Šminka

Kako pronaći savršenu rumenilo koje je idealno za vaš ten?

Kako pronaći savršenu rumenilo koje je idealno za vaš ten?

Baš kao što je izbor pravu nijansu temelja, odabir pravog rumenila za svoj ton kože može biti lukav zadatak. Ako odaberete pravu boju i ton, vi ćete izgledati svjež, i oživljen. Ako to ne učinite, rezultati mogu biti klovnovskih, kao lutka, ili čak i stvarno Disney negativca. Imamo osjećaj da si vjerojatno u cilju više za Disney princeza ili kraljica, zar ne? Bez obzira na to koliko je mrak, svjetlo, suha ili masna kožu, sastavili smo popis koraka kako bi bili sigurni da će vaše rumenilo izgledati svoj ružičasti sjaj.

Koja je vaša nijansa?

Prvi korak ka pronalaženju idealnog rumenilo se smisli kako mrak ili vam je koža - i to je prilično lako, zar ne? Ako imate svetliju kožu, da ćete želite da se odluče za lakši rumenila (duh!). Obrnuto za tamnije. Upaljač nijanse najbolje radi sa šećerne vune roze, svjetlo breskve, i mekih korala. Za srednje nijanse, izaberite srednje roze, bogat breskve, i Mauves. Za tamne nijanse, fuksija, smeđe, i mandarina će laskaju beskrajno.

Provjerite kosu

Iako je nijansa kože je važan faktor koji treba razmotriti pri odabiru vašeg rumenilo, u hladu vaše kose će upotpuniti različitih nijansi rumenila. Crvenokose izgledaju sjajno u roze i breskve, ali koralja često može biti previše toplo. Na tim sa fer kože i tamnije kose, bujnije boje ružičaste će uljepšati ten. Srednje peachy-roze rumenilo sa sjajem će laskati najviše kosu boja i nijansi kože.

load...

Koja je vaša dosljednost kožu?

Rumenilo dolazi u mnogo različitih tipova proizvoda, od krema, u prahu, u tečnosti. Za one koji imaju za kosu ili zrelije tipove kože, kremasto rumenilo je odličan držati stvari tražim svježe i ne praškastih. Prah je dobar za dugotrajan izgled, i najsvestraniji rumenila konzistencije. To je najbolji izbor za masnu ili mješovitu kožu, ali se može koristiti na gotovo nikoga. Liquid (rumenilo) mrlje su odlični za prirodniji flush ali su manje čak u primjeni, tako ekstra treba voditi računa prilikom njihove primjene.

Koji je povod?

Jer rumenilo dolazi u različitim konzistencije i oblicima, različitim rumenila su idealne za različite prigode. Da izgledaju svježe, užaren, i prirodno, možda želite da se odluče za kremasto rumenilo - to je savršen 'bez šminke' rumenilo za kada želite zadržati svoje lice tražim čist i mladalački. Za rumenilo da je rad za porodicu i traje satima, lagani prah je put kojim treba ići - možete odabrati svoj hlad da dopuni rasvjetu i koristiti u prahu postavke ili sprej za dugovječnost (niko od nas kao fluorescentne boje!). Ako želite da spakujete dodatni rumenilo za večernji izlazak, izaberite rumenilo s nekim shimmer!

Izaberite rumenilo za vaš ton kože

Sada kada ste shvatili šta hlad vaše kože i kose su (nadamo se da uglavnom već znala), vrijeme je da se još jednom kviz: što ton vaše kože? Postoji nekoliko načina da ovo shvatim. Možete pogledati na venama - ako vene su zelene-hued - tvoj ton je topla, a ako su plavi - ton je kul. Da li izgledati bolje u srebrni nakit? Ako je tako, ti si cool napregnut - i ako izgledaju bolje u zlato, onda je vaš ton je toplo. Da li vaša koža ten, ili pjega i spali? Ako je vaš ten kože, vi vjerojatno imate toplo tonovima, a ako gori - ti si kul kao led. Ako se nađete osjećaj kao svoj odgovor negdje u sredini, možda bude neutralan - u tom slučaju, blago tebi! Vaša boja kože će izgledati dobro sa samo o bilo čemu.

load...

Da li imate topao, fer tonus kože?

Iako postoji čitav spektar nijansi i tonova, naznačili smo četiri najčešće radi lakše identifikacije. Prva kombinacija je sajam nijansa kože, s toplom (žuta) prizvuk. Ovo izgleda najbolje s hladnjakom roze svjetlo ili breskve. Vaša boja kože dvojnicu je vjerojatno Reese Witherspoon. Ako je vaš ton kože je malo bliže do srednje hladu, možete se odlučiti za više Bronzane rumenilo, ali ti neće trebati mnogo da dodate u toplinu koje već imate.

Da li imate kul, fer tonus kože?

Ako je vaša koža je sasvim fer, ali pada na hladnjaku strani (sa ružičastim tonovima), onda ćete želite rumenilo da malo grije kožu gore. Ne znam da li je to vama? Mislim Julianne Moore. A Rose Gold rumenilo ili toplo koraljni je najbolji način da ide. Ako padne još na neutralnom strani fer, imate sreće - prilično mnogo bilo svjetlo rumenilo će raditi za vas! Igrati sa roze, breskve i korala, i vidjeti što radi najbolje sa svojim bojanje.

Da li imate toplo, tamne tonove kože?

Ovisno o sjeni vaše kože, možete nositi sve, od kajsija na bakar. Vaša koža može trend u rasponu od masline do tamno smeđe, a možete igrati s tonovima pronaći nijansu koja naglašava vašu prirodnu sjaj. Ono što želite izbjeći je šljiva ili ljubičaste boje, nijanse koje mogu napraviti toplije zategnut kožu izgled Ashy ili prašnjavim. Eksperiment, snimati fotografije, i vidjeti što ispada najbolji.

Da li imate na hladnom i tamnom tonus kože?

Ako je vaša koža je hladna i tamna, vi ćete želite odabrati u rasponu od mandarine u Berry boju dodati neke pop u obraze. Savršeno rumenilo na bilo tonus kože je rumenilo koje izgleda kao potpuno prirodno rumenilo obraza. Rumenilo se može koristiti da se istakne i konture, a nevjerojatno svestran u zavisnosti od raspoloženja, događaj, i tip kože. Najbolji način da pronađete svoj omiljeni (i savršena) rumenilo je igra oko, i imaju neke zabave u ogledalu.

load...