Vrste stilova

10 jeftinih načina osvežavanja vaše garderobe

10 jeftinih načina osvežavanja vaše garderobe

Kao svake sezone dolazi do kraja, svaka žena želi da pogledam u svoje garderobe i napraviti neke promjene. Ne možemo uvijek priuštiti da izbaci stare i kupuju u novom, tako da se ponekad moramo tražiti više pristupačne načina za ažuriranje naše garderobe. Prije nego što odete upravo dere svoje kreditne kartice i kajem kasnije, pogledajte ovih deset velikih savjeta o tome kako se možete osvježiti svoj ormar bez razbijanje banke.

1. Provjerite što već imate

Prije nego što provesti ni jedan peni, uzeti zaliha onoga što ste već skrivene u dubinama ormaru. Uzmi sve napolje i organizirati ga u grupama jeans, jakne, suknje, haljine, bluze itd Možete miješati i utakmicu stavke na način da nisu učinili prije i možete stvoriti potpuno novi izgled. Provjera sve prvo će prestati kupujete stvari koje vam ne trebaju.

2 Postavite budžet i napisati popis

Nakon što ste radili šta već imate i što vam je potrebno, odlučiti o tome koliko želite provesti i napiše listu predmete koje trebaš kupiti. Ako ići u kupovinu sa listom u ruci, nećete biti tako u iskušenju da impulsom kupuju i svoj budžet će vam pomoći da se zaustavi vas prekomerno trošenje na ekstravagantne stvari.

load...

3. Shop tokom sedmice

Ako je moguće, uzeti slobodan dan rada, i učiniti odjeću kupovinu radnim danima. To će biti mnogo manje zauzet, tako da ćete biti u mogućnosti da svoj lov put za neke popuste. Također ćete naći da postoje mnogi još posebne ponude i prodaje dostupni u sedmici nego što će biti na vikend.

4. Head-to-leđa prodavnica

Kada ste prvi put ušli u radnju, to je gdje ćete vidjeti najnoviji i najskuplji dopune linije prodavnice. Ako krenete za leđa, to je na kojoj ćete pronaći na kraju stavke, sekunde, i snižene artikle. Ako ste ozbiljni o spašavanju nešto novca, zanemariti stavki na ispred radnje i koračati svoj put ravno do leđa i početi tamo.

5. Imati swap party sa prijateljima

Najjeftiniji način da osvježite svoj ormar je da pozovemo sve svoje prijatelje oko za swap stranke. Onih stavki koje ste postali dosadno sa može biti samo ono što je neko drugi tražio, tako da swap, a vi svi dobiti nešto novo bez troškova na sve.

load...

6. Check out dobrotvorne svrhe trgovine

Možete pronaći neke sjajne popuste u lokalnoj dobrotvornoj prodavnicu, a vi ćete raditi neko drugi nešto dobro u isto vrijeme. Imaju dobar čeprkati oko i možete pronaći rabljene dizajnerske odjeće koji se teško nosila. Neki od većih prodavnica i pokloniti potpuno novi predmeti ponekad kao dobro.

7. Kupi van sezone

Za to je potrebno malo naprijed razmišljanja, ali ako kupite ljetne haljine u jesen, i vaša zimsku odeću u proljeće, garantovano da uštedite novac. Podalje od očiglednih predmete koji su 'ovogodišnji stvar "i niko neće primetiti razliku u vremenu od dvanaest mjeseci. Možda ste, nikad tako malo, u modi, ali ćete spasiti sebe paket.

8. Prijavi se za primanje e-pošte promocije iz prodavnica

Jedna žena je spam je još jedna žena ulaznica jeftinim ormar! Većina ljudi potvrdite okvir koji kaže 'ne, hvala' kada su ga pitali da li želite primati promotivne e-pošte. Ako kažeš 'da' puno vaših omiljenih prodavnica ćete dobiti puno e-mailova u inbox, ali ćete dobiti i unaprijed najave prodaje i druge izvanredne ponude.

9. Napravi svoj pribor

Uzmite neke stare odjeće i pretvoriti ga u nešto novo. Tkanina od stare suknje može biti pretvorena u šal, ili uzeti neke tkanine od nekoliko različitih suknje i vi bi ih pletenicu zajedno napraviti trendi pojas. Ako tragate, vjerojatno ćete naći zbirku kuglice koje možete pretvoriti u novu ogrlicu. Sve ove stvari su lako, bez troškova, načina da se doda nešto novo u svoj ormar.

10. Put stvari u dugoročno skladištenje

Nemojte zaboraviti da je moda ima naviku da se ponavlja, tako nešto što izgleda danas pomalo zastarjela, može biti sve bijes ponovo za par godina. Ako ste proveli dobar novac na neke stavke koje više nisu dovoljno šik nositi, čuvajte ih i negdje na sigurnom. U deset godina, te berba stavke će ponovo biti u stvari.

load...