Vrste stilova

Kako odabrati najbolji kupaći kost za tip tela?

Kako odabrati najbolji kupaći kost za tip tela?

Kupovina za kupaće kostime može biti noćna mora i, jer kupaćih kostima je tako otkriva, vi ste vrlo svjesni činjenice da vam je potrebno kupiti kupaći kostim koji će laskati vašem obliku tela. Moda pisci obično pokušati vam pomoći izabrati kupaći kostim stavljajući vas u kategoriju tijelo tip, ali ako te ne zanima za koji se zove jabuka, kruške ili pješčanog sata, ili jednostavno ne mislim da stane Kategorija bilo koje vrste, a onda smo došli do listu od deset praktičnih savjeta koji će vam pomoći izabrati najbolje kupaći kostim za vaš tip tijela.

1. Koristite boju oblikuju vaše tijelo

Ako ste malo teži na vrhu ili na dnu, onda je odgovor jednostavan. Najlakši način da se tanki polovina vašeg oblika tijela je u boji. Ako kupite bikini u dvije nijanse iste boje, biraju lakši hlad za dio tijela koji želite da istaknete i tamnije, jedan blok boje, za dio tijela koji želite da vitke linije.

2. Embellish manji grudi

Još jedan savjet o tome kako odabrati najbolju kupaći kostim za vaš tip tijela, ako je vaše grudi na malom strane, je kupiti podstavljene bikini top da ti dam malo više volumena na vrhu. Najbolji način da se stvori privid veće grudi nositi vrhu bikini koji ima nabore ili druge vrste ukrasima na njemu.

load...

3. Budite praktični sa velikim grudima

Ako imate velike grudi, a zatim bikinija koji se prodaju u malim, srednjim ili velikim veličine nisu za vas. Trebalo bi biti u potrazi za savršeno uklapa u bikiniju u vašim veličine kup. Potražite bikinije u veličinu koja imaju ispod žica za podršku i debele trake koja neće smanjiti u vas.

4. Stanje kroz veći iza

Sljedeći savjet o tome kako odabrati najbolju kupaći kostim za vaš tip tijela, ako imate dovoljno zadnjeg, je da izbalansira kroz veći iza sebe, jer u tom slučaju visoke rez bikini dna i gudački bikinije stvarno neće biti praktična. Odaberite kupaći kostim koji imaju dosta tkanina na donjoj polovini, tako da se ne zauvijek pokušavaju da sruše bikini da se malo više pokrivenost. Najbolji dizajn će biti onih dizajna koji imaju solidne dnom u boji, u kombinaciji sa uzorkom vrhova. To će pomoći da se uravnoteži svoj oblik tijela.

5. Skrivanje trbuh

Ako imate nešto manje od stomak, to je zapravo prilično lako sakriti to. A jedan komad kupaći kostim koji ima dubokim dekolteom će privući pažnju sa stomaka, ili ste mogli izabrati peplum stil kupaći kostim da sakrije izbočina.

load...

6. Za one sa oblinama kukovima i većim bedra

Naš sljedeći savjet o tome kako odabrati najbolju kupaći kostim za vaš tip tijela je za djevojke s većim bokovima i bedrima, što bi neki zovu kruška oblik: idem za kupaće kostime koji imaju običan suknju dnu koji se završava samo ispod najveći deo butine. Izbjegavajte dječak kratak dnu bikinijima ili bilo šta što ima debelu bend na dnu, jer će samo naglasiti područje koje pokušavate da bi privukli pažnju od. Na vrhu, odaberite hvatanje nešto oku, poput dubokim dekolteom, a to će privući pažnju na ovo područje vašeg tijela.

7. Za ne tako curvy lik

Ako imate vitko, atletski, ličnost i nemate obline, onda ćete morati da se gledajući kupaći kostim s manje pokrivenost koja se vijoriti svoj oblik bolje. Monokinis, ili jedan-komad kupaći kostim, će stvoriti utisak krivih i, što je manji bikini dna, ili vezana na strani onih, će poboljšati krive svog zadnjeg.

8. Visoki gubitke dna da se sakrije ljubavi ručke

Prikrivanje te ljubavne ručke je jednostavan stvar kao dobro. Izabrao crno-bijeli, visoki propao dna i pobrinite se da su dovoljno visoko da ide skroz do pupka, tako da ne dobiti bilo koji ispupčen iz vrha. Za vaš top, odabrati nešto složenije, ili uzorkom, tako da privlači oko na gornjoj polovini tela.

9. Koristite dječak šorc do šire kukove

Za one od vas koji su malo teži na vrhu, ali imaju uske bokove, dječak šorc će proširiti izgled kukove i dati vam više peščani sat oblika. Ne svi vole, ili osjeća ugodno, u dječaka kratkom stilu bikinije, kako bi bili sigurni da ste ugodno sa fit pre nego što ih nositi na plažu.

10 Kupi svoj kupaći kostim iz kupaći kostim prodavnicu

Robne kuće prodajete kupaće kostime, ali za bolji domet i da se pravilno savjet, možda će vam biti bolje da specijalisti kupaći kostim radnju. Ne stidite se da pitate za savjet o tome kako odabrati najbolji kupaći kostim za vaš tip tijela; prodavnicu asistent će se sve to čuo. Nemojte biti praktična u vašem izboru kupaćih kostima. Ako planirate da uradite neke ozbiljne plivanje, ili sportove na vodi, a zatim želite bez obzira na vrstu kupaćih kostima se odlučite ostati na, kao i da izgledaju dobro.

Kako odabrati najbolje kupaći kostim za vaš tip tijela? Koji su vaši savjeti?

load...