Šminka

10 stvari koje lepe devojke rade ujutru

10 stvari koje lepe devojke rade ujutru

Nije svako jutro osobu, ali ako želite da izgledate najbolje za dan, i dalje ćete morati da prate redovnu ljepote rutinu. Čak i ako nemate vremena za sve stvari koje želite, postoji nekoliko osnove da nikada ne treba propustiti. Ako ste se ikada zapitali kako izgledaju neke djevojke uvijek izgledaju divno, čak i prva stvar ujutro, evo deset stvari koje prekrasne djevojke uvijek rade u jutarnjim satima.

1. Probudite se rano

Žao mi je što je glasnik loših vijesti, ali, ako želite da izgledate najbolje kad izađeš na ulazna vrata; ćete trebati više od deset minuta da se spremim! Čak i ako je sve što radimo je postavljen alarm sat za samo pola sata ranije, a ne ga ignorirati, tvoj jutra će biti mnogo opušteniji, a vi ćete moći dobiti daleko više posla.

load...

2. Bacite pogled na svoju viziju odbora

Započnite dan uz malo motivacije, a vi ćete imati proljeće u svoj korak kada se na posao. Postanite vizija odbora sa slikama svih stvari koje žele ostvariti i ostaviti na vidnom mjestu tako da možete pogledati u jutarnjim satima. Ljepota dolazi sa pozitivnim stavom i osmijeh na lice i vizije odbor će vam dati upravo to.

3. Pijte čašu vode

Kada spavaš, postajete dehidrirani, tako, prije nego što čak i stavio kafu, uzmi veliku čašu vode. Ako ste dehidrirani, ona će se prikazati u vašu kožu i oči i nećete imati energije. Čaša hladne vode će vas probuditi, kick-start vaš metabolizam, a to će staviti neki život natrag na vas i na vašu kožu.

load...

4. Kretanje

Istraživanja su pokazala da ako se vježba u jutarnjim satima vi ste mnogo više šanse da dobiju san bolji noći, a san je neophodan za ljepotu. Desetak minuta treninga će dobiti krv teče kroz vaše tijelo i kisika na kožu, mišiće i mozak. Ćete osjećati i izgledati puno bolje zbog toga što je učinio brzo jutro treninga.

5. Jedite protein bogat doručak

Lijepe cure znaju važnost pravilno jesti, tako da neće biti preskakanje doručka. Ako jedete zasnovan proteinski dorucak a, kao što su jaja ili jogurt, to će vam dati svu energiju koja vam je potrebna i to će vas osjećaj pune, tako da će te zaustaviti prejedanje kasnije u toku dana. Doručak i dobiva vaš metabolizam radi tako da će se osjećati još popustu i budan ujutro.

6. Drink zeleni čaj

Zeleni čaj je prepun antioksidanata koji će usporiti starenje i štite od čitavog niza bolesti. Takođe, ubrzava metabolizam, tako da će vam pomoći zadržati težinu previše. Ako ste zabrinuti da ćete morati svoj kofein popravke od kafu da se ideš, nemoj, jer zeleni čaj sadrži kofein previše, tako da će se i dalje vas probudio.

7. Meditirajte

Ako ustanete ranije, možda čak i imati vremena za neke meditacije. Stres igra pustoš sa svoje zdravlje i svoj izgled, tako jutarnje meditacije sjednici kada ne postoji ništa što vas odvratiti, bi mogao biti ono što je potrebno da vas mirno i opušteno tijekom dana. To može svako, samo mirno sjediti, fokusirajte se na disanje, i očistiti svoj um od svih nereda za neko vrijeme.

8. Mist lice

Da biste smanjili natečenost u lice i da se probudite, drži bocu vašeg omiljenog lice magla u hladnjaku. Brzi mlaz ledene lice magla će smanjiti natečenost, Oživite kožu, i to će sigurno učiniti da se osećate budan. Nešto sa citrusni miris je savršen za prva stvar ujutro.

9. Ne žuri čišćenje zube

Kao što ste možda pogađate, odlazimo ujutro šminke i savjeti kosa za još jednu vratnicu, ali jedan od bitnih dijelova jutro rutina oprati zube treba. Ako je vaš četkanje uzimanje manje od tri minuta, žure, a trebalo bi da konac jednom dnevno previše. Redovito četkanje će zadržati svoj osmeh pametan, ali ako ti zubi ne trebaju osvetljavanjem se, možeš uvijek prebaciti na izbjeljivanje pastu za zube.

10. Nanesite kremu za sunčanje

Lijepe žene žele da ostanu tražim taj način da u okviru svojih redovnih jutarnju rutinu nanošenja kreme za sunčanje. Sunčano ili oblačno, uvek koristite kremu za sunčanje prije nego što izađe, jer je najveći uzrok preranog starenja je posljedica pretjeranog izlaganja suncu. Sunčeve svjetlosti može izazvati druge komplikacije, uključujući rak kože, tako da je stvarno nije vredno rizika preskakanja za zaštitu od sunca u jutarnjim satima.

load...