Šminka

10 tajni za savršenu noćnu šminku

10 tajni za savršenu noćnu šminku

Kada se spremaju da idu na sastanak, to je lako zanosi se sa svojim šminka, zbog svih uzbuđenja i želje da impresionira. Zapamtite, ipak, da to si ti bio je dovoljno sa da te pitam nešto impresioniran, a to je da je on želi da vidi na dan. Želite da izgleda dobro i osjeća se odlično, ali isto tako treba da budu sami i osjećaju ugodno. Datum noć šminka je sve o potrazi glamurozno, ali i dalje traži pristupačan. Evo deset šminka tajne koje će vam pomoći da postignete savršen izlazak izgled.

1. Ne pokušavajte ništa previše dramatičan

A Datum noć stvarno nije noć za isprobati nešto novo, ili previše dramatično. Želite da se osjećaju savršeno ugodno uz način na koji gledate, tako da se možete opustiti i uživati ​​u sebi. To će biti najbolje da se stvari prilično nasred puta kao dobro. Vi ne želite da se plaše momka s nečim što izgleda preko vrha.

2. Šminkam koji se uklapa u povodu

Nemojte biti svjesni gdje je to što će se događa na datum kada ste odabrati svoj stil šminke. Vi ne želite biti ili previše glam za piknik u parku, ili pod učinio za noćni izlazak negdje bahate. Ako datum će biti iznenađenje, a zatim hedge svoje uloge tako što stvari Fairy neutralan te da šminku torbu sa sobom, za svaki slučaj.

load...

3. Ljuštiti

Piling dobiti taj svilenkasto glatka izgled i osvježiti ten, ali ne preteruj piling upravo prije nego što izađe na datum, ne želite crvenu sirove kože. Ako razmišljate da imaju lica prije nego što vaš datum, a zatim prije nego što bi to učinio nekoliko dana, tako da ne dobijete neželjene breakouts.

4. Pripremite svoju bazu

Dobivanje savršen izlazak izgled počinje prije nego se prijavite temelj. Početi pomoću dobar premaz i koristite korektor u kojoj mislite da je potrebno. Ako ste pomalo skloni sjajne kože, a zatim koristeći ulje bez prajmer će pomoći da se zaustavi da se to dogodi. Dobijanje osnovne korake pripreme učinjeno pravilno će osigurati da imate mane besplatan platno u kojem će se primijeniti šminku.

5. Polako s temelja

Većina muškaraca ne vole izgled teških temelja, tako polako i držite šminku kao prirodne i svježe tražim što možete. Također možete dodati prirodan sjaj vaše kože primjenom male količine rumenila na jabuke obraza da im daju ružičast sjaj. Koristiti štedljivo, rumenilo može uljepšati cijeli svoj ten.

load...

6. Oblik i definirati obrve

Obrve može napraviti veliku razliku u svoj cjelokupni izgled, a vi ne želite da se uzima u centru pažnje za sve pogrešnih razloga. Pospremim obrve, ako im je to potrebno, ali budite oprezni da ne preko tweeze ih, a zatim popunite bilo oskudni zakrpe sa olovka za obrve. Možete napraviti obrve izgledaju prirodno pokretanjem čist maskara četkom preko njih nakon što ste koristili olovku za obrve.

7. Otvorite oči

Iskoristite vaše oči koristeći uvijač za trepavice i nanošenja maskare. Prvo koristiti uvijač, a zatim početi u sredini vaše trepavice maskara štapićem i raditi svoj put prema van na rubovima. Premjestite štapić iz baze vaših trepavica, mrdaju svoj put do vrhova i koji će vam pomoći da razdvoji trepavice.

8. Koristite prah eliminirati sjaj

Lagana zaprašivanje prozirni prah će pomoći da se spriječi bilo sjaj i dati vam malo više pokrivenost. Nanoseči ga sa četkica obično dobija najbolji efekat, ali ne zanosi se, ili će to izgledati cakey i neprirodno.

9. Get vaše usne u pravu

Da bi vaše usne tražim meke i kissable, prvi piling ih sa malo šećera miješati u neke maslinovo ulje. Koristite prilično neutralne nijanse karmina, tako da ne nadjača ostatak šminke. Ako ćete koristiti sjajilo za usne, ne zaboravite da je svjetlo sjaj izgleda puno seksipilnija nego gloopy nered da niko želi da poljubi! Manje je više.

10. Ponijeti sa sobom ono što je potrebno za dodirivanje vašeg šminka

Ne zaboravite da ste vjerojatno da žele da malo dirljiva se u nekom trenutku u večernjim satima, tako uzeti u prahu, ruž za usne, sjajilo za usne i sve ostalo što vam treba. Da li šminku dotjerivanje u ženskom toaletu, ipak, jer se ništa neće uništiti iluziju svoj izgled kao prirodni brže, nego staviti na šminku ispred datum.

load...