Vrste stilova

9 neophodnih stvari za nošenje u torbici

9 neophodnih stvari za nošenje u torbici

Kada je posljednji put ste radili i provjera šta vi nosite sa sobom u torbi? Verovatno imate očigledne stvari, kao šminku, vaši ključevi i telefon, ali šta je sa mnogim drugim stvarima koje bi trebalo da vam pomoći da se nose sa malo vanredne situacije u životu koje se mogu pojaviti na bilo koji dan? Došli smo do sa listom deset stvari koje, ako i dalje na dnu torbu, mogao doći u stvarno zgodno jedan dan. Evo naših top 9 osnovnih stvari za nošenje u torbu da možda niste razmišljali o prije.

1. Tkiva

Nikad se ne zna kada će se tkivo vam priteći u pomoć, tako da smo stavili na broj jedan na našoj listi torbu Essentials. Ako imate pri ruci mali paket maramica u torbi ćete biti naoružani da se bave kija, male izlijevanja, klinci sa okrznuo koljenima, nezgode sa hranom, i manje šminke mrlje. Kako si mogao dobiti kroz dan bez paket maramica u torbi?

2. Za dezinfekciju ruku

Uz sve klice i viruse koji idu oko danas, za dezinfekciju ruku je postao torbu bitne kao dobro. Možete pokupiti bakterije iz ruku drži na javni prijevoz, rukohvate na stepenicama i pokretnih stepenica, rukovao s ljudima, i, naravno, javne toalete. Brzo rub sa nekim za dezinfekciju ruku će ubiti sve one bakterije u sekundi, a vi ćete dobiti daleko manje kašlja i prehlade.

load...

3. Ziherice

Pop nekoliko zihernadle torbu, a vi ćete biti u stanju da se nosi sa bilo kojim ormar kvar od unošenja gumb za split šav u suknju. Također se može biti spasilac za muško prijatelj ili kolega sa slomljenom pantalona zatvarač. Muškarci nikada nisu spremni za tu mogućnost!

4. Breath osvježivač

Nikada nećete bojati opciju češnjak na meniju ručka ako imate dah svježiji u torbu. Loš zadah je loša vijest u svakom trenutku i postoji mnogo stvari koje mogu uzrokovati, uključujući i čašu vina u vreme ručka, kava, i mnoge vrste mirisnih hrane. Brzi sprej daha osvježivač, ili pop pepermint u usta, a vi ćete biti u mogućnosti da se smije, smijati i razgovarati sa ukupno povjerenje.

5. Flastere

Band pomagala imaju više svrhe nego samo prikrivanje manjih posjekotina i ogrebotina. Odlični su za kada se nosi nove cipele ili štikle su ti štipanje. Takođe, možete ih koristiti da bi prikrio slomljena noktiju ili usitnjeno lak za nokte.

load...

6. Cash

Možete koristiti svoje karte prilično svuda sada, ali, svaki sada i onda, i dalje možete naići mjesta koja ne uzimaju kartice, ili žele da naplaćuju ekstra za privilegiju korištenja kartice. Možda ćete također žele da skoči u taksiju ili zgrabite snack od ulični prodavač, tako da ne izlazim iz kuće bez barem male količine novca u torbu.

7. Mini-notebook i olovku

A mali notes i olovku može doći u vrlo koristan kao dobro. Možete brzo zapisati brojeve telefona ljudi, napraviti to-do liste, dok sedite u kafiću, i zapisao memorija trkači za sebe i sve druge stvari koje dolaze u vaš um. Olovka će dobro doći, tako da ne morate koristiti olovke pruža na javnim mjestima, kao što su banke. Ko zna koliko hiljada ruku ljudi su se dotakli te!

8. Pain ublažavanje

Kutija željeni tableta protiv bolova je imperativ za torbu. Glavobolje mogu doći na u bilo koje vrijeme i oni mogu stvarno baciti iz igre. Da ne spominjemo grčevi, bol u leđima i svaku drugu vrstu boli te briga za pamet. Ako ste uzeli bilo koji drugi lijek, ne zaboravite da spakujem snabdevanje da jedan dan previše.

9. Period zalihe

Nikada ne možete biti previše siguran kada će se majka priroda tako nazvati, čak i kada niste zapravo zbog, to je dobra ideja da uvijek nosi mali snabdijevanje perioda Essentials s tobom. Čak i ako ste kao redovni kao sat, ako uvek znati da imate napajanje u torbi, nikada nećete zaboraviti da spakujem ono što vam treba. Ćete biti i potencijalni spasitelj za prijatelje koji nisu kao dobro pripremljeni kao i vi.

load...