Vrste stilova

10 modnih savjeta za djevojčice koje žele biti elegantnije

10 modnih savjeta za djevojčice koje žele biti elegantnije

Ljudi se ne rađaju tražim moderan, to je nešto što oni uče, a to znači da bilo tko može koristiti mode da sami izgledaju elegantno i sa stilom. Ti čak i ne morate trošiti bogatstvo na dizajnerske odjeće i obuće da se to uradi, sve što je potrebno je volja da izgledaju sjajno, malo vremena da iskoristite odjeću koje imate, i nekoliko stil tips. Ovo je naš vodič o tome kako da izgledaju stilski, bez razbijanje banke.

1. Razmislite o priboru

Ponekad, sve što trebate učiniti je transformaciji outfit od običnog do nešto posebno je dodati neke svijetle i šarene pribor. Ako većina svoj ormar se sastoji od odjeću koja su neutralne boje, ulagati u malo šarene cipele i torbe. Dodavanje prskanja boja s nekim oprema je jednostavan način da dodate malo stila.

2. Idite s onim što vam odgovara, a ne ono što modnih diktata

Svi mi imamo različite oblike tijela, a neke stilove će laskati vašem posebno oblik tijela bolje od drugih. Nakon što ste radili šta stilova i komade odeće ne laskati svoj oblik, koristite to kao vodič za kupovinu novih odjeće, a ne samo ono što je vruće na pistama ove sezone. Ako vam je outfit dobro uklapa, osjećat ćete se više samopouzdanja i izgledaju stilski, nego ako nosite nešto što znate je najnovija stvar, ali da zapravo ne radi za vas.

load...

3. Držite ga u tajnosti

Kada je u pitanju pokazivanje kože, malo misterije je daleko primamljivije nego koji nose sve. Ako pogledate osoba slike, vidjet ćete da većina celebs odabrati da rodi samo jedan dio njihovog tijela, tako da, ako se tvoja ramena, pokazuju ih, ali ne nositi suknje prekratke kao dobro. Ako želite da pokaže ramena, ne pokazuju previše dekolte.

4. Imajte otvorenog uma prilikom kupovine

Koliko puta ste pogledali jedan outfit u dućan i mislio ", koja izgleda sjajno, ali to stvarno nisam ja". Ne prestani dok ne probaš! Barem dobiti koliko kabini prije nego što se odlučite da je odijelo nije za tebe. Ako ne isprobate nekoliko novih stvari i eksperimentirati malo, vi ćete nositi isti stil odjeće zauvijek!

5. Ne dozvolite da vam kaput biti ono što izneveriti

Zimski kaputi moraju biti praktični, ali to ne znači da oni moraju biti dosadno. Kada ste u kupovinu za kapute, razmislite o stilu, kao i da li će to biti dovoljno toplo, ili bi mogao biti upravo prikrivanje veliki outfit sa nešto sasvim sivilo. Kada ste u potrazi za dodati više stila na svoj izgled, morate razmišljati o svakom aspektu onoga što nosiš.

load...

6. Ne boj se boje

Možda bi bilo lakše da odluči šta da obučem ako sve što je u svoj ormar je bež ili smeđe, ali ako se koristi više boja, mogao bi stvarno dodati malo stila na svoj izgled. Najbolje mjesto za početak je sa boje vam se sviđa i onda pokušati uparivanje da boja sa bojama koje su pored njega na točka boje. Ako ste pomalo sramežljivi o korištenju boja, pokušajte dodajući boje sa stvarima kao što su pojasevi i marame za početak i vidim kako golu.

7. Old nije uvijek vintage

Mnogo modernih stilova zasnivaju se na modu prošlih godina, ali su često suptilno razlikuje od onoga što je ranije. Ako ste pročitali da 70-stilovi su trend, to ne znači nužno da kopanje tvoju mame starih haljina sa zadnje svoju garderobu ide na posao. Često, ovi vintage trendovi su pod uticajem samo stilova prošlosti i da su, zapravo, veoma razlikuje od originala.

8. Buy popuste jer te volim odjeću

Uvijek postoje popuste koji se mogu naći u trgovinama, ali kupovinu odjeće zato što ih volim, ne samo jer je cijena je u pravu. Ako ste drži na svoj novac, vi ste sigurni da ste pronašli nešto što stvarno želite po niskoj ceni nekoliko dana kasnije. Ako zgrabi svaku pogodbu vidiš, vjerojatno ćete potrošiti više novca na duge staze kupuju stvari koje nikada ne nosi.

9. Tailor odjeću

Možete napraviti po razumnim cijenama odjeća izgledaju sto puta bolje tako što ih je upozorio da vam savršeno. Ako nemate znanje sami učiniti, potraži dobrog krojača ili krojačica to učiniti za vas. Ćete se dobro opremljen, moderan odjeća u potrazi za djelić cijene da bi platiti za kupovni prilagođene stavke.

10. Napravite stil svoju

Na kraju, ako postoji jedna stvar iznad svega ostalog što će učiniti da izgledate stilski, to je povjerenje. Nose odjeću da se osjećate na vrhu svijeta i na kojem ćete se osjećati ugodno. Sve modne savete u svijetu neće učiniti da izgledaju sjajno, ako ne osjeća se odlično, pa kupuju prvo i najvažnije, a zatim će se stil doći prirodno.

Koje su vaše najbolje fashion savjeti?

load...