Šminka

10 saveta o šminkanju kako napraviti oči i istovremeno izgledati veće

10 saveta o šminkanju kako napraviti oči i istovremeno izgledati veće

Ne mogu svi biti blagoslovljen sa velikim, prekrasnim očima, čak i ako se svi ih žele, ali postoji mnogo načina na koje možete učiniti vaše oči izgledaju veće i učiniti ih ističu više. Ovdje ćemo vam dati naš top deset jednostavnih saveta o tome kako da iskoristite vaše poglede i kako da vaše oči izgledaju veće, svjetliji, pa čak i ljepše:

1. Koristite obrve

Kako napraviti oči izgledaju veće sa šminkom? Biti hrabri sa obrve! Bold obrve naglašavaju vaše područje oko očiju i dati vaše oči izgledaju kao veći, tako da ne bojte se primijeniti gel, prašak ili oboje donijeti tamu i dubinu obrve.

2. Line donji poklopci

Jedan od najlakših načina da vaše oči ističu i tražiti veći je za primjenu liner na svoj donji poklopaca (ali ne primjenjuju crni eyeliner tamo, jer ima tendenciju da vaše oči izgledaju manje), koristite bele ili svetlo shimmer efekt liner je shimmer će otvoriti oči i učiniti ih ističu. Nemojte zaboraviti da dodate svjetlo svjetlucave boje na unutarnji kut vaše oči, to će učiniti da izgledate još budan, svježe i da će učiniti vaše oči izgledaju veće.

load...

3. Kako da vaše oči izgledaju veće? Curl trepavicama

Otvorite oči i učiniti ih većima od strane provukao vaše trepavice; ako su ravne ili ukazuju dolje, oni će samo pomoći da vaše oči izgledaju kao da su djelomično zatvorena.

4. Popunite praznine

Jednom kada ste uvijene trepavice i primijeniti vaše maskara, dot Liquid Eyeliner u između trepavice da popuni praznine, to će vam pomoći da trepavice izgledaju tamnije i napraviti liniju vaše oči izgledaju duže.

5. Kako da vaše oči izgledaju veće? Razjasniti oči!

Svi smo se umorni, ponekad i to može pokazati u našim očima, koristite kapi za oči da se smanji crvenilo, iskoristite bjelinu tvojih očiju ističu i vratiti taj sjaj.

load...

6. Plava je velik!

Bez obzira na boju vaših očiju je, plave, zelene, sive ili smeđe, dodir hladan plavi eyeliner će bjelinu vaše oči ističu i da se pojavi mnogo svjetlija.

7. Kako da vaše oči izgledaju veće? Izbjegavajte korištenje tamne boje

Šta god da radite, izbjegavajte tamne boje na očima, jer to je gotovo zajamčena način da izgledaju manji. Odbaci mraku i krenuti prema svjetlu za oči veće tražim.

8. Guranjem manji oči

Napravite svoj manji oči ističu i izgleda veći uz malo kreativnog crtež. Napuniti vrhu trepavica od središte oka prema vanjskom rubu i napraviti Flick; a zatim i napuniti donje linije trepavica četvrtinu do kraja. Ovaj mali trik će privući pažnju na izvan deo vaše oči i učiniti ih ističu i izgleda veći.

9. Kako se prijaviti sjenilo kako bi vaše oči ističu?

Stvoriti veći, svjetlije, prekrasne oči pomoću dva različita nijanse sjenila iste boje i dodati novu dimenziju svoj izgled. Na primjer, koristite svijetlo smeđe kao bazu nabor boje i naglašavaju vanjskih kuteva oči sa tamno smeđe boje.

10. Držite obrve uredan

Budite sigurni da čupaju vosak obrve kako bi ih čisto i uredno kako bi bili sigurni da vaše oči su u centru pažnje, a ne tvoje obrve!

Nadamo se da ćete naći šminku ove savjete o tome kako da vaše oči izgledaju veće koristi.

Slobodno podijelite svoje vlastite savjete o tome kako primijeniti šminke oko očiju i kako da se vaše oči ističu i većima u komentar ispod teksta.

load...