Šminka

Najboljih 8 najboljih vežbi koje će vam pomoći da smršate

Najboljih 8 najboljih vežbi koje će vam pomoći da smršate

Ako ste smeta višak kilograma, onda imam neke novosti za vas. Loša vijest je što se ne čudotvorne lekove su u planu (avaj!). Dobra vijest je: ako redovno vježbaju, možete držati kilograme dalje! Bez obzira šta neko kaže; naprotiv, vježbe u kombinaciji sa zdravom ishranom je broj jedan efikasan način da se održi u formi i ostati vitak.

Dakle, ono što su najbolje vježbe za izgubiti težinu? Kao što je neko jednom rekao: "Najbolja vježba je onaj koji ti - i da nastave raditi". Potpisivanje za skupo članstvo teretani da nikada nećete koristiti ili kupovina skupe opreme da nemate vremena za samo blesavo. Umjesto da rade takve stvari, zašto ne biti jednostavno? Pokušajte da se zabavne vježbe u svoju dnevnu rutinu. Uz to, ako se pazi na svoju ishranu, da ćete biti u formi i novčana kazna u nema vremena. To je stvarno tako jednostavno.

Evo nekih od najefikasnijih, najprijatnijih i jednostavno, najbolje vježbe za izgubiti težinu i ostati u formi:

  • Running

Ne postoji ništa kao osvježavajući kao rano ujutro jog. Ako imate problema sa pokretanjem, hodanje također pruža jednostavan način za izgubiti kalorije i mogu biti uključeni u svakodnevnu rutinu lako. Ali ako možete pronaći vremena za trčanje i trčanje, onda, to je još bolje. Tipičan jog sagorijeva 300 kalorija u sat vremena.

load...
  • Veslanje

Ovaj odličan vježba koristi se sve svoje gornje mišiće tijelo da ti dam težak, ali ohrabrujuće treninga. Samo pola sata od ovog svakodnevnog će vas ostaviti bez znojav i puni energije. Možete se pridružiti lokalnog veslačkog kluba ili jednostavno koristiti veslanje stroj kod vašeg lokalnog teretani.

  • Plivanje

Plivanje je još jedan osvježavajući način da se ostvare, to gori nevjerojatnih 600 kalorija na sat. Osim toga, redovna rezultati kupanje u lijepo zategnuta tijela. Najbolja stvar u vezi plivanje je u tome što ne ostavlja sve ljepljive i znojav kao i ostale treninge rade.

  • Reket loptu

Ovaj visoko tempom, intenzivnim sport je vrlo kalorija-poprsje, jedan od najviših plamenika na ovoj listi. I ne samo to, ali ako je igrao sa prijateljem, konkurencija može vam gurnuti da rade više i igrati više, tako dajući joj drugi prednost u odnosu na druge vježbe.

load...
  • Biciklizam

Bilo na sobni bicikl ili uživanje na otvorenom povjetarac, biciklizam je jedan od najtipičnijih kardio vježbe koje postoje. Jedan sat biciklizma može izgorjeti do 500 kalorija, što ovaj i zabavan i efikasan.

  • Aerobik

Korak aerobik i jednostavan aerobik, Zumba i fitness video - bilo koje i sve vrste aerobika vježbi će vam pomoći zadržati funti dalje. Na kraju dana, ono što je bitno je branje vježba da ste pronašli prikladan i ugodan.

  • Plesanja

Koji je bolji način da izgubite težinu i zabaviti, nego uključivanja muziku i pustiti slobodi? Redovno, energičan ples rutinu koja traje dvadeset minuta može pomoći da izgubite težinu - i možda ćete čak i naučiti neke funky pokrete! Zar to nije u redu ?!

  • Jump Rope

Posljednje, ali ne i najmanje važno, ovu klasičnu starinsku vježba samo treba uže i područja dovoljno velika da uskoči. Iznenađujuće, ova vježba je prilično teško, u odnosu na ostale na ovoj listi, tako da se pripremi da se vjetru. To može biti malo teško na koljenima, tako izbjeći ako ste skloni bol koljena.

Nadam se da ćete naći ove savjete za izgubiti težinu koristan.

Koje druge vježbe koje vam mogu pomoći izgubiti težinu ti se sviđa vježbanje?

Pao slobodno dijeliti svoje mišljenje u komentarima ispod.

load...