Vrste stilova

10 najtoplijih modnih i lepotnih trendova za leto 2014

10 najtoplijih modnih i lepotnih trendova za leto 2014

Svake godine, modni dizajneri iz cijelog svijeta koriste svu svoju kreativnost da nas dovede nove i uzbudljive izgled za nadolazeću sezonu. I, kao što svi znamo, ono što se pojavljuje na modnim revijama, uskoro se pojavljuje i na ulicama; tako da vas držati jedan korak ispred igre, evo deset najnovije modne i ljepota trendovi za ljeto 2017. Ako postoji jedan važniji stvar u vezi ovog ljeta, to je da je 1950. Godine; tu je mnogo modne ideje dolaze iz ove godine:

1. Šokantno mat nijansi za usne

Sjaj je van i mat je u za ljeto 2017. Godine Šokantno, svijetle boje s mat završnom obradom, kao što su narančasta, crvena, bordo i roze, sa najmanje drugo lice šminka je omiljena pogled na modnoj kolo ove godine.

2. Artistic eyeliner

Dramatične eyeliner je i trend da se vidi u, i debelih Bold linije koje se protežu izvan uglovima oka su u previše. Da biste dobili ovaj izgled je najbolje da eksperimentišete sa smudge-free gel ili Eyelineri zasnovan da duboke boje i izdržljivost koja je potrebna.

load...

3. Nail art je u

Nail art je bio u za posljednjih dvanaest mjeseci, a ne radi se o da odem ovog ljeta. Dobiti umjetnički sa svakim prstom ili da suptilniji sa nekim umjetnosti na samo prsten prst; to je upečatljiv dodatak vašem ukupnom ljetni look za 2017. Godinu.

4. Manje je više u 2014. Godini

Izrada nastup u mnogim modnim revijama, prirodan izgled je uzeo modni svijet oluja ove godine. Da biste dobili besprijekoran prirodni izgled, iskoristite prikrivaĉe, krema za oči i usne balzama, ali izbjegavajte svijetle rumenila i tamne sjenila.

5. Po cijeloj dužini suknje

Vrhu trend u suknjama ovog ljeta su za punu dužinu ili dužine čaj suknje. Sve vrste različitih boja i uzoraka su vidjeli, ali uglavnom je dužina suknje punu za ljeto 2017 izgleda jedan od tradicionalnih i floralnim motivima.

load...

6. Crop-top

Novi spajalica za ljeto ormar je rod-top. Savršen za toplije vrijeme, oni mogu biti uparen sa šorc, maxi-suknje ili samo farmerke. Oni su zabava, lagan i odličan za casual odjeća na ljetne večeri.

7. Mali torbe

Ti ćeš morati da kompromis na mora imati popis šminka stavke da uzmu sa sobom i ove godine, kao mala torbe su in. Little bočni jastuci su u, tako da svi možete sigurno uzeti je vaš telefon, vaš novčanik i ruž!

8. Ljeto klinovi

Klinovi su idealni za bilo ljeto i da su definitivno u za 2017. Nosite ih na rad, na večeru ili za stranku i tako su udobne, da ćete teško primijetiti da imate ih. Dakle, iskoristite ovih svestrani ljeta sandale, dok je vrijeme do dobro.

9. Bronzan izgled

Nakon što je rekao da je prirodan izgled je izgled imam za ljeto 2017. Godine, to je prirodno preplanule izgled koji je otišao dole stvarno dobro. Dodajte dodir bronzera za lice i možda dodati i mali boju sa nekim peachy rumenilo; to će vam dati prirodan ljetni look.

10. Elegantan kosu

Velika kosa je van i kratko ili uglađen kosa je u. Ne morate da imate frizuru, ako ne želite, ali izgled za ljeto je pod kontrolom i elegantan, tako čvrsto konjski rep ili Fishtail pletenice su vrstu stvari koje trendi djevojke idu za.

Koje druge modnim i ljepota trendovi za ljeto 2017 da li smo zaboravili spomenuti?

Slobodno podijeliti svoje moda, stil i makeup savjete u komentar ispod teksta.

load...