Šminka

10 malih šminka za šminkanje koje mogu napraviti veliku razliku

10 malih šminka za šminkanje koje mogu napraviti veliku razliku

To je šminka put hack opet! Volimo uštedu vremena i novca i da život samo za nijansu jednostavnije, tako da smo uvijek u potrazi za novim makeup savjete i trikove. Da li je to što šminka traje duže, pojednostavljenje jutarnju rutinu, ili pronalaženje neočekivano načini za svakodnevne predmete; ako nam pomaže da izgledaju sjajno s manje napora, svi smo za to. Evo deset malena šminke hacks koji bi mogao napraviti veliku razliku u vašem životu.

1. Zagrijavanje maskaru za bolji aplikacije

Evo mali trik koji će učiniti vaš maskaru klize glatko bez pramenova. Samo uvuci vaše dobro zatvorenim maskara boca u šolju malo tople vode, dok radite ostatak šminke i da će zagrijati ga dovoljno da bi se mnogo lakše da se prijave. Alternativno, protrljajte između dlanova ruke nekoliko puta i da će učiniti istu stvar. Ono što ne želite da uradite je pumpa četke gore i dolje jer će to samo stvoriti mjehuriće zraka u maskaru.

2. Uštedite novac na četkice za šminkanje

Ako želite da uštedite novac na četkice za šminkanje, glavu na dole sa svojim lokalnim zanatska radnja. Mnogi četke boje su isti tip oblika kao četkice za šminkanje, a kvalitet je jednako dobar. Jedina prava razlika je u tome što plaćaju mnogo manje za četke boje iz zanatska radnja nego što bi za četkice za šminkanje iz kontra šminku.

load...

3. Pogledajte sve do primijeniti eyeliner

Želite izbjeći naborima kada primijeniti gel eyeliner? Spustite ogledalo tako da morate da pogledate dole kada se primjenjuju eyeliner, a zatim kapka će u potpunosti biti izložen i da neće biti nikakvih nabora. To je jednostavan, ali efikasan, a vi ćete dobiti više dosadan nabora u eyeliner.

4. Pravi način da koristite olovku za obrve

Najbolji način da se koristi olovka za obrve i ne moraju da izgleda potpuno neprirodno je da se koristi vrlo lagano za samo boja u svim oskudna Parcheş. Koristiti vrlo lagana potezima olovke u odnosu na one oblasti obrve koje su malo tanki. Ako koristite teško poteza i boja u cijeloj obrva, to će izgledati previše masna i neprirodno.

5. Kako da biste dobili super-glatko usne?

Da biste dobili super-glatko usne svaki dan, operi usne lagano četkicom za zube i malo kokosovog ulja prije nego što se odnose bilo karmin. Ovo će ukloniti sve labave pahuljice od kože i vlaže u isto vrijeme. Kada se prijavite karmin, to će ići na savršeno glatka. Ovo radi posebno dobro ako koristite hrabru boju ruža za usne, što bi bilo pahuljica ili pukotine na koži još izraženije.

load...

6. Set šminke s ružom vodom

Ako želite da se šminka ostanu tu i izgledaju svježe, lagani sprej ruže vode će to popraviti čvrsto na mjestu. Spray gore ruža vode u zrak i onda neka ga opet padnu na lice. Držite oči i usta čvrsto zatvorena ipak! To će osvježiti i podesite šminku i učiniti ga traje puno duže. To će također pomoći da se zaustavi sjaj razvija kasnije u toku dana kao dobro.

7. Nanesite rumenilo prije ruž ili sjenilo

Da bi se izbjegla postaje sudaranje nijanse šminke koja bi mogla izgledati pomalo klovnovskih, nanesite boju na obraze prije nego što se odnose bilo ruž za usne ili oči šminka. Ako to uradite, vi ćete biti u mogućnosti da lako vidjeti što sjeni očiju i usana boje će najbolje ići sa svojim rumenilo.

8. Koristite maslinovo ulje kao šminke

Sasvim prirodno i savršeno nježan, maslinovo ulje čini odlična alternativa za čuvanje kupio šminke za uklanjanje. To učinkovito uklanja sve tragove šminke i isto tako vlaži i hrani kožu previše. Pokušati; mislimo da ćete voljeti rezultate.

9. Kako da pokriju nepravilnosti i ožiljci od akni

Za potpuno prekrivanje ožiljaka i fleka, pokušajte ovo dvostruko pristup aplikaciji. Nanesite sloj korektora, a zatim prašine preko vrha koji s mat u prahu. Zatim nanesite drugi sloj korektora i prašine koji puderom kao dobro. Dobro uklopiti u i dati mu konačni prašine praha, i nepravilnosti i ožiljci će su nestali iz vida.

10. Kako se prijaviti bronzer?

Evo kako primijeniti bronzer tako da će izgledati sasvim prirodno i oblikuju tvoje lice lijepo. Kada se prijavljujete bronzer nanesite ga u obliku broja 3. Počnite s vrha brojem 3 koji dolaze preko vaše kose, a zatim uzeti sredinom 3 neposredno ispod jagodica. Dnu 3 onda treba pasti preko vilicu linije. Kopirnih na jednostavan način!

load...