Vrste stilova

5 različitih vrsta suknji koje svaka devojka treba da poseduje

5 različitih vrsta suknji koje svaka devojka treba da poseduje

Ne pantalone možete dati šik koji suknju mogu. Ipak, ponekad je teško odlučiti koji stil je najbolji za vaš tip tijela. Dobra vijest je da ne postoji samo jedan stil koji odgovara određeni tip tijela, možete nositi što više različitih one koliko želite. Zatim, tu je dizajn tkanina za razmatranje, obrasce ili nedostatak iste. Različitih stilova ići s različitim prilikama u većini slučajeva, ali pravila su fleksibilni, tako da možete nositi mini na posebna prilika i za svakodnevni ručak s jednakim uspjehom. Dokle god je to pravo vrsta mini, naravno. Sada, pogledajmo različite vrste suknje svaka devojka treba da posjeduju.

1. Mini

Ako imate noge, bilo bi plain wrong da se suzdrže od nošenja mini suknje. Mini je zapravo prilično obiman kategorija, uključujući i sve, od čvrsto, pojas poput komada tkanine jedva pokrivaju stražnjice (outfit za vrlo posebne postavke, ako vas uhvatiti naše drift), da teče balon suknje, pletene one, i Tutus. U zavisnosti od prilike, tkaninu suknje može učiniti sve razlike, što vam omogućava da nosite mini na svečanu večeru. Saten na primjer, običan i bez otisaka, je savršen za svečanosti, i držati dužina polovine butina, a ne samo pokrivanje-the-prepone. Još jedna stvar o minis je da oni imaju laskavu efekat na zdepasta figura, sve dok vaša srednjem dijelu nije previše debeo.

load...

2. Maxi

Polarne suprotno od mini, koji ipak može biti ni manje ni više otkriva sa par proreza. Maxi suknje uglavnom pokrivaju cijelu nogu, dodirujući pod, ali neke modne pozvati neke sredine tele suknje maxi kao dobro. Važna stvar o maxi je kako bi bili sigurni da je to dovoljno dugo. To znači da mora da u potpunosti pokriva gležanj. A dužini suknje nekoliko centimetara iznad gležnja je ne-ne. Dizajn maxi lako posuđuje sama na sve vrste tkanina i uzoraka. Vi ćete izgledati jednako dobro u čipke maxi i, recimo, maxi zebra-print. Usput, govori o zebra kopija i druge vrste pruge, zaboravi na to staro pravilo da kratkim i / ili punačka žena ne smije nositi horizontalne pruge. Nosite sve pruge koje želite.

3. Midi

Naravno, tu je jedna mini i maxi, mora sigurno biti midi kao dobro. Midi suknje su oni koji generalno pokrivaju koljena ali ostavite članke izložen. Dužine varira od nekoliko centimetara ispod koljena do sredine tele, ne niže. Midis su laskava za svaku figuru, odobreno oni u kombinaciji sa desne cipele. Na primjer, ako je vaš telad su na bodljikavim strani, kombinuju midi suknja s prugastim sandale za izduženi efekt. Toliko za midis biti lukav. Sve je to u kombinaciji. Midis može biti ravno ili šire na rub, ili oni mogu biti ribe repom - čvrsto na vrhu, i spaljivanje se na dnu. Iako je istina da izgledaju uglavnom bolje na viši dame, nema razloga zašto petites ne treba da ih nose na sve. Na kraju krajeva, to nije svaki petite san da izgleda viši nego što zaista jeste.

load...

4. A-linija suknja

Kao što ime sugerira, ovi suknje imaju oblik slova A. Njegova dužina može varirati od mini do maxi, ali tip je možda najčešće povezani s kolena ili malo ispod koljena, na elegantan dužine. A-linija suknja je neophodna ako radite u kancelariji sa određenim dress code. U isto vrijeme, ove suknje su potpuno pogodan za noći djevojaka ili datum, ovisno, naravno, na tkanini su napravljeni od, i dizajna. Za ured, običan boju ili diskretne pruge i plaids je najbolji izbor. Za slobodno vrijeme, možete se odlučiti za floralnim motivima, pletenice, ili bilo šta drugo što izgleda dobro na vas. A-line suknje nisu obično opet gleda kao pogodan za formalni događaj, ali, to nije teško pravilo. S obzirom na pravo tkanine i dizajna, možete nositi ništa formalni događaj.

5. Suknjici

Čak i ako ste uvjereni da nikada nećete nositi mini ili maxi suknja, suknjici je definitivno imperativ za svoj ormar. Ove suknje su relativno čvrsto, ali figura-grljenje i oni obično samo pokrivaju koljena. To čini suknjici podjednako dobar izbor za rad i za formalne prilike - taj oblik jednostavno izgleda formalno, bez obzira na boju i dizajna. Radi predivno s visokim potpeticama, ali za neke brojke, jednako je atraktivan i moderan sa elegantnim stanova. Šta više, možete miješati stilove sa ovim suknjama. Oni ne moraju nužno biti u kombinaciji s pametnim majice i jakne. A T-shirt ili čipkom vrhova raditi jednako dobro sa suknjici. To je jedan uistinu svestran dodatak ormar bilo dame.

Koja je vaša omiljena vrsta suknje?

load...