Vrste stilova

16 modnih saveta kako izgledati mršav (ili skinniji)

16 modnih saveta kako izgledati mršav (ili skinniji)

Ako ste dovoljno sretan da imaju pješčanog sata oblik, onda hvala tvoj sretan zvijezde! Imate ono što mnogi smatraju savršen oblik tijela: definisan struk i gornji i donji dijelove tijela u skladu jedni s drugima. Ali, ako nemate da pješčanog sata oblik, postoji mnogo stvari koje možete učiniti kako bi stvorili tu tzv savršen siluetu. Šta više, vi ste daleko od miru, jer mnogi od najljepših žena na svijetu također dolaze u različitim oblicima i veličinama previše, ali mnoge dame postavim ovo pitanje: "Kako izgledati mršavo ili kako izgledati mršavije?" Evo nekoliko modnih savjeta koji su neki od tih poznate žene koriste da poboljšaju svoje oblik:

1. Za naglašavanje struka

Sve što se uklapa oko najtanji dio struka će privući pažnju na ovaj dio tijela. Dodavanje pojas na outfit će izvući najbolje u svom prirodnom obliku.

2. Off-the-ramena

Pokušajte off-the-ramena haljine i vrhova, te da vaš ramena izgledaju malo šire, što zauzvrat, pomaže da se uravnoteži iz kukova i čini vaš struk izgledati tanji, tako da će vaša figura izgledati proporcionalna.

load...

3. Nosite crno

Jedan od najlakših modnih savjeta o tome kako izgledati mršavo je - nose crno. To je razlog zašto mala crna haljina je toliko popularan - nosili crne boje čini da izgledaju tanji. To je dokazano i dobro poznata činjenica!

4. Nosite peplums

Peplums ionako izgledaju odlično, ali su i osvoji u u struku, pomažući da se vaš gornji dio tijela looking obrubljene dok krije ispupčenje ne tako stomak previše.

load...

5. Jedna boja, od glave do pete

Nošenje jedna boja, od glave do pete, ima usmjeravanje učinak na oblik i izbjegava isticanje različitih dijelova vašeg tijela da je nošenje različitih boja može izazvati. Različite boje naglašavaju samo razlike u veličini između vrha, srednjim i dnu.

6. Go vertikalne

Ako ste odabrali nositi pruge, idu na vertikalne, a ne u horizontalnom položaju. Kada se nose odjeću sa vertikalnim prugama, možete stvoriti iluziju vitkije budućnosti, što je oko ide gore i dolje, a ne jedne na drugu stranu.

7. Izbjegavajte velike grafike

Još jedan jednostavan fashion savjet o tome kako izgledati mršavo je izbjeći obučen s velikim grafike. Odlučite se za male, uske, grafike umjesto koji pomažu da bi privukli pažnju od tih problematičnih područja, dok su veliki, bold otiske učiniti da izgledate veći all round.

8. Big pantalone... Velike cipele...? Ne! Crne hlače - crne cipele

Ako nosite crno, već čini da izgledaju malo tanji, nego prirodno jesu, ali pokušajte dodajući crne cipele sa svojim crnim pantalonama, učinit će vaše noge izgledaju duže! Također se možete nositi druge boje hlače i cipele, naravno, ali ako je vaš cilj vitkom vaše siluete, pobrinite se da vaše cipele i hlače imaju boje.

9. Kupi neke nove donje rublje

Pomalo lični za trenutak, ali mnogi ljudi potcijeniti tom razlikom da novi, dobro pripijene donje rublje može učiniti da njihov ukupan oblik tijela. A grudnjak koji je previše zategnut će uzrokovati ispupčenja na pogrešnim mjestima, kao i uske gaćice.

10. Lepršanje ruke

A greška koju mnoge žene čine je da oni zaborave svoje ruke. Naravno, ako ruke su malo manje nego svoj najbolji igrani, onda ne bi privukli pažnju da se sa svojim izborom rukave. Su najviše laskavu talasast i full length rukavima dok kratkim rukavima na većem ruku su najgori.

11. Ubrzajte vaše obline uz baklje

Prilikom odabira farmerke, planula ili široki rez je uvijek najbolje. Planula jeans laskati bilo koji oblik, ali, oni su od velike pomoći u balansiranju iz krivine u vašem tijelu.

12. Obimna rukavima

Kada nosite haljine ili na vrhu sa velikim, voluminozne rukave, to će učiniti vaš struk izgleda manja i izbalansirati kukovima, pa probajte ga!

13. Produžiti noge sa gol cipele

Izbor cipele tonom Boja mesa će dati iluziju da su vam noge duže nego što zaista jesu. Oblik sat staklo je sve o proporcija, tako da viši napravite sami vidi, kinder će se pojaviti vaše obline.

14. Elegantne cipele

Pri odabiru svoje cipele, a ne samo stvari boju cipela, tako raste i oblika. Izabrala cipele sa tankom petom i šiljatim pete, te imaju tendenciju da dodate graciozan elegancije na svoj silueta i učiniti da izgledate mršaviji, dok masivne kvadratnih pete i Stumpy pete učinit će vaše noge izgledati glomazan.

15. V-vrat vrhovima ili duge ogrlice

Ovdje je još jedna modna savjet o tome kako da izgledaju mršavo: oba V-vrat vrhovima ili duge ogrlice će dati iluziju tanji i viši tražim figura, pa isprobajte ove out, to je lako, ali čini pravi razliku!

16. Big bag

Ako nosite malu torbicu, može učiniti vaš izgled velika u odnosu, dakle, pokušaj da se za veće verzije torbu. Da li ste videli slike Victoria Beckham hoda ulicama Londona s ogromnim torbama? Pa, to nije zato što ona voli nositi sve svoje stvari sa sobom svuda i stalno, ovo je trik stil - veliku torbu čini da izgledaju tanji i manji je u odnosu. Isprobaj!

Kao i mnoge stvari u modi, pješčani sat silueta je idiličan oblik sanjao od strane reklamne industrije, a ne odraz stvarne žene. Izrada najbolje od oblika imate nije teško i, uz nekoliko jednostavnih koraka poput onih koje smo naveli, možete istaknuti vaše imovine i privukli pažnju od drugih područja. Dovoljno je uzeti bliži pogled na poput Kate Winslet, Halle Berry ili Megan Fox; oni ne hourglasses ni.

Nadamo se da ćete naći ove mode savjete i ideje koristan.

Slobodno podijelite svoju vlastitu modnu savjete o tome kako izgledati mršavo ili mršaviji u komentar ispod teksta.

load...