Šminka

35 savjeta za gubitak težine

35 savjeta za gubitak težine

1) Kontrola porcije. A doza od mesa i ribe, na primer, treba da bude otprilike veličine špila karata i posluživanje sve ostalo bi trebalo da stane u dlan vaše ruke.

2) Slušajte svoje tijelo i ne nastavljaju jesti to već biti zadovoljni, ponekad je u redu da ostavi hranu na tanjiru.

3) Nemojte pokušati izgubiti na težini prebrzo. Postepeni gubitak težine će imati trajne rezultate.

4) Saznajte koje namirnice su zdrave, a koje nisu dijeta prijateljski.

5) izgubiti na težini - izbjeći obrađene bijeli kruh, odlučite se za integralnog hleba umjesto. Samo ovaj promjenu vam može pomoći da napraviti veliku razliku u procesu postaje tanji.

load...

6) Pobrinite se da jedete mnogo vlakana, to je bitno za vaš probavni sistem, za jačanje vaš metabolizam i za prirodnu detoksikaciju organizma.

7) Pijte puno vode svaki dan. Pio čašu vode 20 minuta prije jela.

8) Never donese kući bilo brze hrane.

9) Izbegavajte emocionalno jedenje, to vodi samo osjećaj loše nakon toga.

10) Napravite raspored obroka, zapišite točno vrijeme svoje obroke i grickalice i držati.

11) Pronađi prijatelja koji ima isti cilj - izgubiti na težini. Ovako obojica će ostati na pravom putu.

12) Dance često. Ne samo da će vam pomoći da izgubite težinu, ali i da se bori protiv stresa i staviti vas u velikom raspoloženju.

13) Nikad ne jedu ispred televizora ili kompjutera.

14) Jedite polako, fokusirajte se na ono što jedete, pogledaj hranu, žvakati svaki komad za oko 10 puta.

15) Uzmite odgovarajuću količinu sna svake noći, to može biti od 7. Do 9. Sati.

16) Stick sliku svoje tijelo iz snova na frižider i dobiti inspiraciju. Svaki put ćete posegnuti za hranom, vi ćete zapamtiti svoje ciljeve.

17) Kupi knjigu gubitak težine ili časopis i malo motivacije odatle.

18) Svaki dan jesti puno salate bez tradicionalnih zavoje svaki dan. Oblače ih sa samo maslinovo ulje, sirće ili sok od limuna.

19) Nikad ne preskakati obroke, kako bi se izgubiti težinu. Nemojte gladovati sebe, jer kada naš organizam je u gladi modu, zadržava isti masti trudimo se da gori.

load...

20) Dozvolite sebi da se prepustite poslastica s vremena na vrijeme.

21) Jedite 5 manjih obroka dnevno, a od 3 velike, to će potaknuti vaš metabolizam i pomoći vam da izgubite težinu. To će značiti da jede svaka 3 sata.

22) Uvijek nosi zdrav snack s vama, to može biti jabuka, grožđa ili neke bobice. Ovako kad ćete imati potrebu da snack, nećete biti zatraženo da automata junk hrane.

23) Izbjegavajte bilo kakve sode ili konzervirano sokove, sve to sadrži puno šećera! Piju vodu umjesto toga.

24) da se topi da težina daleko hodati svaki dan, uvijek stepenicama i ako možete - voziti bicikl umjesto preuzimanja vozila.

25) Saznajte kako dah duboko i polako - duboko udahnite, držite ga nekoliko sekundi, dah polako. Kisika kruži u celom telu će vam pomoći da spali masti.

26) Nikada se nervirati ako ubaci se od svog plana ishrane. Ohrabriti i motivirati sebe umjesto toga.

27) Kada želite da se ozbiljne promjene u svom životu (gubitak težine može biti jedan od njih) - izbjeći negativnosti svim sredstvima.

28) Pusti stresa, biti pozitivan, okružite pozitivnim ljudima i iskustvima, to će pomoći yo izgubiti na težini sa našim pritiskom.

29) Pratite Težina- uspjeh gubitak s "nakon pre-" slike.

30) Kupi dobre odjeća sport koja će motivisati i inspirisati.

31) Nagradite se za svoj napredak. Kada ste izgubili nekoliko kilograma, idi i kupi sebi poklon - ruž, divna haljina ili čak cvijeća. Te male stvari mogu vam pomoći da idemo dalje i ostati na tack.

32) Vizualizirajte sebe već mršav, što vaše tijelo iz snova. Ako padne na pamet je - možeš ti to!

33) Zaljubite se izgubiti na težini. Ako ste jedan u ovom trenutku, početi tražiti okolo i predvidjeti ispunjavanju pravu osobu. To može promijeniti svoj stav i da će motivirati da se dobro brine o sebi i ostati u dobroj formi.

34) Kiss izgubiti na težini. Da! To radi! Ne samo da se osjećate sretniji, ljubljenje je i ugodan i jednostavan način da se spali kalorija. To može izgorjeti 6 kalorija po minuti! 🙂

35) Ljubav i prihvatiti sebe u potpunosti. To će vam pomoći ne samo izgubiti težinu, ali i poboljšati svoj život.

Nadam se da ćete naći ove savjete korisne. Koje su vaše omiljene tajne tražim težine. Molim vas, podijelite svoje misli sa mnom u odjeljku komentar je.

load...