Vrste stilova

Kako da se noge pojavljuju duže? 10 neophodnih modnih savjeta

Kako da se noge pojavljuju duže? 10 neophodnih modnih savjeta

Da li bi joj biti viši i imaju noge koje idu na kilometrima? Pa, iako ne svi je blagoslovljen dugim vitkim nogama, postoji još mnogo stvari koje možete učiniti da bi kraće noge izgledaju duže koje možda niste bili svjesni. U stvari, sa samo nekoliko malih stil trikova, mogli izgledati kao da imate noge uvek sanjali! To je sve o prevari oka u razmišljanje da su vam noge duže nego što zaista jesu, a to nije na sve to teško. Samo pokušaj neke od ovih must-know stil savjete i vidjeti kako možete napraviti noge izgledaju kao da su mnogo duže nego što zaista jesu.

1. Nude cipele

Izrada noge izgledaju duže nije sve o teturao oko na milju-visokim potpeticama, boja cipele je jednako važno. Crna je najgora boja cipela nositi ako imate kratke noge, jer će crna učiniti noge izgledati manji. Nosite cipele koje su meso u boji i na taj način, neće biti vidljive linije između nogu i stopala, a potom, noge će izgledati duže.

2. Linija suknje

Nošenje Linija haljine i suknje je još jedan odličan savjet o tome kako da noge duže. To nije dužinu suknje što je bitno, to je oblik. Linija suknje stiskati u u struku i baklje se na dnu, i to širine na dnu je ono što će dati izgled da imate duge noge.

load...

3. Uskladite boje cipele u boji hlača

Ako nosite traperice ili hlače, a zatim odabrao boju cipele u skladu sa bojom pantalona što je bliže moguće. To je ista ideja nošenja gol u boji cipele sa suknje i haljine; tu prestaje kao linija između gdje započeti noge kraj i noge.

4. Koristite bronzer proširiti svoje noge

Još jedan veliki savjet o tome kako da vaše noge duže je ovo: kada nosite suknju ili haljinu, nanesite dodir bronzera niz centar vašeg potkolenice, a to će učiniti vaše noge izgledaju tanje i duže. Ne preterujte bronzera, međutim, i pobrinite se da uklopiti ga u dobro. To je samo igra svetlosti, ali radi!

5. Crnim čarapama

Crnim čarapama uvijek izgledaju glamurozno i ​​zavodljiv, i oni mogu učiniti vaše noge izgledaju duže previše. Crnim čarapama rade veliki za izradu vaše noge izgledaju duže, pogotovo ako su vam noge malo na debljoj strani. Za najbolji učinak, uparite crnim čarapama s par crnih štikle i noge će izgledati vitkiji i mnogo duže.

load...

6. Izbjegavajte vodoravne linije

Horizontalne linije na noge će skratiti svoj izgled, dok će se vertikalne linije produžiti noge. Dakle, naš sledeći savet o tome kako da vaše noge duže je da ne bi bilo odeću sa bilo horizontalnih linija, ili detaljima ili će imati učinak rezanja noge na manje delove i da će učiniti da izgledate kraće u ukupnom poretku.

7. High pojasa

Oka može biti prevaren od strane visokog struka linijama, kao i, jer smo skloni misliti da je noge početi gdje je struka. Ako nosite suknje, haljine ili traperice koje imaju visok struk, ili čak i ako podići svoju odeću visoko na struku, to će dati utisak da su vam noge duže nego što zaista jesu.

8. Uvuci košulje

Sljedeći dobar savjet o tome kako da vaše noge duže je da uvijek Tuck košulje i bluze u pojas suknje ili traperice, jer će to skratiti izgled vašeg torza i produžiti izgled noge. Imajući vaše majicu labave preko vrha svoje farmerice može osjećati ugodnije u ljeto, ali to će učiniti vaše noge izgledaju još kraće.

9. Pokušajte asimetričan porub

Još jedan dobar trik kako bi vaše noge izgledaju duže je nositi asimetričnog poruba. Neujednačena HEMS će svačiji ukus, ali, jer ne postoji definitivan linija koja pokazuje gdje početi suknje krajevima i nogama, to zbunjuje oči i čini ljudi misle da imate više nogu nego što zaista imaju.

10. Go crno-bijeli

Još jedan trik koji možete koristiti s bojom je nositi sve jedne boje, sve od glave do prstima. Ako odgovara boje vrha, dna i cipele, to će zamagljuju linije gdje ti noge početi od i gdje završava. To ne mora biti precizan meč boje, iako; različite nijanse iste boje i dalje će učiniti da izgledate viši i noge izgledaju duže.

Kako napraviti noge duže? Koji su najbolji savjeti?

load...