Vrste stilova

10 savjeta za cipele, trikove i hacks svaka devojka mora znati

10 savjeta za cipele, trikove i hacks svaka devojka mora znati

Stan oni, visoka one, crne i otvorene; postoji toliko varijacija cipela, nije ni čudo da ih volimo i većina nas ima veličine kolekciju cipela dobro. Cipele mogu dodati novu dimenziju outfit i čine nas osjećati sjajno, ali cipele ne donose svoj skup problema sa njima previše. Oni se oguljena i ubacio, oni mogu biti teško čuvati, a oni mogu biti prilično neugodno ponekad nositi previše. Ako ste cipela ovisnik, evo deset nevjerovatan cipela savjete, trikove i hacks svaka devojka treba da zna.

1. Stretch nove cipele da stane

Nošenje u nove cipele možete ostaviti bolne noge, pa čak i plikovi ponekad. Lako možete rastegnuti novi par cipela, i učiniti ih mekši da nose, postavljanjem kese za zamrzivač napunjene vodom u svakoj i ostavljajući cipele u zamrzivaču preko noći. Voda će proširiti kada se zamrzava i to će se protezati na cipele iz malo za vas.

2. Uvijek isprobati nove cipele u popodnevnim satima

Da, vi ste pročitali to pravo i ne, to nije tako da ćete naći jeftino! Razlog zbog kojeg biste trebali uvijek ići kupovinu cipela u popodnevnim satima je da svoje noge nabubri tokom dana. Dakle, ako želite da biste dobili najviše udobno za cipele, pokušajte ih kada noge su im najveći, koja je u popodnevnim satima ili u večernjim satima.

load...

3. Uklonite ogrebotine sa vazelinom

Ako dobijete Scuff trag na vašem sjajni patent kožne cipele, najbolji način da se ukloni je sa vazelina. Umočite uglu krpu u vazelin, a zatim lagano utrljati dalje na oblogama znak i pazi da nestane!

4. Šmirgla dnu nove cipele

Ako planirate na udaraju plesnom podiju u potpuno nove cipele, a zatim dati đonovima emisija na rub sa nekim finim brusnim papirom prije nego što izađe. Ovo će ukloniti sjajne površine na đonovima cipele i prestati da te klizanja i pravi spektakl sebe

5. Koristite kesice čaja za uklanjanje neugodnih mirisa

Cipele Svako može dobiti smrdljivi ponekad, pogotovo patike, pa evo nekoliko savjeta o tome kako da riješi miris iz cipela. Stavite vrećice čaja u svakoj cipela i ostavite ga preko noći i kesice čaja će apsorbirati miris. Također se možete posuti malo sode bikarbone u cipele prije nego što ih staviti na i da će pomoći da se zaustavi neugodnih mirisa u razvoju tokom dana.

load...

6. Čistite antilop cipele s kruhom

Ako niste sigurni kako ukloniti tragove od omiljenih par antilop cipele bez njih uništava, onda evo jednostavan savjet za rješavanje toga. Uzmite koru od parče hleba i trljajte unutrašnjost kore protiv oznaku na cipele. To će očistiti tragove i ogrebotinama i neće oštetiti antilop na sve.

7. Očistite patike sa odstranjivač laka za nokte

Gumena ivice đonove tenisice i patike da uskoro dobiti prekrivena tragove grebanja i mrlje koje mogu učiniti da izgledaju zaista neuredni i stari, iako je gornjim dijelom od cipele su savršeno respektabilan. Možete dati tenis cipele i tenisice je novi život brisanjem lak za nokte po vanjskim rubovima stopala. Da će brzo podići prljavštine i ukloniti tragove grebanja.

8. Prekid u nove cipele sa sušilo za kosu

Da biste zaustavili nove cipele štipanje i izaziva plikove, izvadite sušilo za kosu i debele čarape. Stavi nove cipele na, preko vrha vaše debele čarape, a onda, gdje god se osjećate cipele štipanje, ili se osjećaju previše čvrsto, dajte im eksplozije sa sušilo za kosu, dok mrdaju noge oko. Vrućina će omekšati kožu i HEP uklapaju cipele bolje nogu.

9. Koristite lak za kosu da se zaustavi svoje noge klizi od cipela

Ako vaš cipele su upravo to malo previše za vas, a vi držati klizi iz prednje ili zadnje od njih, prskati noge sa vrlo lagana sloj lak za kosu prije nego si stavio cipele. To će učiniti vaš stopala, samo ljepljive dovoljno, da bi cipele na mjestu na nogama.

10. Koristite ocat za uklanjanje mrlja od kožne cipele

Evo jednostavan način za uklanjanje mrlja od kožne cipele. Uzeo staru četkicu za zube i umočite ga u ocat, a zatim nježno očistite mrlju. Ocat otapa većinu stvari koje ste vjerojatno da se u svoje cipele, ali ne očistite cipele prejako, ili ćete ostati sa oblogama znak umjesto mrlja.

Koje su vaše omiljene cipele tips?

load...