Šminka

Top 10 najtoplijih trendova šminke za 2015. godinu

Top 10 najtoplijih trendova šminke za 2015. godinu

Tokom godina, mnoge napredak u šminke doveli su do procvata industrije u kozmetici i to je osigurano nema kraja različitih načina za žene da se izgleda još ljepše. Pretražuje kroz šminku brojač, možete pronaći mnogo različitih marki i stilova šminke koju jednostavno zatrpani izbora. Baš kao i kod odjeće, šminka trendovi dolaze i odlaze, tako da sljedeći put kada pregledavate brojač šminke, imajte na umu ovih prvih deset šminka trendova za 2017. Možda pronaći nešto novo što želite isprobati.

1. Multi boji očiju

Ubrzo piste za ljeto, izbaciti dosadna crna olovka za oči i stavi malo boje natrag u oči, jer je multi-boji sjenila i eyeliner su definitivno trend treba paziti u 2017. Provjeriti najbližeg šminku prodavnicu, i hoćete naći duginim bojama koje možete izabrati. Sve samo ovisi o tome kako Bold se vi osjećate!

2. Plava obrve

To je sve promjene u odjelu obrva previše. Out su otišli uobičajene crne i smeđe obrve i dolazi plavuša. Stvarno plavuša obrve može biti izjava predaleko za neke, ali djevojke koji imaju hrabrosti nositi ga, to može izgledati zapanjujuće.

load...

3. Pinker bolje

Rosy rumenim obrazima, čini se da su u modi previše, pa pogledajte najnoviji asortiman rumenila i dati svoje obraze sjaj. Od malina do fuksije, rumenilo može donijeti instant novi izgled na svoj stil šminke, tako da je to vrlo pokretu 2017. Godine.

4. Cat eyeliner

Debele vanjskih kuteva mačka stil eyeliner raditi sa skoro svakom obliku oka i može dati Žena hladnom, zavodljiv i zagonetan izgled. Također možete koristiti bilo koji eyeliner boje za postizanje izgled, ali to će možda biti potrebno malo prakse da usavrši ako ste nikada nije pokušao da stvori cat eye prije, tako da sebi malo vremena pred ogledalom, prije nego što izlaziti sa ovim novim izgledom.

5. Gradient usne

Još jedan odličan izgled za 2017. Godinu je gradijent ili Ombre crveni ruž. Umjesto jednog nijansu crvene sve preko usana, pokušajte tamnije nijanse u sredini usana, a zatim postepeno preći na lakši nijanse dok radite nešto prema rubovima i uglovima usta.

load...

6. Metalik nijanse za oči

Sizzling metalik nijanse šminke oko očiju će dovesti do ruba sa svojim šminka i ove godine. Metalik zlatne i srebrnih stvarno ne mogu izvući prirodnu ljepotu vaših očiju i stvoriti središte za cijeli izgled. Uparen sa tankim eyeliner, metalik nijanse će vam dati oči savršen stranke za predstojeće zabave ljetnim noćima.

7. Flawless gol

Boravak visoko na listi favorita za pistama ovog proljeća i ljeta, je besprijekoran, gole šminku. U ne-look može biti teže postići nego što ste možda mislili. Trik je u tome da se stvori savršena baza pomoću dobro bukvar prvi, a zatim kvalitetan temelj i nude nijanse sjenila i ruž za usne.

8. Barbie usne

Ako ste u potrazi za nešto svjetlo za vaše usne, a zatim Barbie inspiriran žvaku roze karmin je odlika piste do sada i ove godine. Daje usnama svjež proljeće kao što su izgled i savršen je za ovo doba godine.

9. Bold, crna olovka za oči

Ako šarenih eyeliner koje smo ranije spomenuli ne zvuči baš dobro za tebe, kako onda o polaganju ga na malo debeli sa crnim? Debljine smeo i, mislimo vrlo hrabar, eyeliner je također trend za 2017. Riječ upozorenja, iako, ako koristite bold crna olovka za oči, onda toniranje ostatak šminke da biste dobili najbolji efekat.

10. Untamed obrve

Obrve su prepušteni rastu sami previše, u 2017. Izvajanim obrva izgled su sada daleko iza sebe i prirodan izgled je daleko više u trendu. Ne dozvolite da vam obrve rasti previše divlji, iako, oni će i dalje treba čuvati uredno obrubljen.

Koje su vaše omiljene šminke trendovi za 2017. Godinu?

load...