Šminka

10 šminka za šminkanje koje će vam pomoći da izvučete vrata mnogo brže

10 šminka za šminkanje koje će vam pomoći da izvučete vrata mnogo brže

Mi smo svi imali jedan od onih dana. Ste postavili alarm sat za 07:00, sanjajući izvire iz kreveta čim taj ton samba počinje. U stvarnosti, nažalost, je znatno drugačija. Si probudila ponovo na 07:45, a imate pola sata da izađe na vrata. Vaša kosa izgleda kao da si strujom i vaša maskara od sinoć je nekako našla svoj put do brade.

Do not panic! Dolazimo u pomoć. Uradili smo malo istraživanje i zabeležio naš je pokušao i testirani ljepotu hakova da te kroz vrata tražim nešto naočit.

Učiniti vaš ruž rad prekovremeno

Jedan od naših omiljenih šminke hacks uključuje jedan cijev karmina rade dva posla to obično radi. Umjesto da samo to žustar na usnama i nada za najbolje, koristite kremasta roza ruž kao rumenilo nanoseči na jabuke vaših obraza, i tiho spajajući van prstima. To zvuči kao da treba da se pretvori u ljepljive nered, ali set sa malo praha, a vi ćete imati understated zdravi sjaj - bez Tell-Tale znakove trčanjem.

load...

Bronzer je djevojka najbolji prijatelj

Kada ste u žurbi, nema ništa gore nego faffing oko sa milion paletama. Jedan za oči, jedan za kontura, jedan za highlight... Lista se nastavlja. Kada je suština vremena, postoji jedna kompaktna trebali imati pri ruci u svakom trenutku - bronzer. Koristite ga dati lice toplinu kao i obično, a zatim lagano prašinu malo više kapke da se stvori malo senke i definicije. Ako imate fer-svijetlo smeđe kose, takođe ćete biti u mogućnosti da se izvuku sa koristite bronzer da popunite obrve. 3 za cijenu od 1, nije loše zar ne?

Lip-BAM!

Znate onu staru kadu balzam za usne ste vreba na dnu vašeg torbicu? Onaj samo nikako da do kraja, iako ste ga od ste bili u srednjoj školi? Sada je vrijeme da se sjaji. Vazelin, ili bilo koje druge jasno balzam za usne, možete brzo i lako okrenuti svoje lice od sumorne u fab. Dot neki proizvod na usnama i u luk svoj Amorov za kissable usne, i tapkajte malo na kapke da brzo i lako ponovo mokro-izgled pisti klasika. Balzam za usne je ubica na zaglađivanje dole Flyaway beba dlake i stavljanje lutalica obrve vlasi na svoje mjesto - tako biti zahvalni da ste nikada nije utakmici za bacanje starih tu staru kadu!

load...

Pre-planirati svoje proizvode

Ako si redovan drijemalo budilnika, ti ćeš morati da pripremi i planirati nešto više od organizovanog gal. Jedan od najboljih načina da se oslobodi minuta skinete šminku rutina je da koristite proizvode višenamjenski. Jedan moj prijatelj se kune pomoću puder-temelj kompaktni ujutro, koliko je potrebno doslovno deset sekundi da prebacite u prahu na njenom licu. Ona je ostalo sa velikim pokrivenost, ne treba koristiti u prahu na vrhu i tu je zgodan malo ogledalo u kompaktnom previše - tako da nema više zagledao u svoj odraz u prozoru autobusa.

Preko noći serumi su obavezna

Spavanje je najbolja stvar koju bi mogao eventualno učiniti za vašu kožu. Dobivanje dobar san omogućava vremena za kožu da popravi, zaraste i ponovo ravnotežu vlage - bitne ako želite izbjeći Puffy očiju izgled. Kako bi dao svoju kožu malo push, noću bi trebao iskočiti na malo preko noći seruma na prije vašeg hidratantne kreme dati proizvod hidratantnim podsticaj. Ćeš se probuditi sa vidno osvježenom kože, što će zauzvrat se ti izgledati puno življe nego, ako si za rock se na poslu sa dehidriran lice i oči torbe dovoljno velika za nošenje šoping u.

Fokusirajte se na oči

Naše oči su prvi veliki poklanjanje da smo probudila nezadovoljnih i kasno. Koža oko očiju je prirodno tanka, i to postaje još tanji s godinama. To je razlog zašto je podočnjake, otečenost i crvenilo javlja tako često ovdje u odnosu na druga područja. Najbrži i najlakši način za borbu protiv zombi-izgled je DAB nekih bisera bijelo sjenilo ili highlighter u unutrašnjem uglu oka. Beli pigment reflektuje svoju oku i da će učiniti da izgledate budniji u nema vremena.

Curl te trepavice

Na sličan način na prethodni vrh, savijajući vaše trepavice je još jedan brz i jednostavan način da se razbudi vaše poglede kada si u jagma. Savijajući trepavice prije nanošenja nekoliko slojeva maskare potpuno otvara područje oko očiju, što ih čini izgledaju veće i sjajnije. Ako imate 15 sekundi na pretek, blast svoj uvijač za trepavice sa fenom na niskoj topline zaista zaključati u pregib.

Crveni ruž

Izjava crvene usne je spasilac na dan kad jednostavno nemaju dovoljno vremena. Dakle, još jedan od velikih šminke hacks da se spremi brzo dodaje pop crvene sa svojim usnama, privlači pažnju, a ljudi će biti previše zauzet diveći se boji primjetiti niste učinili mnogo s ostatkom vašeg lica. Češlja i popuniti obrve, dodajte glatko maskare, kompliment sa crvenim usne i voila - nula do junaka u nema vremena.

Stavite kapu na njemu

Ako je vaša kosa izgleda kao da ste proveli noć drijemali na električnu ogradu, nema ništa drugo za to. Koristimo ovu priliku da pokažu da kul šešir ste sakrili na poleđini svoju garderobu. A širokog oboda floppy šešir nikada ne može biti šik, a ako ga uparite sa svim crnim outfit vam garantuje da izgleda sofisticirano.

Tan, tan, tan

To je naučna činjenica da, kada imaš tan, osećate zdravije i više samopouzdanja. (To nije, ali bi trebalo biti). A preplanula lica vam omogućava da se izvuče sa manje make-up, tako da posvetite malo vremena prije nego što do Tan-vremenu. Ako si stvarno lijeni l, možete kupiti ni štavljenje maramice za obrisati preko vaše lice ujutro. Samo budite sigurni da oprati ruke!

Nadamo se da će ovi savjeti pomoći da izađe na vrata brže.

Koje su vaše omiljene šminke hack? Javite nam ako imate bilo kakvih pitanja?

load...