Šminka

10 neverovatnih popravaka za dosadne probleme sa šminkanjem

10 neverovatnih popravaka za dosadne probleme sa šminkanjem

Baš kad mislite da ste spremni za izlazak, ti ​​sebi konačnu prašine u prahu, i naći ćete da imate ruž na zube ili nekoliko mrlje od sjenilo u obraze. Ovo su samo dva od zaista neugodno problemi makeup koji mogu voziti vas lud. To su stvari koje nisu velike probleme, a oni mogu biti fiksne, ali oni uvijek čini da se dogodi u samo pogrešno vrijeme. Dakle, kako bi vam pomogli izbjeći neke od ovih šminke iritacije, evo deset nevjerojatno jednostavne trikove koje možete koristiti da biste dobili okolo onih dosadnih problema šminku.

1. Zaustavite sjenilo od gužvanja

Sve što trebate učiniti da se zaustavi svoj sjenilo od gužvanje je primijeniti neku vrstu baze, prije nego se prijavite na sjenilo. Možete koristiti prajmer oko koje je postignut, posebno za posao, ili možete koristiti temelj ili korektor. Ako imate nijedna od ovih pri ruci, pokušajte koristiti gel eyeliner iste boje kao sjenilo kao bazu.

2. Stop uzimajući karmin na zube

Gledam u ogledalo i pronalaženje koje ste ruž na zubima je vrlo čest problem koji ima jednostavno rješenje. Jednom kada ste završili nanošenja ruža za usne, pop kažiprst u usta i omotati tvoje usne oko njega. Kada izvadite prst, višak karmin će otpasti na prst.

load...

3. Make četkice za šminkanje traje duže

Ako se čini da se stalno kupuju nove četkice za šminkanje, onda bi to moglo biti samo da je potrebno da ih češće čistiti. Četkice za šminkanje treba oprati, barem jednom mjesečno, ili ćete dobiti nagomilavanje proizvoda u njima koji mogu oštetiti čekinje. Što je još važnije, bakterije mogu uzgajati u neopranog četkice za šminkanje.

4. Koristite ljepljive trake za uklanjanje mrlje od sjenila

Ako primijetite da su neke mrlje od sjenila su pale na obrazima, možete ne samo da ih obriše, jer ćete mazati svoj temelj. Najlakši način da ih ukloniti je da ih lagano podignite s mali komad ljepljive trake.

5. Kako se prijaviti bronzer koji izgleda prirodno?

Bronzer može izgledati sjajno kad se dobro primjenjuje, ali ako se to pogrešno, vi ćete izgledati više kao pocrnelih narančasta nego bronzani ljepote. Da bi bronzer izgledaju prirodno, nanesite ga vrlo štedljivo, a odnose se na samo područja vašeg lica koja bi sunce prirodno dirati. Vam je potrebna samo mala količina bronzera za postizanje tog preplanuli izgled.

load...

6. Kako bi bili sigurni da sve vaše šminke spadne?

Ako imate problema sa uklanjanjem sve vaše šminke noću, onda vjerojatno samo treba da promenite sredstvo za čišćenje. Pokušajte da koristite sredstvo za čišćenje na bazi ulja, oni kvare šminke efikasnije i, ako i dalje imate problema sa svojim šminka off lako, pokušajte uklanjanje posljednje ostatke šminke s vatom loptu natopljen tonera.

7. Stop ruž feathering

Ruž za usne može učiniti neverovatne stvari kao što su, uljepšati cijeli lice, i da se osjećate više samopouzdanja, ali to ne izgleda tako dobro, kada krvari na kožu ili perje. Odgovor je isti kao što je bilo za gužvanje sjenilo; potrebno je da prvo nanesite bazu. Koristite usne temeljni premaz, prije nego što se prijavite ruž, kao i da će zadržati svoj ruž točno gdje želite i to će trajati mnogo duže previše.

8. Kako napraviti obrve izgledaju prirodno?

Kada ispunite retke područjima obrve olovkom, cilj je da izgledaju pun, ali prirodno. Ako ustanovite da ste stalno preterujelj obrve i oni izgledaju previše izražen, pokušajte koristiti vrlo brzo, kratko potezima s olovkom, krećući se u istom smjeru kao i dlake rastu. Vaš olovkom u područjima će tada izgledati isto kao prirodni dlake.

9. Marka kopirnih izgledaju prirodnije

Oblikovanje može napraviti veliku razliku u lice. To može tanak nos, sakriti podbradak, i izbalansirati svoj funkcijama. Greška koju mnogi ljudi čine sa oblikovanje je, međutim, da je linija između highlighter i oblikovanje hlad su daleko previše očigledno. Da izgleda prirodnije, odgovor je da više vremena provodi miješanje mraku i svijetlim tonovima, tako da ne dobiti bilo koji primjetan linija.

10. Stop temelj tražim cakey

Temelj bi trebao izgledati svjetlo i besprijekoran, pa evo je sjajan tip koji će zaustaviti svoj temelj tražim teška i cakey. Kada se prijavite svoj temelj, početak u centru vašeg lica i postepeno raditi svoj put prema van. Početi primjenom čiste sloj, a zatim dodati i više ako je to potrebno. Uvijek je lakše dodati malo više, nego što je da poleti previše.

load...