Šminka

Kako odabrati sjenilo za ruž za usne koje vam najviše odgovara?

Kako odabrati sjenilo za ruž za usne koje vam najviše odgovara?

Sa toliko nijansi i brendova koje možete izabrati, kako idete o odabiru ruž za usne koji je prava stvar za vas? Da li samo uzmi onaj koji vam kupio prošle put? Ili samo ići na onu koja izgleda dobro na policama trgovina? Samo zato što te volim boju, to ne garantira da će ruž izgledati sjajno na vas. Trebalo bi da razmišljaju o tome kako ruž će izgledati će konkretnim tonus kože i ne treba uzimati u obzir oblik usana previše. Evo brzog vodič koji će vam pomoći izabrati najbolje nijansu ruža za usne koji će vam odgovarati najbolje.

1. Trebat će vam više od jednog nijansu

Svako ima svoju omiljenu ruž za usne koji je njihov standard za dnevne i radne odeće, ali trebalo bi da se razmišlja o kupovini različitih nijansi za različite prilike. Svakodnevne ruž bi trebao biti onaj koji je, samo nekoliko nijansi gore, od prirodne boje usana. To je sa sobom možete nositi sve vreme i onaj koji će vas vidjeti kroz svaku priliku.

2. Dark tena

Tačan nijansu ruža za usne koji ste odabrali je, naravno, stvar ličnog izbora, ali ako imate tamniju kožu, a zatim tamno crvene bi bilo dobro mjesto za početak. Ako želite stvoriti topliji izgled, onda bronze i bakra nijanse će izgledati dobro uz tamnu kožu. Ako je vaša koža ima cool tonovima, a zatim pokušajte vina i rubin nijanse ruža za usne. Onaj u boji da se većina ljudi slaže ne radi tako dobro tamne kože, je narančasta.

load...

3. Sajam tonove kože

Kao opće pravilo, ako imate svetlu kožu, trebalo bi da gleda upaljač nijanse ruža za usne, jer će jače boje biti previše oštar kontrast sa svojim bleđa boji kože. Za tebe, gole ruževa, roze i svjetlo smeđe će biti uvijek dobar izbor.

4. Srednji tonovi kože

Ako imate srednje tonus kože, onda vi imate širi spektar palete koje možete odabrati iz uključujući smeđe, breskve, crvene, i fuksija nijansi. Ako je vaša koža ima cool tonovima, a zatim pokušajte boje poput brusnice i roze. Ako je vaša koža će biti bolje opisati kao da toplo tonovima, onda, nijanse bakra i bronze će dobro raditi za vas.

5. Daytime ruž za usne

Sljedeći savjet o tome kako odabrati ruž boje je da razmišlja o tome šta doba dana ćete ga nositi. Imajući u vidu ono što smo već rekli o svojim tonus kože, vaša dnevna ruž za usne će izgledati bolje ako ostane casual. Izbjegavajte vrlo tamne boje, jer će izgledati previše u hladnom svjetlu dana. Idi za roze, naranče, beiges i upaljač nijanse, i zadržati ostatak šminke ublažena tako da odgovara.

load...

6. Night time ruž za usne

Night time je vrijeme da se malo divlje, tako odabrati svijetle nijanse poput jarko roze, crvene i Mauves. Kada želite da glam ga preko noći, ne zaboravite da vaše usne glavna atrakcija po toniranje niz šminke oko očiju. Ako to ne učinite, ukupni učinak može biti samo previše.

7. Tanke usne

Drugi savjet o tome kako odabrati ruž boje je imati na umu obliku usana. Ako imate tanke usne, onda je najbolje da se izbjegne vrlo tamne nijanse, a vrlo svijetle nijanse. Za tanke usne, mnogo je bolje koristiti u svijetlim tonovima, poput koralja, bež ili svjetlo roze. Također se može pokušati usne instalacije vode ruževi da popunite vaše usne malo više.

8. Pune usne

Kao opći vodič, tamne boje čine usne izgledaju manji i svjetlo boje čine usne izgledaju veće, tako da, ovisno o tome što želite postići, imate više izbora kada imate pune usne. Osim što smo već spomenuli o tonus kože, ne postoje posebne boje da izbegne kada imate pune usne.

9. Razmislite o onome što nosite

To nije sve u tonu kože i usne oblik, iako; jedan od dobrih savjeta o tome kako odabrati ruž boje je uzeti u obzir ono što će biti previše nosi. Trebalo bi da probate sa karmina nijansi da vidim šta ide najbolje sa svojim outfit. Nude ruž za usne će ići sa čim, ali, ako nosite jarko crvenu haljinu, jarko crveni ruž će vjerojatno izgledati previše.

10. Probaj prije nego kupite

Još jedan važan savjet o tome kako odabrati ruž boje da probam. Kada kupujete ruž, nemojte se bojati tražiti pomoć od osobe na šalteru šminke. A šminka profesionalni će vam pomoći da odgovaraju nijanse ruža za usne za tonus kože i malo objektivan savjet je uvijek korisno. Također, ne pretpostaviti da je boja na ambalaži je kako će ruž izgledati na vas. Pokušajte malo ruž, prije nego što ga kupiti i pokušati doći do osvijetljenom području, tako da možete provjeriti pravilno.

Kako odabrati ruž za usne u boji? Koji su najbolji savjeti?

load...