Šminka

10 stvari koje verovatno nikad ne stavite u torbicu, ali treba

10 stvari koje verovatno nikad ne stavite u torbicu, ali treba

Devojka nikada ne može reći što će se dogoditi za jedan dan, tako da torbu treba da sadrži sve osnove koje bi trebalo pokriti bilo koju mogućnost. Dakle, očistiti sve junk da ste nošenje i zamijeniti ga s onim što bi mogao ispasti iz spasavanje života Essentials. Evo 10 stvari koje vjerojatno nikada staviti u torbu, ali vjerojatno bi trebalo.

1. Protiv bolova

Jedna stvar da mnogi ljudi zaboravljaju je da imamo nekoliko tableta protiv bolova u torbi. Nikad se ne zna kada se glavobolja može štrajk i to nije uvijek zgodno da odem u prodavnicu. Ovo može biti posebno važno kada se nalazite daleko od kuće, kao što mnogi hoteli više ne zalihama sredstva protiv bolova za zdravlje i sigurnost razloga.

2. Sanitarni proizvodi

Majka Priroda možete uzeti iznenađenje ponekad, tako da ne bude uhvaćen bez tampona ili podloge. Čak i ako možete postaviti svoj kalendar vaš mjesečni ciklus, mogao bi biti život saver za prijatelja.

load...

3. Neki gotovinu

Uvijek imaju nešto novca sa sobom, čak i ako misliš da možeš svugdje platiti karticom ovih dana. Ako te uhvate na sastanku sa najdosadniji čovjek ste ikada sreli, možda želite napraviti brz izlazak na zadnjim vratima i dobiti taksi.

4. Slušalice

Slušalica je još jedan koristan predmet koji možemo staviti u našoj torbici. Ako ćete ikada trebati trenutak za sebe u svoj dan, možete jednostavno priključite svoj slušalice i ignorirati cijeli svijet oko sebe. Ili, u slučaju da želite hodati kući, a ne vozi, da se malo vježba, možete slušati svoje omiljene melodije usput i uživati ​​u trenutku.

5. Sewing kit

Nedostaju tipke, blagi suza u suknji ili slomljena zatvarač... Svi oni mogu dogoditi svakome, pa se spremite za garderobu kvarova previše, sa malim šivenje i neke sigurnosne igle. To će biti mnogo bolje nego okolo cijeli dan pokušava da se održi bluzu zajedno, ili najgore i dalje, izlažući više nego što ste ikada treba da.

load...

6. Za dezinfekciju ruku

Svako juri van u dućan kupiti za dezinfekciju ruku kada postoji ptičje scare gripa, ali se čini da zaborave na važnost očuvanja ruke čiste nakon toga. Klice sakriti, doslovno, svuda i lako se prenose na vaše lice i usne od ruke. Uvijek imaju mini-boca za dezinfekciju ruku u torbu za tim vremenima kada ne možete dobiti na toalet oprati ruke.

7. Sunčane naočale

Čak i ako pada kiša kada izlazite iz kuće, sunce i dalje može sjaji kasnije. Obratite pažnju na par sunčanih naočala u torbi, tako da možete zaštititi oči, čak i na zimskim danima kada se ne očekuje nikakve suncu na sve.

8. Vlažne maramice

Vlažne maramice su praktični za rješavanje svih vrsta avanture, iz sastava mrlje na "juha niz bluzu 'katastrofa. Obratite pažnju na zgodan turistički paket vlažnih maramica u torbu i možete brzo i jednostavno obrišite izljevanja koji se javljaju u toku dana. Brisanje prosutog brzo će također pomoći da se zaustavi ga iz bojenje odjeća previše.

9. Mints ili desni

Nema ništa gore nego disanje miris tuđeg češnjak ručak i vino, tako da ne dozvoli da ti. Pop neki peperminta ili desni u torbi, a vi ćete biti u mogućnosti da izaberete što iz izbornika u vrijeme ručka, bez straha da imaju loš zadah kasnije.

10. Rezervni ključ od kuće

Sve drugo krene po zlu u dan, definitivno ćete želite biti u mogućnosti da biste dobili u vaš dom, kada se opet vratim. Rezervni ključ čuvajte na dnu torbi i nikada nećete biti zatvoren iz svog doma. Ne smijete ga koristiti godinama, a vi ćete vjerojatno čak i zaboraviti da je tu, ali sigurno će biti drago da ste imali, kad ti na kraju trebati.

Šta ste stavili u torbici?

load...