Šminka

10 rukava za šminkanje svake šminke treba da zna

10 rukava za šminkanje svake šminke treba da zna

Rečeno je da je svijetla ruž je ljepota ekvivalent espresso snimak: bold, okrepljujuće, i svježe. Pravo ruž za usne će se okrenuti glave i slomiti srce, ali ruž za usne može biti napredni šminka funkcija za neke od nas. Ruž za usne često se mora ponoviti u toku dana, a potrebno je stabilan, iskusnih ruku i izvući. Bez obzira na nivo vještina ipak, mislimo da ruž za usne je jedan ljepota stavku koja ne djevojka treba živjeti bez. Želimo da svi osjećaju ugodno ljuljanje bilo ruž za usne po svom izboru, pa smo sastavili neke savjete i trikove za nevjerojatan usne cijeli dan.

Premijer tvoje usne!

Jeste li nanosi ruž za usne i odmah primijetio da je počeo držati na kosu dijelove tvoje usne? Izgleda grozno, a piling je gotovo nemoguće da se glatko. Prije nego što čak i pokupiti vaš ruž za usne cijevi, postoje dva osnovna koraka proces punjenja koji će osigurati vaše usne su boje-ready: piling i hidratacija. Trljanje usnu ribanje ili meku četkicu za zube preko tvoje usne za uklanjanje mrtve kože će ljuštiti lijepo. Nakon tvoje usne su glatke, nanesite Shea maslac sa Q-tip, i pustite da potone u nekoliko minuta.

Usne je tvoje BFF

Ne samo za usne pomoći da pruži definiran oblik i oštri rubovi na tvoje usne, ona također pruža bazu da vaš ruž za usne može se pridržavaju. Za kreiranje puniji usana, izvući svoj usne lagano izvan prirodne linije. Popuniti u cijelom usne, i uklopiti ako je to potrebno. Ako želite ostati na vrhu trenutne trendove, zgrabi jasan usne, kao i, i izvući samo izvan boji liner - to će osigurati da se ne boji krvari na vašoj koži kada se primjenjuju sve svoje proizvode.

load...

Nanesite svoj ruž za usne sa četkicom

Noseći cijev karmina oko je super kada ste u pokretu, ali to nije najprecizniji način da se primjenjuju šminku. Umjesto toga, koristite mali korektor ili usne četkicom za primjenu uređaja sa cijevi direktno na usne. Ovo će vam dati veću preciznost, kontrola, a vi ćete biti u mogućnosti da se prijave daleko manje proizvoda. To znači da će vaš ruž traje duže, a vi ćete imati mnogo više čak i pokrivenost.

Set prahom, i ponovite

Još jedna od velikih karmina hakova postavlja svoj ruž za usne s prahom, to je isto kao postavljanje svoj temelj. U njoj se čuva svoj proizvod u mjestu, i stvara lijep mat. Postavka je ujedno i krajnji ključ za držeći svoj ruž pod blokadom od jutra do mraka. Nakon što su se prijavili u prahu, pratite uz drugi sloj ruža za usne. Set ponovo i ponovite. Nekoliko slojeva karmina i praha postavljanje će osigurati da imate tvrđava zaštite ruž za mnoge sate.

Koristite korektor za glatke rubove

Ovo je jedan od onih karmina hacks koji šminkera ne žele da znate! U redu, vjerovatno ne zanima. Ali to je velika ruž hack za osiguranje glatke, oštre linije. Nakon što su se prijavili svoj liner i ruž za usne sa svojim zadovoljstvo, koristite korektor i novčanu kaznu vrhom četkice da ispravite sve nepravilnosti na uglovima i linije.

load...

Koristite ruž za usne kao rumenilo

Ruž za usne je prilično svestran, i da je vrijeme da ga prihvatili za ono što zaista jeste: multi-alat! Umjesto pakovanje torbicu s vrijedan šminke tri mjeseca ', donesi jedan svestran ruž za usne i iskoristiti njegove brojne funkcije. Pravo ruž za usne može se primijeniti ne samo na tvoje usne, ali i obraze, kao rumenilo. Jednostavno dot, i stapaju temeljito. Čak se može koristiti i kao sjenilo za oči! Uvijek imajte na umu da se prijave u umjerenosti, i izgraditi slojeva po potrebi.

Mix labave sjenilo i vazelin za DIY ruž za usne

Ponekad je teško da je savršen hlad. Možete ga zamisliti upravo u glavu, i vizije o tome pleše u snovima - ali ne mogu ga naći nigdje. Skoro postoji u Sephora, ali Swatch izlazi previše ružičasta, a najbliži hlad na MAC je previše shimmer. Zvuči kao da je vrijeme za DIY ruž za usne - i to je lakše nego što mislite! Jednostavno da puder u prahu (ili slomljen sjenilo) i slomi / mix u malom zdjelu. Dodaj vazelin na željene konzistencije. Ako se boja nije u pravu, pokušajte dodavanjem nekoliko drugih pigmenata! Mad-naučnik koliko je potrebno dok ste stvorili karmin ste oduvijek željeli.

Izbjegavajte karmin oznake na čašu

Ovo je jedan od onih praktičnih karmina hacks koji mogu biti korisni u društvenim prilikama. To se događa svima nama: uzmete jedan gutljaj piće, i čašu izgleda kao obraz unuka je na Božić. Iako je lijepo da uvijek znaju što napitak je tvoje, to bi sigurno bilo malo otmjeno da držite čašu ruž za usne bez čitave večeri. Srećom, mi smo shvatili trik, a to je apsurdno jednostavna: lick naplatka prije pijemo izbjeći ruž maraka! Vode na površini stakla će stvoriti površinu bez trenja, tako da karmina nema ništa za držanje. A brzo obrišite salvetu, i čašu će opet blistaju!

Koristite mrlja prst

Nema ništa više neugodno ili osnovni nego da ruž za usne (koje ste mukotrpno primjenjuje) na zube, ali mi smo svi bili tamo barem jednom. Dok ste verovatno videli tvoja mama i vaša baka izbrisati svoje ruž za usne sa tkiva (a to je i dalje velika metoda, radi to isto!), Imamo još jedan fiks. Uzmite prst, omotati tvoje usne oko njega, i polako je izvucite. Sve ruž za usne koji bi prebačen u zube će se obrisati na prst, a vaš osmijeh će biti bez greške!

Za iluziju puniji usana, pokušaj u ombré

Odabrati dva različita nijanse ruža za usne, i rade unutra sa tamniju nijansu. Pobrinite se da se postroje sa tamnom olovkom prvi! U središtu gornje i donje usne, dodajte upaljač hlad, i spoje dva zajedno lagano. Blot, i set sa prah ako je to potrebno. Uz pop, dodajte sjaj ili glitter u središte usana kao dobro. Gradijent boje će djelovati kao vizualni iluzija da vaše usne izgledaju puno i predivno.

Koje su vaše omiljene karmin hack?

load...