Šminka

Vrh dana gubitak telesne mase: da izgubite težinu - počnite prvo da se volite

Vrh dana gubitak telesne mase: da izgubite težinu - počnite prvo da se volite

Međutim, taj proces sticanja tanji figura može postati mnogo lakše i harmoničan kada počnete prvo volim sebe.

Na primjer, pjevačica i glumica Kelly Osbourne izgubila 23 kilograma i stvorio potpuno novu sliku o sebi. Ona je zajedničko da u ovom procesu, prvi - ona je postala sretnija, naučio da sama iskreno volim i promijenila svoj život za bolje i njen gubitak težine je dodao da je pozitivne unutarnje promjene samo ugodan bonus.

Možete pitati: "Kako mogu da volim sebe kad sam toliko debeo i čak i ne osjećati lijepa?" Odgovor je - morate shvatiti da ste više nego samo fizičkog tijela i potrebno je da se zaljubi u svoj unutarnji sebe kako bi pozitivne promjene u svoj vanjski izgled. Sve promjene početi iznutra, još u antičko doba naših predaka nove IT. Buda je rekao: "Ti si ono što misliš." To znači da, ako mislite da ste debeli i neprivlačna to je ono što će postati. Ne želimo to! Morate početi misliti da si lijepa bez obzira na sve (bez obzira na to koliko kilograma si teška), promijeniti stav i početi voli sebe odmah! Tada ćete vidjeti kako će se pozitivno promijeniti vaše tijelo i svijet oko sebe.

load...

. (Dobro afirmacije, na primjer, može vam pomoći da imate više samopouzdanja ljubavi Evo nekih od njih:! Volim i prihvatiti sebe u potpunosti i potpuno sam živu biće ljubavi i svjetlosti I am beautiful iznutra i izvana ja sam! volio! ja sam prihvatio!)

Učimo od primera ljudi koji su postigli željene rezultate i omogućava da sebi ljubav i samo prihvatanje naš prioritet. Uvijek imajte na umu da ste svoj "bestest prijatelja" i trebalo bi da uvijek i samo podržavaju i ohrabruju sebe, (nikad negativno razgovarati s vama unutra), a zatim, vaše želje i ciljeve će se dogoditi mnogo brže i lakše.

Nadam se da vam je bilo korisno. Molimo vas da podijelite svoja razmišljanja u odjeljku komentar ispod.

Ostati lijep i volite sebe!

load...