Vrste stilova

6 vrsta haljina koje zaslužuju mesto u vašem ormaru ovog proleća

6 vrsta haljina koje zaslužuju mesto u vašem ormaru ovog proleća

Proljeće je ovdje još jednom, cvrkut ptica, pčele zuje, ljubav je u zraku, završi na listi kao što želite. Kao vreme postaje toplije, obično uzdišu duboko sa zadovoljstvo da možemo baciti debele džempere i teške kapute u ormaru, i ući u nešto više boja, više otkriva i svjetla. Ono što može biti bolje nego novu haljinu ?! To je možda najviše ženskog stavka kada je u pitanju odjeća, a ima toliko stilova, uzoraka i boja za izabrati iz, ponekad moramo smjernice. Evo nekih haljine možda želite dodati u svoju kolekciju odeće ovog proljeća.

1. Tečenja, cvetne i svijetle haljini

Teče srednje dužine haljine s velikim i svijetlim cvijet ili voće otisci su viđena na više od jednog crvenog tepiha je nedavno, što u osnovi znači da se velike svijetle otiske različitih vegetacije su veoma u. Ono što je posebno dobro je da je ova vrsta haljina može biti jednako armatura za formalnu priliku i za neformalno druženje. Nekoliko drugih haljine mogu "multitaskingu" ovako. Još jedan razlog da se razmotri takav haljinu je da svijetle boje uvijek razvedriti atmosferu, kao i vaše raspoloženje, a kao što svi znamo, izvor je ne samo ptice i pčele, ali to je i razdoblje psihološkog prilagođavanje duže, sunčanije dana, a priroda se ponovo rodio. Ukratko: ponekad pate od blage depresije u proljeće i svijetle boje mogu pomoći protresti ga brže.

load...

2. Elegantan, oblikovanje plašt haljina

Želite da se osjećaju kao princeza? Uzmi sebi plašt haljinu. Ove kreacije figura-grli modne industrije možete dati veliki poticaj povjerenje, i to je jedan od ciljeva odjeće, zar ne? Da se osjećate bolje o vama. Zbog svoje uredan, bez ukrasa dizajn, plašt haljine izgledaju dobro na većini tijela i mogu prikriti neke funkcije možemo doživljavaju kao nedostatke, kao što je ne baš ravan trbuh. Opet zbog ovog dizajna, lako se daju sebe dodataka na. Također, multitaskere kao cvetnim omotačem haljine su dobre za kancelariju i za koktel nakon toga, tako da možete uštedjeti malo vremena, ako je takva prilika ukaže.

3. Uredan, multifunkcionalni košulja haljina

Košulja haljine, kao što ime sugerira, mogu se nositi i na svoje i sa parom tajice ili pantalone - dobra ideja u proljeće, kada se vreme može biti toplije, ali i dalje nije ljeto. Naravno, nisu svi košulja haljina stilova može se nositi bez tajice, tako da ako želite da bude multifunkcionalni, dobiti kraći možda. Shirt haljine variraju u dužini i obliku, i oni su savršeni za povremeni izlet ili piknik. Neki su polu-formalni, recimo, u bloku pruge ili crno-bijele, a na midi dužine, što ih čini savršenim za poslovni prostor koji ima oblačenja. Na kraće može biti vaš izvor mini koji ide uz sve, a tu su i neke maxi one koje možete uzeti u obzir, ako je maxi je svoj omiljeni dužine.

load...

4. Glamurozna, figura-grli loptu haljina

Da ne idem u jaja? Pa šta? Nikad se ne zna šta formalni događaj mogao bi ti pozvao da ovog proljeća i dizajneri uglavnom savjetovati da čak i ako vaš životni stil je daleko od loptice kao može biti, koji ima loptu haljina samo u slučaju da je uvijek dobra ideja. Ravne i uske ili teče suknje, sa dubokim dekolte ili zatvorenih vrata, lopta haljina je siguran način da se osjećate kao kraljevski. Plus tu je još jedan razlog da imaju jednu: keeping svoju težinu pod kontrolom. Znate, neki ljudi drže poseban farmerke ili nešto slično, koje koriste kao mjerilo, pored vage. Možete koristiti loptu haljina za tu svrhu, dok čekate za veliki događaj, koji će, bez sumnje, doći.

5. Luscious, prekrasna čipke haljina

Čipke haljine su savršene za proljeće, kada je još uvijek nije previše vruće. Neki samo imaju čipke element, kao što je pruga na rub, drugi imaju punu poklopac čipke. Koji god se odlučite za, ili zašto ne oboje, čipkastu dodatak svoj ormar je dobra ideja previše. Čipka govori klase i stila kao i skoro ništa drugo. Zamršene obrasce će laskati vašem ličnost i okrenuti čak i najjednostavniji dizajn haljinu u dragulj. Čipke haljine su odličan izbor za bilo koju stranu, iz neformalnog garden party u crnu kravatu događaja, tako da zaboravi na malu crnu haljinu i nabavi sebi jarko žute čipke jedan umjesto.

6. Haljina zaista odgovara za svaku prigodu

Mislim na haljinu koja je cifra prianjanja na vrhu i punu suknju na dnu, u jednoj boji i do koljena. Ova vrsta dizajna je praktično dobar za svaku priliku, osim najviše formalnih, ali bi trebalo biti od kvalitetnog materijala. Ili, svoju verziju haljine za svaku priliku bi mogao biti maxi haljina sa teče suknje da se osjećate potpuno ugodno u. U osnovi, pratiti svoj ukus i proverite da li je haljinu uklapa dobro i čini da se osjećate divno!

load...