Vrste stilova

10 stvari koje samo djevojčice koje nikad ne nosi pete razumiju

10 stvari koje samo djevojčice koje nikad ne nosi pete razumiju

Stvarno postoji ništa sjajno reći o visokim petama, zar ne? Naravno, oni čine noge izgledaju duže, oni učiniti da izgledate viši, oni čine da se osećate više samopouzdanja, a muškarci volim te u njima, ali osim toga; šta je to tako dobro u štiklama? Da li je to zaista vrijedno sve bol i nelagoda koji potpetice nose sa sobom kada se može dobiti kroz cijeli dan u par stanova, i nikad jednom morati da trpi poniženje da mora da skineš cipele, ili još gore, padaju ravno na leđa? Neke devojke su pokušali i nisu, neki nikada nisu ni smetalo, ali evo deset stvari koje sve djevojke koje ne nose štikle će razumeti.

1. Umjetnost hodanja u štiklama je zbunjujuće

Kad ne nosite štikle, ti to nekako dobiti fascinacija sa onima koji rade. Gledaš ljude pokrenuti niz ulicu bez okidanja i mislite da bi trebalo da im daju aplauz. Nošenje petama graciozno je kao žongliranje, ili hodanje po žici. To je umjetnost koja ne može svako da savlada.

2. Oni potajno ih probati

Jednom u dok je ne-peta nosi čini se malo radoznao o visokim petama. Oni uvuče trgovine i isprobati par tri inča štikle. Hodaju gore-dolje i sami provjeravaju se na ogledalo, a oni se pitaju što bi bilo da ih nose na večernji izlazak. Onda rade provjeru stvarnosti stavio petama leđa, i oni su se vratili u gledajući udoban stanova.

load...

3. Oni uvjeriti sebe da stanovi izgledaju jednako dobro kao štikle

Žene koje ne mogu hodati u štiklama će biti prvi koji će vam reći, i svi ostali, da stanovi mogu izgledati jednako dobro kao štikle. To ne znači da postoje neke noći kada su samo o da izađe da žele, samo malo, da su ustrajali uz učenje kako hodati u štiklama.

4. Oni tiho likuje kad vidite na bol

Djevojke koje nikada nose štikle imaju sve njihove strahove potvrdio kada vide visoke pete nosi grimasu bola dok su skliznuti svoje cipele. Oni nemaju sažaljenja za nosioca štikli, iako; oni tiho likuje na sebe i mislim: "Ha! Znao sam da sam bio u pravu svi zajedno! "

5. Oni ne mrze štikle; oni samo nikad snasao ih nosi

Većina djevojaka koje nikada ne nose štikle ih ne mrzim, ili imaju veliki visi o njima; oni samo nikad nisu naučili hodati u njima i tako nikada nisu vidjeli tačke u pokušaju. To je vjerojatno jedna od onih stvari koje morate naučiti mlade, kada su kosti još uvijek dovoljno fleksibilan da se nosi sa vodopada!

load...

6. Oni uče kako hodati na prstima

Ako postoji jedan nedostatak da ne nosi štikle, to je da ti se radije imaju tendenciju da završiti kao najkraći u grupi svaki put kad izađeš. Bez pete nose imaju trik da biste dobili okolo da je jedan ipak; oni samo uče hodati i stajati na lopti svojih stopala. To nije tako teško naučiti kako to učiniti, a to je mnogo manje bolno nego nosi štikle.

7. Imaju par štikli u ormaru

Većina djevojke koji mrze štikle da imaju najmanje jedan par stavio na leđa svog garderobe. To će obično biti cipele koje su kupili da idu sa vjenčanja outfit. Uspomene koje bolno i neugodno dan su još svježe u umu, međutim, da će oni ne žele da se brzo ponavlja iskustvo bilo kada.

8. Oni povremeno uvjeriti sebe da potpetice ne može biti tako bolno kao što zapamtiti

S vremena na vrijeme, djevojke koje ne ući s potpeticama imaju privremenu memoriju propusta i oni sami uvjeriti da je nošenje visokih potpetica ne može biti ništa slično kao bolno kao što su mislili da jesu. Ova peta amnezija traje samo prvih nekoliko sati u večernji izlazak, iako, a zatim one uspomene se ponovo polako vraćali.

9. Oni znaju da štiklama osjeća se odlično, za desetak minuta

Peta mrzitelji znam da štikle izgledaju sjajno i da se osećate posebno, ali isto tako znamo da osjećaj prestane brzo previše. To nije izlazak iz taksija koji je problematično; To je da se vratimo u jednu na kraju večeri koja je ubica i to je razlog zašto oni neće biti ti koji stoje bosi u sred noći pozdravljaju taksi.

10. Oni znaju da pete su mučenje

Devojke koje nikad ne nosim štikle su bili tamo, pokušao je i pretrpio bol. Oni su opterećivale preko klizave podove i oni zanjihao na rubu katastrofe na stepenicama. To je razlog zašto oni sada nasmijan na tebe, jer znaju da sve što želim je da skinu one štikle.

Stay beautiful! podvig

load...