Vrste stilova

10 modnih predmeta koji će vas odmah učiniti atraktivnijim

10 modnih predmeta koji će vas odmah učiniti atraktivnijim

Svi znaju da tražim elegantan i pametan će se nekoliko glava, ali ko ima vremena da izgleda savršeno svaki put izlaze? Srećom, ne morate provesti sate ispred ogledala usavršavanju šminku i ne morate imati ormar pun dizajnerske odjeće za izabrati iz. Ono što vam je potrebno nekoliko modnih osnove koje su naučno dokazano da žene privlačnije muškarcu. Evo deset modnih predmeta da je bilo koji djevojka može dodati u svoju garderobu kako bi ih odmah privlačnijim za momke.

1. Sve u crvenom

Uprkos činjenici da mi često mislimo crvene kao znak opasnosti, nauka je dokazala da, muškarci, a posebno su više privlače ljudi koji nose crveno. Ti čak i ne moraju biti obučen u crveno od glave do pete; samo jedno oko-hvatanje stavka crvene na outfit će napraviti čovjek pogledati dva puta na tebe.

2. Heels

Ili da ih voliš, ili da ih mrzim, ali tako bolno kao što bi mogao biti da nose visoke potpetice ne dodati instant podsticaj žene privlačnost muškarcima. Studija koju je sproveo u Archives of Sexual Behavior pokazala je da postoji direktna povezanost između visine za devojke pete i stepena da su atraktivni na muškarce. Ista studija je takođe pokazalo da štikle da čovjek češće prići žena previše.

load...

3. Malu crnu haljinu

Mala crna haljina je još jedan ormar rezanih da se garantuje da privuče pažnju momaka. Njemačkog modni dizajner Karl Lagerfeld, jednom je rekao da je "jedan nikad ne može biti previše previše obučen ili nedovoljno obučena u malu crnu haljinu", koji bi mogli pomoći da se objasni trajnu privlačnost LBD. Kao i jednostavnu eleganciju u malu crnu haljinu, to bi mogla biti boja koja čini tako atraktivno. Black je rekao da je povezana sa samopouzdanjem, inteligencije i zavodljivost.

4. Ruž za usne

Na dane kada jednostavno nemaju vremena za punu šminke, prevlačenjem karmina će vas odmah privlačnijim. Istraživanja su pokazala da muškarci zapravo vole žene koje nose samo umjerenu količinu šminke i ruža za usne sigurno ćete dobiti više pažnje. U jednom francuskom istraživanju, utvrđeno je da kada konobarice nosile ruž, muškarci im je dao veći tipova.

5. Sunčane naočale

Sunčane naočale imaju više svrhe nego samo krije pokušao oči, iako to može biti vrlo korisno ponekad. Naravno, oni su zaštitili svoje oči od sunca, kao i, ali oni su također modni izjavu da daju Žena malo misterije. Muškarci vole malo intriga i sunčane naočale su siguran način da izazove interes Muškarac je u vama.

load...

6. Bare ramena

Dakle, mislili ste da su grudi su svi muškarci bili zainteresirani? Pa, ispostavilo se da je gola ramena će vam uvijek dobiti više pažnje od muškaraca. U studiji koja je kao sprovedena na Univerzitetu u New South Wales, istraživači su otkrili da muškarci smatraju ramena i ruke vrlo atraktivan, tako da kada to dozvoljavaju vremenske prilike, izbiti one odjeće ramena nose.

7. Crop vrhova

Malo bljesak trbuščić ćete dobiti daleko previše. Vrhunski rod je još jedan način na koji možete nositi dovoljno kože da bi Muškarac zainteresirani i oni izgledaju tako slatko previše. Crop vrhova i prenijeti neku vrstu nevinosti da su mnogi muškarci smatraju vrlo atraktivna i nisu toliko over-the-top da će uplašiti neke momke.

8. Butina visoke čizme

Gležnjače izgledaju odlično, ali njegova je čudno kako je visoko na nozi boot kaže, seksi osećate, i što više divljenja izgleda dobijate od momaka. Da li postoji naučni razlog za to? Mi nemamo pojma! Ono što je sigurno, međutim, butina visoke čizme će sigurno dodati nešto na svoj seksipil.

9. Remenje

Dodavanje pojas na outfit može napraviti veliku razliku u tome kako izgledate i kako se osjećate o sebi. Pozicioniran na pravom mjestu, a pojas naglašava struka, razbija outfit, a ako ste malo samosvjesne o svojoj težini, to će učiniti da izgledate vitkije previše. To je samo mali pribor, ali pojas zaista može da napravi outfit izgledati mnogo mi je privlačan i potpune.

10. A skrojen sako

Bilo da ga nosite sa farmerke, ili s suknja i top, a skrojen sako dodaje određeni šik stil na bilo koji outfit. Oni također učiniti da izgledate i osjećati više samopouzdanja i sama da je povjerenje će vas odmah privlačnijim.

load...