Vrste stilova

9 moraju znati savete o tome kako hodati u visokim pete lakše i bez bolova

9 moraju znati savete o tome kako hodati u visokim pete lakše i bez bolova

Oni su bolni, oni su teško hodati u, oni su potpuno nepraktično, ali ipak djevojka voli petama! Visoke potpetice nikada ne izlaze iz mode, pa evo deset savjeta o tome kako napraviti nosi i hodanje u visokim potpeticama malo lakše i mnogo manje bolno:

1. Scuff nove cipele

Možda ćete mrze pomisao da namjerno oštećenje prekrasne nove cipele, ali ako ubaci i okrenite zglob u njima, onda to će da boli. Prije nego što odeš, Scuff dna nove cipele ih struganjem duž kolovoza ili uzimanjem malo šmirgl papir na tabanima. To će pomoći da se zaustavi vas klizanja na sjajni ili glatkim podovima.

2. Napravite pauzu

Još jedan savjet o tome kako hodati u štiklama bez boli - ne pokušavaj i provesti cijelu noć na nogama, kad nosite štikle, napravite pauzu i dobiti težinu noge svakih dvadeset minuta. Ne samo da će dati svoje noge odmoriti, ali možete pokazati vaše nove cipele bolje, kada sedite.

load...

3. Pobrinite se da kupiti odgovarajuće veličine

Naš sljedeći savjet o tome kako hodati u štiklama lakše je - nemojte pretpostavljati da znate svoj broj cipela, da ga pregleda, barem jednom godišnje i provjerite širinu, kao i dužinu. Stisnuti noge u tesnim cipelama bilo koje vrste će izazvati plikove pa čak i oštetiti vaše noge.

4. Izbjegavajte tanke đonom

Još jedan veliki savjet o tome kako hodati u štiklama bez boli - izbjeći tanak đonom. Ako nosite stvarno tanki đonom, onda ćete osjetiti svaki kamen, svaki šljunčana i svaki neravnina u podu da hodaš preko. A malo deblji đon će zaštititi vaše noge bolje i ublažiti neke od pritiska koji vi stavljate na tabanima.

5. Uzmite cipele za probni rad

Sljedeći dobar i koristan savjet o tome kako hodati u štiklama udobno je - ako ste kupili nove cipele za poseban dan, ne zaboravite da testirate prvo ih voziti. Nosite ih oko kuće ili na putu do prodavnice i naviknuti na stanje od njih prije velikog događaja.

load...

6. Pokušajte cipela umetcima

Dio problema s visokim potpeticama je da su oni na silu svu težinu tela dole na lopti nogama. Dobar način da olakša bol uzrokovana to je da se koristi jastučići, koji možete kupiti, kako bi se olakšao pritisak. Nazvan metatarzalne nožice, oni ubaci u cipelu, pod kuglice noge. Oni pružaju jastuk i oni će zaustaviti svoje noge od klizanja naprijed i krcka prste.

7. Stand up ravno

Dobro držanje može pomoći da se zaustavi bol, tako da stoji uspravno, hodati visok i držite tjelesne težine preko vrha cipele. Ćete izgledati elegantno i graciozno i ​​to će pomoći da vas zaustavi od prevrtanje u cipele.

8. Budite sigurni

Sljedeći korisne tajne o tome kako hodati u štiklama lakše je - čak i ne razmišljam o proklizavanja ili uzimanje tumble, a ti vjerojatno neće! Što više brinete o cipelama, manje elegantan ćete izgledati. Da te cipele svoju i uzeti pozitivne i svrsishodno koraka, a vi ćete biti manje vjerojatno da se savijaju i povredio noge.

9. Ne idi previsoka

Navodeći očigledan ovdje, ali veći idete, više bol! Stručnjaci kažu da je za petama od jednog ili dva inča su u redu, ali ništa više, a vi dobiti na teritoriju bol. Četiri inča štikle će staviti pritisak na lopti naših stopala i potencijalno stisnuti prste, tako izbjeći nošenje vrlo visoke potpetice ako želite izbjeći bol!

Koje su vaše omiljene savjete o tome kako da hoda na visokim potpeticama manje bolno? Slobodno delite savete u komentar ispod teksta.

load...