Šminka

15 savjeta za masku: učinite da trepavice izgledaju najbolje

15 savjeta za masku: učinite da trepavice izgledaju najbolje

1) Nanesite maskaru nakon sjenilo, kao što je to sjenilo neće pasti i sjesti na trepavicama koje mogu izgledati stvarno bizarno.

2) Uvijek uviti trepavice prije nanošenja maskare. Ovo će vam dati efekat šire oči i da će učiniti da izgledate još budan. Nikada ne koristite trepavica uvijanje na trepavice maskaru na, jer možete ih i pregib slomiti, u svakom slučaju, će izgledati neprirodno. Mi ne želimo savijene i clumpy trepavice.

3) Koristite "cik-cak" tehniku ​​pri primjeni maskaru. Idu od korijena u sitnim pokretima cik-cak prema gore do kraja trepavicama. Ovo će dodati volumen i dužinu, kao i pomoć da smanje pramenovima.

load...

4) Wiggle trepavice u bazi, to će učiniti ih izgledati deblje.

5) Ako je neki od vaših trepavica ostali zajedno - koristite čistu trepavica češalj za pranje i odvojite ih, pokušajte to učiniti kada je maskara još nije suha.

6) Ako ste teži za duge trepavice i "puno look", izabrala "najcrnje crne" maskare, jer je to jedina boja koja može učiniti vaše oči ističu i napravite trepavice se pojaviti nevjerojatno dugo s puno volumena.

load...

7) Ako niste zadovoljni sa jedan sloj maskare - opereš trepavice (sa malo bujnim češljem), a zatim nanesite drugi sloj maskare za dodavanje volumena, ali nikada nanijeti drugi sloj maskare, kada je prvi zar t još suho. Samo na taj način trepavice će izgledati obimniji i to - bez pramenova.

8) Ako ste nakon velikog volumena, pokušajte da prah trepavice prije nanošenja maskare.

9) Ako je mrlja na kapku uz primjenu maskaru, da q-tip, lagano uroniti ga u svoje temelje i oduzeti neželjene maskara mjesto okretanjem q-tip.

10) Nanesite posebne baze kaput ili trepavica temeljni premaz prije nanošenja maskare, to će dodati volumen i dužinu na trepavicama. Ako nemate prajmer, možete pokušati primijeniti jednostavan kremu oko na vaše trepavice i pustite da se osuši, tek onda primijeniti maskaru. To će addd dužine i hidrataciju vaše trepavice.

11) Ne zaboravi uglovima oči, jer vaša najduža trepavice se nalazi upravo tamo. Kada završite nanošenja maskare, zatvorite oči i nanesite malo više na trepavicama uglu ide iz korena - gore.

12) Postoje različite vrste maskara na tržištu: jedan za volumen, za dužinu, curling i vodu, kao i maskara različitih tonova i boja. Uvijek možete pokušati da ih kombinirati. Na primjer, maskara daje volumen, zajedno sa onim koji daje dužina može napraviti veliki utjecaj na trepavicama. Ili možete pokušati primijeniti crnu maskaru na gornje trepavice i smeđe ili sivo - na donjem one, da biste dobili više sofisticirane rezultat.

13) Koristite vizitkartu primijeniti maskaru. Ovaj trik je vrlo jednostavna: stavite karticu na kapku, odmah iznad vaše trepavice. Ako lagano podignite karticu sa svojim kapka i dalje u kontaktu, te bi trebao vidjeti trepavice se podiže prema gore kao dobro. Zatim nanesite maskaru na trepavice protiv karticu. Na taj način ćete ne ostavlja mrlje kapka, ti će se primjenjivati ​​maskare na svaki od trepavice ravnomjerno bez ljuštenja, i na taj način možete čak i uviti trepavice malo pritiskom ih protiv karticu sa svojim maskaru četkom.

14) Počastite svoje trepavice na sličan način tretirati kosu. Možete usloviti trepavice koristeći maslinovo ulje ili kotač jedan (zapravo, bilo koji drugi ovlaživač će učiniti). Bolje je da se prijave ovakve proizvode neposredno prije spavanja, nakon što ste završili uklanjanje svih šminku.

15) Ne koristite vodootpornu maskaru svaki dan, jer uklanjanje zahtijeva puno vremena i truda, kao i povlačenje oko na blagim područje oko očiju koje mogu imati veliki utjecaj na vrijeme. Također, vodootpornu maskaru može isušiti vaše trepavice i čine ih slabiji... U redu je da ga koriste rijetko, samo kad vam je potrebna vaša maskara biti vodootporan, na primjer, kada odete na bazen ili dok su na plaži.

Nadam se da ćete naći neke od gore navedenih savjeti koristan. Molim vas, podijelite svoj omiljeni maskara tips sa mnom u odjeljku komentar je.

Lupate trepavice i leti! 🙂

load...