Vrste stilova

10 modnih i stilskih hack-ova kojima treba da znaju svaka devojka

10 modnih i stilskih hack-ova kojima treba da znaju svaka devojka

To nije lako biti djevojka ponekad, posebno kada stvari ne idu po planu kada nemate puno vremena. To je kada se ima nekoliko modnih hacks u rukavu može biti pravi život saver, pa evo deset naših omiljenih tajnosti, mode i stila hacks da te vidim kroz:

1. Napravite parfem traje duže

Platili ste mnogo novca za taj prekrasan miris, tako da želite da miriše kao nov za što je duže moguće. Možete zadržati parfem, svjež mnogo duže, držeći ga u hladnjaku. Također možete napraviti da traje duže, po prvi primjenom regenerator.

2. Prestanite prste od odlaska zelene

Ako imate neki jeftini nakit koji ste apsolutno obožavaju, ali drži ostavljajući zelene tragove na prste, pokušajte slikarstvo nakit s nekim jasnim lak za nokte i da će zaustaviti mrlje.

load...

3. Uklonite dezodorans i znoj mrlje sa sokom od limuna

Za jednostavan način za uklanjanje pazuha znoj i dezodorans mrlje iz bluze, samo trljajte područje sa mješavinom jednakih dijelova limunova soka i vode, prije nego što pop odjeću u pranje. Radovi poslastica!

4. Isušivanje antilop cipele

Ako vam antilop cipele mokre, stuff unutrašnjost ih nekim starim novinama i obavijaju van s nekim papir previše. To će im pomoći da brže sušenje i oni će zadržati svoj oblik.

5. Make tajice traje duže

Ako sprej svoj tajice sa svjetlom magla laka za kosu, prije nego što ih stavite, on će vam pomoći da se zaustavi ciljate staze i tajice će trajati mnogo duže.

load...

6. Napravite jeans ponovo miris svježe

Pranje traperice prečesto će ih se protežu i dobiti vrećaste. Se možete osvježiti farmerke, bez pranje, koje im se pojavljuju u kese za zamrzivač, uz kosu list, preko noći. Kada su se ponovo otopiti, oni će mirisati svježe i ponovo očistiti.

7. Uklonite masnoću od odjeće

Masti i ulja iz hrane može biti teško izaći iz garderobe. Možete čine ga mnogo lakše trljanjem neki puder za bebe u mrlju prije pranja. To će upiti masnoću i sve će onda izaći na pranje.

8. Sakrij oštećen štikle sa šljokicama

Ako ste oštećen petama na svoje omiljene cipele, možete ih dati novi život primjenom nekih glitter na Shredded području. Na taj način, dobijete potpuno novi par zapanjujući, dvobojne cipele.

9. Razvucite se novih stanova u zamrzivaču

Kada kupujete potpuno novi par ravne cipele, mogu stiskati na prstima, kada ste ih prvi put nositi. Možete ih ispruži malo stavljanjem zatvorene sendvič vreće napunjene vodom u njima i stavljanje cipele u zamrzivaču preko noći. Kako se voda zamrzne, to će se proširiti i da će ostaviti više prostora u nove cipele.

10. Fix zaklana zip

Ne povuče na štapiću zatvarač, jer će se slomiti! Umjesto toga, pokušajte primjenom malo kokosovog ulja sa vate i pokušajte. To bi trebalo popraviti.

Koje su vaše omiljene mode i stila hacks?

load...