Vrste stilova

10 najnovijih trendova u modi za 2015. godinu

10 najnovijih trendova u modi za 2015. godinu

Sa toliko modne revije i sve različite modnih časopisa koji su dostupni, to može biti nemoguć zadatak da ostanu do datuma s onim što je stvarno trend u svijetu mode. Dakle, ako ste u potrazi za držati prst na puls mode, mi smo izabrali naš vrlo vlastiti, prvih deset modne trendove 2017. Za vas.

1. Cool Gingham

Uzimajući stari stil i što je novo, Gingham otisci su bili veoma mnogo dokaza na pistama u zadnje vrijeme. Velike grafike, i manje verzije obrasca, pojavio se u mnogim vrstama odjeće i dizajneri su otkrivajući nove načine da se uključe Gingham u svojim kreacijama.

2. Nogavica odijelo

Pantalona odijelo je bio još jedan predmet u proljeće modne revije je da je dobila novi život. Ne krmi tražim, Tip snage oblačenje, međutim, više kapriciozan, mekana i teče dizajna nego što se moglo očekivati ​​od pantalona odijelo. Izrezanu pantalone na odijela su takođe bili veoma popularni.

load...

3. Denim

Dobri stari traper se vratio po izgledu stvari previše, i to je definitivno još jedan od najnovijih modnih trendova za 2017. Denim suknje, traper jakne, teksas odela, ti padne na pamet i to je prikazano na denim! Denim je napravljen prikazivanje u svim tradicionalnim bojama i često ukrašena šljokicama i drugi dekorativni dodaci i pribor.

4. Klompe

Dok je prošlog ljeta bio godini Birkenstock, to izgleda vrlo ovako ljeta to će biti teži klompama da je Sandal izbora. Otvorite vrhom sandale i cipele, sa velikim drvenim petama i tabana, bili su u dokaze o mnogim modeli na pistama u proljeće emisijama.

5. Festival izgled

Bilo je veoma 1970 osećaj neke od odjeće nedavno sa mnogim uzimajući inspiraciju oblik osjetiti muzički festival. Došlo je puno slobodnog teče, ugodan za nošenje odjeće koji su uključili štampani šifona, velika-print hlače i dugo teče prsluka. Sve je vrlo "mira i ljubavi" tražim!

load...

6. Nagovještaj otpora

To nije sve bilo 'vodimo ljubav a ne rat', međutim, u najnovijim modnim trendovima za 2017. Neke kolekcije su imali izrazito vojni osjećaj da im je izgled borac otpora, a ne mir ljubavi hipi. Ovo je otišlo sve od suptilan nagovještaj uniformama, iako ukrašena čipkom, u potpunosti puhanog maskirnom uzorku na nekim garderobu.

7. Koža

Još jedan od najnovije modne trendove za 2017. Godinu je koža. Da, znamo da je to ljeto i niko ne želi nositi vruće ljepljive kože na vrelom sunčanom danu, ali ti dizajneri to! Koža jeans, koža suknje, pa čak i full length kožni kaputi su prikazani u proljeće kolekcija. Bilo je nekih dainty cut-out kože dizajna, kao i, iako. Dakle, 'to nije sve loše vijesti!

8. Flower power

Više u skladu sa većinom očekivati ​​za proljeće / ljeto, cvjetnim uzorcima su karakteristika zbirki. Oni su uglavnom bili veliki i hrabar cvijeće, međutim, nije na svim dainty cvijeće u pastelnim bojama iz prošlosti.

9. Tečenja marginama

Proljeće i ljeto 2017. Godine će biti sve o kretanju i, da istakne kretanja, mnogi od vrha dizajneri su uključeni marginama i resama u svoj dizajn. Mislim da po uzoru na rubu rese na kauboja jaknu, a zatim primijeniti to suknje, haljine i majice, a vi ćete dobiti ideju.

10. Baring dijafragma

Bilo je mnogo golih stomake na ekranu previše! Večer je nastavio sa formalnog haljinu izrezanu vrha i duge suknje. Samo primamljiva bljesak golog dijafragma, smeta ti, ali dovoljno da outfit izrazito moderan izgled.

Koje su vaše omiljene najnovije modne trendove za 2017. Godinu?

load...