Vrste stilova

10 saveta o tome kako da duže napravite noge

10 saveta o tome kako da duže napravite noge

Ako ste ikada gledao druge djevojke noge i poželio da tvoje su sve dok njihov, ne očajavajte, jer čak i ako nisu rođeni sa dugim, vitkim nogama, postoji mnogo načina na koje možete napraviti svoj noge izgledati duže nego što zaista jesu. Ljepota je u oku promatrača, pa je dužina nogu! Čitajte, i naći ćete deset velike savjete koji će vas naučiti kako možete prevariti oči i učiniti vaše noge izgledaju duže.

1. Visok obim struka

Kraće suknje nosite, duže će se pojaviti vaše noge da bude, ali samo do sad možete ići s tim, bez prehlade! Ono što možete učiniti je, međutim, da vaš struk izgleda da bude veća nego što zaista jeste noseći veća struka. Suknje sa visokim strukom će dati utisak da su vam noge duže nego što zaista jesu, a vi možete učiniti isto sa šorc kao dobro.

2. Crnim čarapama

Još jedan dobar stil savjet o tome kako da vaše noge duže je da nose crne čarape. Crnim čarapama su seksi i elegantna i oni i tanak noge i učiniti ih znatno duže izgledaju. Crne čarape će lijepo sakriti sve nesavršenosti na nogama i tamne boje zaista ima gotovo magičnu sposobnost da vaše noge izgledaju mnogo tanji i mnogo duže.

load...

3. Bronzer

Još jedan savjet o tome kako da vaše noge duže i izgledati vitkije je da se koristi dodir bronzera na noge. Ako primijenite bronzer duž vašeg Shinbone, da će raditi na isti način kao i kopirnih na licu nema i da vaše noge izgledaju elegantan i vitak. Ako nemate nikakve bronzer pri ruci, marker, ili čak Bronzane sjenilo, će učiniti trik jednako dobro.

4. Nude heels

Heels će, naravno, da vaše noge izgledaju duže i učiniti da izgledate viši, ali ništa ne radi toliko dobro kao nude štikle. Ako nosite gol štikle, niko ne može vidjeti gdje početi noge kraj i noge, tako da izgleda kao noge idu dalje i dalje. Boji petama, s druge strane, nacrtajte posebna linija između stopala i noge, tako da nisu tako efikasni. Čak i meso boji stanova će pomoći da dodate inča ili tako na koliko dugo vaše noge izgledaju.

5. A-line suknje

Još jedan veliki savjet o tome kako da vaše noge duže je nositi-line suknje. Način na koji-line haljine i suknje u klinču u čvrsto u struku i zatim ponovo flare out, osigurati još jedan jednostavan način kako bi vaše noge izgledaju duže. Dužina suknje zapravo ne čini nikakvu razliku; to je oblik koji se računa. Druga velika stvar o-line suknje je da su i oni naglašavaju struk i da izgleda manji.

load...

6. Skinny jeans

Pantalone i farmerke rade suprotno obrnuto kako suknje učiniti, u tome, ako su šire na dnu, oni će učiniti vaše noge izgledaju kraće, zbog čega je najbolji rez farmerki za produžujući noge su tamne boje skinny traperice. Ako kupujete traperice koje su samo malo predugo za vas, a vi ih nosite sa potpeticama, onda će to učiniti vaše noge izgledaju duže. Samo nemoj da ih toliko dugo da drže gaze po njima.

7. Nemojte nositi suknje sa horizontalnim detaljima

Bilo kakva vrsta horizontalne detaljima na bilo pantalone ili suknje će raditi protiv vas, ako pokušavaju da vaše noge izgledaju duže. Stvari kao što su horizontalne šavova, ili naborima, će imati efekat smanjiti vaše tijelo na manje segmente, čineći vaše noge izgledaju kraće. Trebalo bi biti u potrazi kako bi se postigla glatka vertikalni profil koji privlači oči gore i dolje.

8. Asimetrična HEMS

Još jedan stil savjet o tome kako da vaše noge duže je nositi asimetričnog poruba. Da ih svi vole, jer neki ljudi misle da mogu izgledati malo grubo i spreman, ali imaju efekat da noge izgledaju duže. Kada porub nije vodoravan, može igrati trikove na oku i da je nemoguće vidjeti gdje nogu zapravo počinje i daje utisak da postoji više nogu nego što zapravo je.

9. Odgovarao boji cipela na boju pantalona

Ovdje je još jedan dobar savjet o tome kako da vaše noge duže: kada nosite pantalone ili farmerke, pokušajte i odgovarao boji cipela na boju pantalona. Ovo radi na isti način kao i nošenje nude cipele sa suknjama. To zamagljuje razliku između stopala i noge i čini vaše noge izgledaju duže.

10. Držite košulje ušuškana

Naš konačni savjet o tome kako da vaše noge duže je jednostavno uvijek ugurati svoj košulje u struku. Ako imate košulju labave preko struka, učinit će Vaš torzo izgled duže i noge izgledaju kraće.

Koje su vaše najbolje savjete o tome kako napraviti svoj noge duže?

load...