Šminka

10 saveta i rukavica za ručke o kojima svaka devojka treba znati

10 saveta i rukavica za ručke o kojima svaka devojka treba znati

Svaka djevojka želi imati preslatko, kissable usne, ali ono što ne želim je karmin da te pustiti dole. Dakle, mi smo sastavili listu od naših prvih deset korisnih saveta i hacks koji će vam pomoći dobili najviše iz vašeg karmina i dobiti izvanredne usne gledajući, svaki put.

1. Držite usne ekspandiranog

Ako imate suve usne, onda ćete morati da ih piling za uklanjanje suhe i peruta kožu prije nego što se prijavite bilo karmin. Trljajte usne lagano sa malo šećera i Shea maslac (ili maslinovo ulje), a to će piling kože i vlaženje usta u isto vrijeme.

2. Kako zaustaviti feathering

Za zaustavljanje karmin krvarenje i perja, primijeniti neke jasne temelj oko izvan usta prije nego što primijeniti ruž za usne. To će pomoći da se zapečati fine linije u vašu kožu i zaustaviti ruž krvarenja u njih.

load...

3. Blot između slojeva

Uvijek nanesite dva sloja ruža za usne i izbrisati između aplikacija. Upijanje vaše usne će vam pomoći ukloniti višak ulja iz vaše usne i to će učiniti ruž traje mnogo duže.

4. Kako biste dobili svoj ruž za usne iste boje kao na ambalaži

Ako vaš ruž nikada ne izgleda isto nijansu koja je na ambalaži, onda to može biti, jer je prirodna boja tvojih usana pokazuje kroz ruž za usne; ako imate posebno Rosy usne, zatim nanesite neki korektor prvi, a vi ćete dobiti istu boju ruža za usne kao što ste očekivali.

5. Kako popraviti slomljeno ruž za usne

Ako vaš ruž pauze, onda lako možete to popraviti tako što ćete lagano zagrijavanje i završava sa lakšim i postavljanje ih ponovo zajedno. Ne držite upaljač na svoj ruž za predugo, iako, ili ćeš završiti sa ljepljive nered!

load...

6. Kako zadržati karmin off zube

Nakon što su se prijavili svoj ruž, pop jedan prst u usta, omotati tvoje usne oko njega, a zatim povucite prst ponovo. Ovo će ukloniti bilo koji ruž za usne koji je dobio na unutrašnjost vaše usne, tako da neće otpasti na zube.

7. Napravite ruž traje duže

Možete napraviti bilo koji ruž traje duže dajući mu svjetlo prašine prozirnog praha za zaključavanje u boji.

8. Provjerite vaše usne izgledaju veće

Da bi vaše usne izgledaju veće s ruž za usne, nanesite jednu nijansu ruža za usne preko usana. Zatim nanesite lakši nijansu ruža za usne koji se nalazi u istoj porodici boje u centru samo tvoje usne. Ovo će stvoriti utisak da tvoje usne su veće nego što stvarno jesu.

9. Župan svoj Cupids bow

Da biste dobili savršen Cupids bow, nacrtajte "X" u sredinom gornju usnu, a zatim, linije za usne i ispunite ih u. To će vam pomoći da se pravi oblik i to će pomoći karmin štap sa svojim usne.

10. Pronađite savršen gol hlad za vas

Najbolji način da odaberete nude nijansu ruža za usne koji će odgovarati svoj ton kože je da se ide za nijansu koja je samo jedna ili dvije nijanse tamnije od vaše kože. Također možete pokušati nijansu s primjesom ružičaste, ako ste fer kože ili nagovještaj narandže, ako imate lagano tamniju kožu.

Koje su vaše omiljene ruž savjete i ljepotu hacks?

load...