Šminka

5 savjeta o tome kako izgubiti mast želuca

5 savjeta o tome kako izgubiti mast želuca

1) Interval Training

To je uobičajena fitness stereotip da radi trbušnjake i trbušnjaka je odgovor na koji je imao veliku ABS i ravan stomak. Dok ove vrste vježbe su odlične za izgradnju vaše trbušne mišiće, oni malo za smanjenje želuca masnoće. Preopterećenja na trbušnjaka se jednostavno gradi veliki trbušnih mišića da se svijet nikada neće doći do vidjeti.

Dodavanje kardiovaskularne vježbe u svoju rutinu je ključ za smanjenje bilo masti koja se može pokriva stomak mišiće. Trčanje, Zumba i skakanje užeta su primjeri vježbi i aktivnosti koje sagore masti, dok je poboljšanje vaše izdržljivost i kardiovaskularno zdravlje. Kombinacija trbušne vježbe i kardio je ključ za rasterećenje neželjene masnoće iz vašeg srednjem dijelu.

2) Izbjegavanje šećera

Dijeta koja sadrži puno šećera je štetna za ljude u potrazi za izgubiti želuca masnoće. Bezalkoholna pića, slatkiše i druge slatkih pića su visoke kalorija predmete koji rade protiv vaše napore u teretani. Šećerni rezultati ishrane povećane razine šećera u krvi u vašem tijelu i dovodi do viška kalorija se čuvaju, a ne vare ili spaljena.

load...

3) Meal Planning

Ne radi samo o hrani koju jedete utiče na vaše skladištenje masti i unos, trenutak je važan, kao dobro. Jesti vrlo velike, ali rijetki obroke i jesti sve u jednom obroku su navika koje mogu dovesti do povećanja tjelesne težine i dovesti u skladištenje masti.

Kako bi se ubrzao vam metabolizam - radije nego da ga uspore - popijte veliku čašu hladne pravo vode prije jela obrok. Voda će napuniti stomak, tako da nećete jesti toliko.

Pripremite svoje obroke unaprijed i pobrinite se da koristite zdrav keramičke posude. Tave non-stick napravljen sa teflonskim može imati negativne posljedice na vaše zdravlje. Plan i, čak, kuhati svoje obroke unaprijed, tako da ćete uvijek imati nešto zdravo jesti ili snack na, umjesto da žuri da restoran brze hrane, kada si u krizu. Pobrinite se da uključuje mnogo zdravih voća i povrća u ishrani, a ne zanemariti ni sjemena i različitih prirodnih oblika proteina.

load...

4) Get Pravilna spavanja

Dobivanje dovoljno sna je efikasan i, često, zapostavljena metoda za zaustavljanje debljanje i smanjenje želuca masnoće. Određene studije pokazala da nedostatak sna može da doprinese težine, što je povećanje u žudnju za masnom hranom i druga pitanja u vezi sa zdravljem. Konzistentnost u dobijanju dobar noćni odmor će vam pomoći uz vaš ishrane i fizičke napore za izgubiti želuca masnoće.

5) Izbjegavajte preskakanje svoje obroke i naći vremena za opuštanje.

Ako preskočite obrok, vaše tijelo će početi podizanje razine kortizola, koji će samo povećati apetit i dovesti do skladištenje masti, posebno u želucu području.

Fox News članak na želudac masti naveo nivo kortizola kao jedan od najutjecajnijih faktora u određivanju da li se gubi ili dobija masti. Kada je nivo ovog hormona je previsoko, to dovodi do debljanja i druga pitanja u vezi sa zdravljem. Višak kortizola je također rekao da će izazvati umor i neravnoteža u vašem prehrambene navike. Drugim riječima, previše ovog hormona može utjecati na vaše napore da izgubite težinu na svim frontovima.

Da bi zadržali svoj nivo kortizola van slike, izbjegli preskakanje obroka, naći vremena za opuštanje i konzumirati dovoljno vitamina C svaki dan. Namirnice kao što su naranče, brokule i špinat su veliki izvori vitamina C sa dodatnim zdravstvene beneficije, kao dobro. Dok vitamin C može pomoći u smanjenju kortizola šiljaka, najvažnija stvar je da se smanji stres. Što više vremena možete naći da se opustite u dan, bolje šanse imate za kontrolu vašeg nivo kortizola i poboljšava svoje debelo napore gubitka.

Quick Napomena: Ako ste već pokušali različite načine da riješi tvrdoglava želuca masti i niste mogli ostvariti željene rezultate? Postoji alternativni način da se tretira ovaj problem - liposukciju! Jedan od poznatijih Australije estetska kirurgija stručnjaka Dr. Daniel Lanzer, sa preko 20 godina iskustva, uspješno obavlja preko 10 000 postupaka liposukcija, što hiljade ljudi sretniji i više samopouzdanja oko njihovih tijela.

Nadam se da vam je bilo korisno. Slobodno podijelite svoje vlastite savjete o tome kako učinkovito izgubiti želuca masnoće u odjeljku komentar ispod.

Ostati lijep i zdrav!

Autor je bio:

Alicia Lawrence je slobodni pisac i slobodno vrijeme uživa u ostvarivanju, čitanje i kuhanje zdravih obroka s njom keramičkim posuđem.

load...