Šminka

Top 6 proljeća 2015. trendovi šminke

Top 6 proljeća 2015. trendovi šminke

Prva pomisao kada čujete "proljeća šminka" verovatno uključuju pastelnim bojama, neutralni sjaj za usne i slično, ali ove godine to nije u potpunosti tačno. Proljeće ili ne proljeće, smokey eyes i dalje vruće, kao što su svijetle crvene usne, ali u isto vrijeme, 'bez šminke' look je kao dobro. Zbunjena? To je razumljivo, ali zapamtite da modni trendovi su rijetko uniformu. Evo nekih zanimljivih trendova šminke smo vidjeli na pistama nedavno.

1. 'bez šminke' šminke

Bez šminke je i dalje trend šminke, i to je dobro za početak. Nakon nude pogled bilo je logično očekivati ​​mode da ga uzeti jedan korak dalje bez šminke na sve. Ne daha u horor, ovo je najsvježije trend u polje za dugo vremena. S jedne strane, to je zdravo za kožu, jer ipak delikatna sastav proizvoda koje koristimo, oni su i dalje stranih tvari na kožu. Ostavljajući ga golim pomaže da diše i funkcija normalno. S druge strane, ne-look bi mogao poslužiti da nas podsjeti kako zapravo izgledaju bez poboljšanja, a zašto ne početi sviđa ono što vidimo.

load...

2. Orange je nova crvena

Još jedna od popularnih proljeće 2017 šminka trendovi navodi da narančasta je novo crveno. Orange ruž je u, svjetlija, to bolje. U redu, to nije samo svijetle nijanse koje su u trendu sada, tako da se možete opustiti, ako ne možete sami pogledati u električnim naranče. Možete ići za "mirnije" nijanse, ali ako su postavljeni na tome trendu, pobrinite se da imate narančasti ruž za usne u šminku torbu. Kada razmišljam o tome, što bi moglo biti prirodnije za proljeće? To je sezone cvatu i puno tih cvijeća su svijetle žute i narandžaste, tako da smo mogli da vidimo taj trend kao još jedan prekrasan "povratak prirodi" referenca. Plus, narančaste boje je mnogo toplija od Crimson, a to bi moglo biti jedan od razloga zašto je narančasta zamjenjuje crvena, barem za proljeće.

3. Jasno i detinjastom

Orange je u redu, ali puno šminkera, barem onih koji postavljaju trendove, preporučuju minimalno čine, dečji usne za ovo proljeće. Fokus je na sočnost i volumen, a ne na boje. Sredstva za postizanje što uključuje meke boje sjajila i usne mrlja za trajan učinak. To je jasno nastavak gol izgled, težnja za tražim prirodno kao moguće. Zanimljivo je, zapravo, kako usne trendovi za proljeće su na dva ekstrema: svijetle naranče na jednom kraju, i pastelne ili bez boje na sve u drugom. To vam daje širok prostor za eksperimentisanje ipak, tako da je to dobra stvar.

load...

4. Line dalje

Posmatrači na modnim revijama ove godine definitivno primećen još jedan od popularnih proljeće 2017 šminka trendovi u odjelu eyeliner: od samo moždanog udara guste i crne boje, to je uvijek tu. Loša vijest: ako se ne koristi za primjenu eyeliner potrebno je da pokrenete bavljenja sada, da ostanu u trendu. Neki od vrhova ovdje uključuju korištenje olovke za usne zagrije na nekoliko sekundi sa upaljačem, da bi ga u gel i primijeniti lakše i za deblje linije. Dobra vijest: ako nisi takav ventilator, možete samo ići za najtanje linije ili, alternativno, možete koristiti svoj sjenilo kao liner. Ako ste ljubitelj, ovo je vaša sezona - eksperiment na oduševljenje svoje srce sa dužinama i debljinama. I usput, je smokey eye je još uvijek u, pa uživajte i to.

5. Pastelne boje

Pastelne boje su definitivno u, kada je u pitanju proljeće 2017 šminka trendove. Na odgovarajući način za proljeće, mnogi šminkera odlučiti za svjetlo, pastelnim bojama, u nekim slučajevima, vrlo svijetao pastelnim tonovima. Na primjer, jedna modna revija pila je u tirkizno plave oko očiju, i jedan veliki mode i šminka kuća uvela pastelnim eyeliner. Koju kuću? Dior, ako to čini nikakvu razliku. Sve u svemu, oni od vas koji su tugovali klasični recept koji plava sjenila su pogodne samo za tematske stranke će sada biti sretni da znaju da plave nijanse su u, a na velika vrata. Svjetlo, mrak, svijetle ili pastel, plava je u trendu, možda kao atavizam uzrastu disko. Moda ide u krug, čuli ste to, zar ne? Oh, usput, šljiva i drugih ljubičaste su vruće ove sezone.

6. Slick ili poništiti?

Kada je u pitanju kosa, trendovi smo bili svjedoci u nedavnom modnim revijama mogu grupisati u dva: glatke izgled i Undone izgled, ponekad u kombinaciji na istoj glavi. Iako je mnogo dizajnera su otišli ravnu kosu, bilo zalizana, ostavio da izgleda kao da je nije nedavno oprana, ili teče uz srednji rastanak, drugi u kombinaciji neki klizav sa talasanje na leđima. Zanimljiva kombinacija, nema govora o tome! Slobodi pola učinjeno rep je definitivno u, pa su uvojcima. Šta više, više neorganizovani su, to bolje. Čini se da u kosi ovog proljeća sve je bez napora, besplatno izgled, koji, ako mislite o tome, je odlično, štedi vam puno vremena i muke da oblikujete brave svaki dan.

Koje su vaše omiljene proljeće 2017 šminka trendove?

load...