Šminka

10 šminkanja i trikova za plavuše koje će vam napraviti bombu

10 šminkanja i trikova za plavuše koje će vam napraviti bombu

'Blondes imaju više zabave', i to je ono što oni kažu. Od Marilyn Monroe do Pamela Anderson, plavuša bomba slika je bila oslonac filmske i TV decenijama, i dalje je slika da su mnogi ljudi kažu da su ocijeniti visoko, ali naravno, svaki čovjek ima svoj ukus! Uprkos tome očigledno popularnosti, postoji iznenađujuće malo makeup savjete oko dizajniran posebno za plavuše, tako da smo ovaj problem sa našim 10 makeup savjete i trikove samo za plavuše:

1. Boost vaše trepavice

Najprirodniji plavuše imaju blijedo trepavice, tako da eksperimentišete sa maskaru, sve dok ne pronađete onaj koji vam odgovara. Obično, najbolja opcija za plavuše je tamno smeđa, crna ili tamno plava. Brz i relativno jeftin način da se dugotrajniji boje na trepavicama je da ih zatamnjena.

2. Definirajte obrve

Da bi bolje definicije na lice, ali bez njega se pojavljuju neprirodno, izabrao obrva proizvode koji su jedan do dvije nijanse tamnija od vaše kose, ali ne više.

load...

3. Tone niz sjenilo

Imate neutralan boju kose, tako teška tonove na vaše oči će se ističu i da će izgledati neprirodno. Meke smeđe i zlatne izgledaju divno na plavuše ili, ako se osjećate malo više boja, svijetlo pastele će raditi najbolje.

4. Lipstick izbora

Kao plavuša, imate mnogo izbora kada je u pitanju ruž, ali podalje od žute boje na bazi, kao da jednostavno ne ide sa plavom kosom. Prirodan izbor za plavuše obično ružičasta, ali ako želite da se sa Barbie izgled, više od Marilyn Monroe slika, jarko crveni učinio čuda za Marilyn!

5. Golden temelj

Prirodne plavuše imaju tendenciju da imaju blijedo ten, tako da biste poboljšali boju kože, ali i dalje izgledati prirodno, koristite zlato zatamnjena tekuća podloga za zagrijavanje kože ili koristite svjetlu nijansu bronzera dodati toplinu u svoj ten.

load...

6. Soft rumenilo na obrazima

Da laskati te divne plavuša brave, koristite kajsije ili blijedo breskve rumenilo; primijeniti ga na jabuke vaših obraza i stapaju se malo sa svojim hramovima. I da, ne zaboravite da se prijave na highlighter na jagodice za besplatan sjaj.

7. Smokey eyes

Rekli smo da plavuše su najbolje savjetovao da ublaži šminke oko očiju, ali i dalje možete ići na izgled smokey eye ako želite, to može izgledati odlično s plavom kosom previše; samo odlučiti za tamno sive umjesto crne.

8. Platinum plavuša

Postoji više od jedne vrste plavuša... Tako imati na umu kakav plavuša si, kada odabirom šminke. Platinum plavuša treba da se boje ohladi da odgovara kose, jer će se svijetle boje ističu previše.

9. Zlatna plavuša

Pohvalim vaš zlatni brave sa roze i breskve za usne i obraze, i zlatne, smeđe, tamnije ljubičaste ili Mauves će raditi dobro za vaše oči.

10. Plaži plavuše

Karamela ili meda boje će donijeti dodatne sunce sa svojim plaže plavuša izgled, ali izbjegavajte zalutao u terakota boje, jer nisu dovoljno sunčan.

Nadamo se da ćete naći naše makeup savjete i trikove za plavuše koristan.

Slobodno dijeliti svoju šminku ideje u komentar ispod teksta.

Ostati lijep i biti sretan!

load...