan, tako da eksperimentišu sada, dobiti prijatelje da uradi slike i na taj način, možete biti sigurni da ste zadovoljni s izgledom.

2. Vlaže

Prije nego što se prijavite bilo kakve šminke, očistiti i hidratizirati kožu. Vodite računa s hidratantnom kremom da ne bi vaša koža masna, ili šminka neće pravilno sjesti, niti će to trajati duže.

load...

3. Prime

Bljesak kamere će istaknuti bilo blagi nepravilnosti u vašu kožu, ako koristite temeljni premaz, ne samo da će to napraviti bazu za ostatak šminke, to će također pomoći da se pokrije široki pore i sve fine linije.

4. Nanesite dugotrajna temelj i korektor

Koristite korektor za skrivanje bilo kakvu manu ili blagi nepravilnosti u vašu kožu, a zatim nanesite temelj da daju ukupnu gladak i besprijekoran izgled vaše kože; i izabrao dugotrajna formula proizvoda kako bi bili sigurni da traje čitav dan. Na dan vjenčanja možete dobiti emocionalne i rumenilo mnogo, tako da je najbolje osnovnu boju koristiti za korektor je žuta, jer je bolje da se sakrije bilo crvenilo.

5. Obrve

Da li primjeniti vaše šminke oko očiju prije ili nakon osnivanja se često raspravlja. Neki ljudi kažu da je to najbolje i ranije, tako da ako postoji bilo ispadanje iz vašeg šminke oko očiju, to će biti lakše da razjasnimo, prije nanošenja temelja. Kada je u pitanju obrve, ne zaboravite da radi bilo oblikovanje i čupanje nekoliko dana prije vjenčanja, dati vremena za crvenilo da ide, i samo oblikuju i definiraju sa olovka za obrve ili vodootporni obrve gel na veliki dan.

load...

6. Trepavica

Otvorite oči i okvir koji blistave izgled sreće s aplikacijom maskare, ali ne zaboravite da koristite vodootporan, jer čak i najteže od nas baca barem jedan suzu u toku vjenčanja. Neke cure trepavica ekstenzije ili koriste lažne trepavice na dan venčanja, pa probajte, eksperiment i vidjeti što vam najbolje odgovara...

7. Blush

Dati svoje lice ružičasto sjaj nanošenjem malo rumenilo na jabuke vaših obraza. Nanesite ga nježno s prstima, a zatim se uklopi sa šminkom četkom. Da li to postepeno ipak, da se ne bih postavljao na previše ili ćete izgledati kao jedan od onih lutke sa jarko crvenim obrazima...

8. U prahu

Da biste postavili svoj šminke, koristite svjetlo prašine prozirnog praha, posebno na T-zonu, koja bi mogla biti skloni da postane masna.

9. Lips

Nanesite malu količinu od temelja do tvojih usana, a zatim primijeniti izbor ruža za usne i budite sigurni da ne zaboravite ponijeti svoj ruž sa sobom za kasnije dodir ups. Možete dobiti dugotrajnu ruž, ali pazi da ne mogu sušiti usne se prilično brzo.

10. Da biste završili

Dokrajči sa laganim sprej završnih magle. Ovi proizvodi za završnu obradu sadrže poseban polimer, koji će pomoći vašem šminku ostati na snazi ​​duže.

Da li imate neke druge savjete i trikove o tome kako primijeniti vjenčanje šminka? Molim vas, slobodno ih dijeli u komentar ispod teksta.

load...