Vrste stilova

10 savjeta kako dodati neki glamur u svakodnevnu outfit

10 savjeta kako dodati neki glamur u svakodnevnu outfit

Osjećaj glamurozne može učiniti puno za vaše raspoloženje tokom dana. To je sjajan osjećaj, to povećava vaše samopouzdanje i čini vas srećnijim. Ali kako to učiniti ako nemate sredstva i, hajde priznaj, modna savjetnici koji slavne uvijek imaju na svojoj strani nisu opremanje svačiji džep? Evo deset jednostavnih trikova da se taj osjećaj sa svojim svakodnevnim odjeću.

1. Glamurozne pribor

Samo jedan mali, ali vrijedan, dodatak vašem outfit, kao šal ili narukvicu ili broš, možete dodati delikatna nagovještaj glamura. Delikatan je obično bolje, kada se odlučite za samo jedan mali dodatak koji čini razliku.

load...

2. Igrati s bojama

Ako vaš outfit je u sivo-smeđe-crna dijelovima spektra, možete dodati malo glamura da je izborom par cipela u svijetle boje ili jednako svijetle torbu. Ili oboje, zašto ne? A par crvenih cipela bi učiniti čuda za to sijeda odijelo mislite da je tako dosadno.

3. Feel atraktivan�

Možete osjećati glamurozno čak i bez potrebe da se ništa promijeniti na površini. Promijeniti svoj donji veš, idite za neke svile donje rublje. Naravno, vi (i svoj boo) će biti jedini koji ga vidim, ali to nije bitno. Ono što je bitno je osjećaj da će stvoriti u vama.

load...

4. Sve je u tkivu

Možda nećete moći priuštiti punu garderobu skupu odjeću, ali ste sigurni da investiraju u nekoliko visoko kvalitetnih komada za kombinaciju s bilo nosiš dnevno. Samo jedan mali vrh može učiniti sve razlike, i da se osjećate drugačije.

5. Rise iznad dosade�

Skini stan tabana i dobiti na par štikle. Ponekad je to sve što je potrebno učiniti da se osjećaju više samopouzdanja, više svjetlucave i atraktivnije. Ako niste navikli na visoke potpetice, voz za neko vrijeme kod kuće kako bi se smanjila opasnost od iščašen zglob ili još gore. Da, nošenje visokih potpetica potrebno neko obuku, ali to je vrijedno toga!

6. Get sebe niz bisera�

Mnogi vjeruju da biseri su krajnji glamura pribor. Oni govore stil, hladnoću i ljepote. I dolaze u mnogo različitih dizajna, samo biraj. Bisera tradicionalno ići sa poslovni stil odjeće ili casual eleganciju, ali usudio da gurnuti granice onoga što je prihvatljivo. Samo nemoj da ih nose sa kombinezon, u redu?

7. Kič je glamurozna

Ako vam se jednostavno danas ne žele da se osjećaju delikatan i aristokratski, idite na kič glamura. Nakit i još mnogo toga, u jarkim bojama može uljepšati svoj dan i svoj outfit slično. Dodajte široki pojas, staviti na one Supersized Goldish obruča i to je to.

8. Heavy metal nije mrtav�

A metalik dodatak vašem outfit će vam dati da cool izgleda bez svijetle boje, ako ti se ne sviđaju. Ne morate da se, tako smile. Metalik je vruće sada, tako da ne bi trebali imati puno problema da suknje ili na vrhu, ili jaknu kako dodati na svoju svakodnevnu garderobu.

9. Perfume

Glamour je ne samo u oku promatrača, to je također u nos. Nosite miris koji čini da se osećate kao zvezda. Ponekad je to sve glamur vam je potrebno, pogotovo ako nemate vremena da planiraju dodataka na ujutro.

10. Be yourself�

To je najsigurniji način da izgleda zaista sjajno. Pratite svoju intuiciju, ne bojte se kombinirati odjeće i modnih dodataka na način da odluta daleko od onoga što je sada u modi. Sljedeći fashion slijepo ne čini glamurozno. U stvari, to može učiniti ako se osjećate smiješno - to jednostavno nije tvoja stvar, tako preskočiti. Oblačiti onako kako želite ne na način na koji časopis vam govori, to je tako jednostavno.

load...