Šminka

8 alatki za šminkanje koje biste trebali posedovati za izgled čarobne

8 alatki za šminkanje koje biste trebali posedovati za izgled čarobne

Baš kao što je radnik je pored beskoristan bez svog alata, tako da je šminka kit djevojčice. Možete imati sve najfinije, najskuplji šminke proizvoda u svijetu, ali bez prava šminke alate za primijeniti skupe kozmetičkih proizvoda, možda baš kao i da ne smeta. Dakle, bez daljnjeg odlaganja, evo osam šminku alate koji ne predivna djevojka treba da bude bez:

1. Dobar pincetom

Ne samo bilo koji stari pincetom će učiniti, potreban vam je dobar par pravilno oblikovan obrva pincetom da obavi posao kako treba. Pinceta s ravnim rub će olakšati čupaju obrve precizno i ​​neće stiskati kožu.

2. Kompaktan ogledalo ukrašeno dragim kamenjem

A 'ukrašen dragim kamenjem "deo je očito šala, ali iskreno, nikad se ne zna kada i gdje će biti potrebno brzo dodir do šminku, pa budite sigurni da spakuje kompaktnom ogledalo. Oni su jeftin, lako spakovati u šminku torbu ili torbu i neće biti vremena kada ste se, da ćete biti drago što ste kupili jedan.

load...

3. Uvijač za trepavice

Jedan uvijač za trepavice vam daje to divno, širom otvorenih očiju izgled koji momci obožavaju. Koristite ga prije nanošenja maskare ili samo prirodno, bez čak i koristeći maskaru i to će dati trepavice izgledaju kao duže i da vam da mladalački, prilično izgled.

4. Obrva češalj

Koristite obrvu češalj prije tweezing i to će učiniti lakše uočiti vlasi koje treba čerupanje. Nakon toga, možete ga koristiti za češalj, neaten i oblikujete obrve i to će biti korisno da uklonite višak praha od obrve previše.

5. Pamuk brisevi i Q-tips

Pamuk brisevi i Q-tips su odlični višenamjenski alati za šminku torbu. Možete ih koristiti za čišćenje greške s maskarom ili lak za nokte i možete ih koristiti umjesto malo šminke četke, kada ne želite nositi cijelu svoju kolekciju četke sa vama.

load...

6. Obrva šablone

Ako niste baš umjetnički ili nestabilan ruku, zatim obrve šablone može biti život saver. Možete ih obično kupuju u setovima različitih oblika i veličina i sve ti je primijeniti stencil preko obrve, boja sa čela prahu ili olovka za obrve, i imate savršen oblik.

7. Sjenilo aplikatora

Mali, spužva vrhom aplikatora su samo pravo za primjenu svoj sjenilo, ako vam se ne sviđa pomoću četke ili možete dobiti veći, povorka sorte, ako vam je draže, bilo kako bilo, čini stavljanje na sjenilo stvarno jednostavan zadatak.

8. Dobra kvaliteta četkice za šminkanje set

Mogli bismo napraviti listu dvadeset različitih vrsta četkice za šminkanje, ako želimo, ali umjesto toga, preporučujemo vam da investiraju u četkice za šminkanje set. Dobar set kvaliteta četkice za šminkanje je dobro isplati ulaganje. Oni će trajati duže i više glatko primijeniti šminka i, ako pogledate na njih, oni će se brinuti o tebi.

U stvari, jedan od najboljih šminke alate koji uvijek imate sa sobom je svoje ruke! Možete koristiti prste da se prijave temelj, korektor, ruž za usne, krema rumenilo, sjenilo, itd Samo sigurni da su vam ruke čiste, kada ih koristiti za nanošenje šminke.

Ono što drugi moraju imati šminka alate da li smo zaboravili spomenuti? Molim vas, slobodno dijeliti svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...