Vrste stilova

Kako učiniti da noge izgledaju duže? 10 savjeta

Kako učiniti da noge izgledaju duže? 10 savjeta

Nisu svi rođeni sa super duge noge koje se čini da ide na zauvijek, ali nemojte biti zavidni, jer, bez obzira na to koliko je kratak noge su, postoji mnogo načina da izgledaju duge i zavodljive. Sljedeći put kad izađeš, možete biti onaj koji dobije sve poglede divljenja i od momaka i zavidni one, od djevojke, s ovih deset velikih savjete o tome kako da vaše noge izgledaju duže.

1. Izbegavajte horizontalne linije u odjeću

Provjerite svoj ormar i pobrinite se da nemate nikakve horizontalne linije detaljima na suknje ili traperice. Horizontalne linije, blizu noge, učinit će vaše noge izgledati kraći i deblji. Trebalo bi da tražim da se stvori što više glatko, vertikalni profil kao što možete, da se produži izgled dužina u noge.

2. Nosite visoke pete

Još jedan jednostavan savjet o tome kako da vaše noge izgledaju duže je nositi visoke potpetice. Štikle će dodati nekoliko centimetara na visini, tako da su idealni za produžavanja noge. Čak i tako, ne nosim štikle svaki dan, jer oni mogu dovesti do oštećenja zglobova.

load...

3. Koristite neki bronze na noge

Možete dodati dužine noge pokretanjem i bronzer niz cjevanice. Ovo daje dodatnu vertikalnu dimenziju vašeg profila koji će stvoriti sliku više dužine. Pobrinite se da ste uklapaju u bronzer dobro, iako, tako da ne stvaraju uočljiv niz niz pred tvojim nogama.

4. Nosite suknje i haljine sa visokim strukom

Još jedan savjet o tome kako da vaše noge izgledaju duže je nositi haljine, suknje ili kratke hlače s visokim strukom. Visokog struka daje iluziju da gornjoj polovini noge iznad koljena su mnogo duže nego što zaista jesu.

5. Nosite meso boji petama

Još jedan vrlo popularan trik kako da vaše noge izgledaju duže je nositi meso boji štikle. Par pete koji se stapaju sa bojom vaše noge će dati instant utisak duže noge. Sa nude štikle, linija između, gdje ti je noga završava i počinje stopalo će postati zamagljen, za razliku od obojene štikle koje daju definiran odrezati trenutku između dva.

load...

6. Idite sa vertikalnim prugama

Horizontalne linije da noge izgledaju kraće, vertikalno, naprotiv, će produžiti izgled vaših nogu. Dužine koljena, pin traka suknje su idealne za to; sve vertikalne linije u odeću će dati izgled povećane visine.

7. Crnim čarapama

Crnim čarapama su toliko zavodljive i momci ih apsolutno love! Oni su veliki za izradu vaše noge izgledaju elegantan i duge previše, pa dodajte crnim čarapama na svoj outfit, a vi ćete dodati malo centimetara dužine nogu previše.

8. Nosite kraće suknje

Još jedan savjet o tome kako da vaše noge izgledaju duže je nositi kraće suknje. Kraći poruba na suknje i haljine će pokazati više nogu i, prema tome, povećati izgled dužine. Dodati da se na visokog struka smo ranije spomenuli, a vi ćete biti jako iznenađeni tom razlikom što čini da koliko dugo noge izgledaju.

9. Pokušajte jednu odjeće boja

Naš sljedeći savjet o tome kako da vaše noge izgledaju duže je da se pokuša nositi jednu odjeću boje. Nosi jedan jednobojni od vrha do dna će učiniti da izgledate viši i produžiti dužinu nogu; pa čak i varijacije iste boje će učiniti isto trik. Jedan blok iste boje privlači oka, vertikalno, uz i niz tijelo, koje će dati izgled više visine.

10. Walk the hoda!

Pola bitke sa ovim je vjerojatno svoj mentalni stav. Slijedite ove jednostavne savjete i vjerujem da imate duge noge i ona će se prikazati na vašem jeziku tijelu. Šetnja visok i ponosan i ne da se stidi svoje noge, i naći ćete da ste dobiti isti poglede divljenja, kao neko ko je noge su duge milje!

Kako da noge izgledaju duže? Koji su vaši savjeti?

load...