Šminka

9 neverovatnih saveta kako dobiti ravno želudac za nedelju dana

9 neverovatnih saveta kako dobiti ravno želudac za nedelju dana

Nemoj ni misliti o tome usisava i stiskanje u taj par skinny traperice, jer ćete morati da izdahne u nekom trenutku u večernjim satima! Dobivanje trajno ravan stomak može uzeti mnogo truda i nekoliko mjeseci da se postigne, ali postoje neke jednostavne promjene u ishrani, a neke vježbe koje mogu napraviti razliku brzo. Ako želite znati kako da biste dobili stan želuca za sedam dana, evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se postigne:

1. Chew hranu

Jedan od najlakših za implementaciju savjete o tome kako da biste dobili stan želuca za sedam dana je - sažvakati hranu temeljito. Ako želite izbjeći da nadutost nakon obroka, budite sigurni da žvakati hranu vrlo dobro, to će također pomoći da izbjegnete prejedanje. Vijcima niz hranu bez pravilno ga prvo žvakanje, otežava varenje i povećava mogućnost od vas u razvoju više gasa u stomaku.

2. Trbušnjaka samo po sebi neće učiniti

To nije dobro razvija svoj ABS trbušnjake, ako ih ne možete vidjeti pod debeo! Koncentrirati prvo na poboljšanje vaše dijete, zatim kardio će vam pomoći da izgubite težinu i na kraju na trbušnjaka za toniziranje mišića.

load...

3. Smanjite sol

Još jedan veliki savjet o tome kako da biste dobili stan želuca za sedam dana je - smanjiti soli. A glavni uzrok nadutosti je natrij, tako smanjiti prskanje još soli na hranu. Morska sol je bolje, nego sto soli; i izbjegavanje soli sasvim je još bolje. Pazi na soja sos, kao i to previše ima visok sadržaj natrija.

4. Izrežite šećer

Pa, slično kao i prethodne vrha, smanjenje šećera može vam pomoći da se taj ravan stomak želite. Ako možete, izbaciti koliko šećera, kao što ste u mogućnosti da, kao što je jednostavno najgori neprijatelj možete naći u borbi za stan trbuh. Ne samo da je tov, ali i, ako smanjite unos šećera drastično, može promovirati pojave hormon glukagon, koji vam pomaže da spali off masti.

5. Nabavite efekt nakon opekotina

Najbolji oblik vježbe da se spali off masti kratkim rafalima od vrlo intenzivno vježbanje, a ne produžiti, blaže vježba. Razlog za to je nešto poznato kao efekt nakon opekotina. Ako ste bili da trčim za jedan sat, a zatim vaš metabolizam će se vratiti na svoje uobičajene stopa ubrzo nakon što ste zaustavili. Međutim, ako gurati svoje telo do maksimuma u kratki rafal intenzivnog vježbanja, vaš metabolizam može ostati veća za do 24 sati, što znači da ste i dalje dobiti oblik korist koju ostvaruju čak i dok spavate.

load...

6. Jedite između ručka i večere

Budite sigurni da jedu visoko proteinska užinu između ručka i večere. Važno je jesti svaka tri ili četiri sata kako bi vaš metabolizam razine stopa i šećera u krvi uravnotežen, ali budite sigurni da je vaš snack izbori su zdravi, niske u kalorija i bogata proteinima.

7. Kontrola porcije

Još jedan jednostavan, ali efikasan savjet o tome kako da biste dobili stan želuca u sedmici kontroliše svoj porcije. Redovno jedu, ali sa manje porcije je daleko bolje za tebe, nego brzu dijetu i da će vam pomoći da izgubite masti brže. Probajte i povećati cijelog zrna u ishrani, u cjelini hrane zrna je dokazano da vam pomogne da izgubite abdominalne masti posebno; pokušati kontrolu vaše porcije.

8. Kako bi dobili ravan stomak za nedelju dana? Izrežite alkohol!

Alkohol nema masnoća, ali čitav gomila beskorisnih kalorija koji će ići ravno u vaš trbuh. Ona također djeluje usporiti metabolizam, čime se zaustavlja vaše tijelo od spaljivanja off kalorija kao dobro.

9. Cheat!

Dobivanje ravan stomak za nedelju dana je malo težak zadatak, tako da je, u međuvremenu, samo vara da odvuče pažnju od svog šesnaesterca. Ako imate lijep noge, onda nosite suknje kraće i pobrinite se da vaš grudnjak radi posao kako treba da. Naglašavaju svoje najbolje osobine, to će vam dati više vremena za rad na stomak!

Kako da biste dobili stan želuca za nedelju dana? Slobodno podijelite svoju savjeta u komentar ispod teksta.

load...