Šminka

10 saveta za šminkanje kako bi vaše oči izgledale veće

10 saveta za šminkanje kako bi vaše oči izgledale veće

Bilo da želite da vaš sitne oči izgledaju veće ili želite da vaše oči zaista pop, postoji niz šminke tehnike koje će to učiniti za vas. Nijedan od njih su posebno završeni, ali kao i svi dobri make-up, možda će biti potrebno malo prakse da ih usavrši. Ne postoji ništa što možete učiniti o stvarnoj veličini očiju ste rođeni s, ali možete učiniti mnogo da izgledaju veće. Evo deset makeup savjete koji će pokazati kako napraviti vaše oči izgledaju budna i mnogo veći.

1. Držite obrve u obliku

Redovno održavanje obrva će vam pomoći zadržati fokus na vaše oči i učiniti vaše oči ističu više. Možete imati hrabre obrve i dalje čine vaše oči u centru pažnje, samo pazite da držite obrve dobro ukrašene i oni će imati prirodan izgled oblik. Ako pustite ih neposlušne, oni će učiniti vaše oči izgledaju manje i ljudi će primijetiti obrve više nego što su primetili oči.

2. Curl trepavicama

Možete otvoriti oči i učiniti ih većima plaćajući malo pažnje na trepavicama previše. Curl trepavice sa uvijač za trepavice i koristite maskaru da vam zaista dati da budan izgled. Možete napraviti svoj trepavice uviti bolje ako zagrijati kovrdće se malo sa fen prije nego ih koristite. Rotora će trajati duže previše, ako to uradite.

load...

3. Conceal podočnjake

Tamne krugove ispod očiju će učiniti da izgledate umorno i oni će učiniti vaše oči izgledaju manje, tako da koristite korektor za uljepšati to područje kože. Najbolji nijansu korektora da pokrije tamnih krugova će biti onaj koji ima tonovima suprotnog boje na diskoloracije. Za većinu ljudi, to će značiti nijansu naranče, kao što su losos, breskve, ili korala.

4. Koristite eyeliner na samo pola svog liniju trepavica 

Postoji dosta načina na koje možete koristiti olovku za oči kako bi vaše oči izgledaju veće, a vi ćete morati eksperimentirati naći koju tehniku ​​radi najbolje za vas. Jedna stvar koju treba probati je primjenom eyeliner samo izvan pola svog liniju trepavica. To se može učiniti na gornje i donje linije trepavica ili samo niže. Ono što radi najbolje će ovisiti o obliku oka.

5. Bijela olovka za oči

Ovo je jedan od najstarijih trikova kako da vaše oči izgledaju veće i jedan koji ćete vidjeti mnogo modela na pistama koristite. Primjenjujući male količine bijele olovka za oči za unutarnji kut vaše oči će učiniti bjelinu tvojih oči izgledaju bjelji i vaše oči izgledaju veće.

load...

6. Isticanje sredinom oči

Možete učiniti vaše oči izgledaju šire razmišljanjem o tome kako postavite sjenilo. Trik koji koriste šminkeri je u tome što koncentrirati sjenilo na srednji dio kapaka i oni su onda stapa prema van na rubovima. Da ima efekt naglašavanja očiju i čineći ih izgledaju šire.

7. Dodajte shimmer u unutrašnje uglove očiju

Možete dodati i više svjetla u unutarnji kut oči s malo sjaja i da će privući pažnju na to područje ako oči i učiniti vaše oči izgledaju veće. Ne treba puno shimmer da ovaj posao, dovoljno tako da hvata svjetlo svaki sada i onda.

8. Koristite sjenilo na svoje najbolje efekta

Razmislite o tome kako postavite sjenilo onoliko koliko mislite o hlad koje koristite. Na primjer, ako napravite svoj sjenilo ide sve do vanjske rubove pregiba u u kapke, to će učiniti oči izgledati puno veći. Eksperimentisati sa plasmanom sjenilo kao i drugi saveti smo vam dali ovdje.

9. Napravite boje pop više

Isprani boje imaju izgled sjena i tako da će oni učiniti oči izgledaju manje. Da biste dobili najbolje boje iz svog šminke oko očiju, prvo nanesite mat gol sjenilo, a zatim primijeniti u boji sjenilo na njega. Goli sjenilo će stvoriti savršena baza i napraviti u boji sjenilo ističu, koji će učiniti vaše oči izgledaju još budan.

10. Eksperiment s miješanje boja sjenila za oči

Možete otvoriti oči i učiniti ih većima primjenom svetlija nijansa sjenila na unutarnji kut kapke. Ovo radi na isti način kao i pomoću bijele eyeliner u unutarnji kut. Odaberite boju koja kompliment prirodnu boju vaših očiju i odabrati upaljač nijanse. Također se može pokušati mala mrlja bijelog sjenila na unutarnji kut i vidjeti na koji čini vaše oči izgledaju veće.

Kako napraviti oči izgledaju veće? Koji su vaši najbolji makeup savjete?

load...