Vrste stilova

10 savjeta o tome kako ažurirati svoju garderobu bez rušenja banke

10 savjeta o tome kako ažurirati svoju garderobu bez rušenja banke

To može biti teško da ažurirate svoj ormar na budžet, ali to nije nemoguće i da ne morate trošiti bogatstvo da obnovi svoju garderobu. Sa samo malo reorganizacije, neke kreativno razmišljanje i pametan nada, možete kreirati potpuno novi izgled bez brisanje iz ormar i pokretanje svuda. Evo deset velikih savjeta o tome kako možete ažurirati svoj ormar bez razbijanje banke:

1. Početak u organizaciji

Prvi korak je da se zapravo vidimo ono što već imate u svoju garderobu. Dobiti sve iz ormara i ladice i vi ćete tada pronaći stvari koje si zaboravio o a nisam nosio godinama.

2. Mix i utakmicu

Jednom kada ste pronašli sve one davno izgubljene stvari, sada možete početi da stvore nove odjeće miješanjem staru. Stavite stavke zajedno koje su slične boje i vidjeti kako ih možete upariti drugačije da stvori nove odjeće, bez trošenja jedan peni.

load...

3. Ne izbaciti zastarjela odjeća

Razmišljaju dugoročno, kada se sortiranje kroz odjeću. Ako je stavka je još uvijek u savršenom stanju, ali malo zastarjeli, ne bacaju, stavi ga na stranu za skladištenje. To može biti ponovo u modi iduće godine ili, u još nekoliko godina, možda ćete biti u mogućnosti da ga nosi kao dio svog vintage izgled.

4. Swap sa prijateljima

Get grupom prijatelja zajedno i imaju odjeće i modnih dodataka zamjene stranke. Zašto izbaciti savršeno dobro odelo kad prijatelji mogli da ih vole? Šta god da radite, ne samo da ih bacaju u smeće; uvek možete ih donirati u dobrotvorne svrhe ili čak ih proda.

5. Napravi svoj pribor

Uzmite drugi pogled na neke od tih odjevnih predmeta i pribora koji su dodijeljena u ladici junk. Traka tkanine iz suknje može uskoro biti pretvorena u šal i stare dugmad, nakit i perle mogu uskoro biti pretvorena u novu opremu.

load...

7. Pričekajte prodaje

Upravo ste propustili Crni petak, ali ne očajavajte, jer prodaje se događaju tijekom cijele godine. Čekam da ažurirate svoj ormar, dok svoj omiljeni dućan ima prodaje, a onda vi možete uzeti novu odjeću na djelić svoje uobičajene cijene.

8. Nemojte ignorisati dobrotvorne i štedljivost trgovinama

Ne dozvolite da vam ponos zaustaviti pokušavaš dobrotvorne svrhe i štedljivost trgovine, jer možete pronaći neke sjajne popuste, čak i na dizajnerska odjeća ponekad. Prodaje u dobrotvorne svrhe trgovinama nisu svi odjeća je second hand ili, oni često imaju potpuno novi, na kraju linije stavke koje veće trgovine su donirali.

9. Shop van sezone

Redovno kupuju i kupuju garderobu van sezone. Ako kupujete svoj ljetni ormar, kada prodavnicama želim da, od vas će se plaćati više nego što je potrebno da. Čekati do kraja sezone, a cijene će pasti, onda možete sačuvati one odjeću za narednu godinu.

10. Dajte staru odjeću je novi život

Većina odjevnih predmeta može dati novi život. Whites može ponovo lzbelio sa izbjeljivač, skupe stvari mogu biti profesionalno očistiti, popraviti i ponovno prilagođen i odjeće može biti obojen drugom bojom. Koristite svoju maštu i možete reciklirati, uštedjeti novac i potpuno obnoviti svoju garderobu, bez potrebe da ispraznite račun u banci.

Koje su vaše omiljene savjete o tome kako ažurirati svoj ormar bez razbijanje banke?

load...