Vrste stilova

Saveti za kupovinu odjeće za djevojčice: 10 odličnih savjeta kako kupovati kao profesionalac

Saveti za kupovinu odjeće za djevojčice: 10 odličnih savjeta kako kupovati kao profesionalac

Da li se ikada zapitali zašto je to, neki dan možete provesti sate i sate u kupovinu, ali se vrati bez ičega? Pa, shopping je umjetnost i vještina koja se može naučiti, a vi ćete biti drago da čuje, potrebno je praksu! Učinite vaš odlazak u kupovinu zabavnije i produktivnije i pročitajte ovih deset savjeta o tome kako kupovati kao profesionalac:

1. Obratite pažnju na modnoj spomenar

Prvi veliki odjeća Savjeti za kupovinu je da se zadrži modni album. Kada vidite sliku outfit koji Vam se sviđa, prekini i zadržati ga, ili sačuvati ga na web stranice kao što Pinterest. Vođenje spomenar modne ideje će vam dati inspiraciju za svoj odlazak u kupovinu, tako da možete planirati unaprijed i dizajnirati odjeću, prije nego što čak i napustiti svoj dom.

2. Sačuvajte noge i provjerite online prvi

Ponekad, to jednostavno nije vrijedno gnjavaže lunjao oko kuće i možete kupiti sve što vam treba, i kupite jeftinije, online. Ako želite isprobati nešto prije nego što kupite, probajte ga u radnji, a zatim dobiti najjeftiniji Online cijena, kad se vratiš kući.

load...

3. Ostanite fokusirani

Još jedan od korisnih odjeća Savjeti za kupovinu je zapamtiti da ostanu fokusirani. Fokus dame, fokus! Ne postaju ometen posebne ponude i primamljiva prikazuje. Ići u potrazi za ono što ste došli i kupiti, ili ćeš dobiti kući s torbama odjeće koji nikada ne namerava da kupi na prvom mjestu.

4. Provjerite svoj ormar prije nego što kupujete

Se zalihe onoga što već imate pred sobom pogodio trgovinama. Provjerite ono što već imate, napravite popis onoga što vam je potrebno i ne zaboravite osnove, kao i nove odjeće. Nema smisla udvostručuje se na ono što već imate, tako da troše novac na nešto drugo umjesto toga.

5. Ne kupujte ga ako niste sigurni

Sljedeći jedan od važnih odjeća Savjeti za kupovinu je da se izbjegne kupovina nešto niste sigurni o tome. Ako niste sigurni o tome u radnji svlačionici, onda su šanse da nećete biti sigurni kada se ni kući. Uvijek si mogao da ga vratim, ali kome treba muke ?!

load...

6. Razmislite o odjeće, a ne pojedinačnih komada

Kupnja jednu stavku, jer izgleda odlično je u redu, ali samo ako imate nešto drugo nositi s tim. Kupujte sa garderobu na umu, a ne za pojedinačne stavke i onda ćete imati bolju ideju o tome šta ste stvarno tražite.

7. Polako i okolo

Nemojte biti previše žuri. Uzmite vremena da pokuša stvari i, ako nisu u pravu, pokušajte drugu radnju. Čak i ako na kraju će opet u prvi dućan, to je vrijedno čineći dodatni napor da se stvari koje su jednostavno u pravu.

8. Rad od vašeg budžeta

Odjeća Savjeti za kupovinu uključuju razmišljanje o vašem budžetu. Kvaliteta je važna, ali većina nas radi na budžet. Budžetiranje će biti različita za različite ljude, ali dobro pravilo je da se razmotri koliko često ćete nositi stavku. Farmerice koje ćete nositi iznova i iznova vrijedi troše više novca na, od vrha da ćete samo nositi jednom ili dva puta.

9. Ne zaboravi krojenje usluga

Iako oni ne oglašavaju to, većina trgovine nude mogućnost krojenja servis koji možete koristiti. Ako haljina treba mala modifikacija da čine ga savršenim, ne boj se da pitam, da li to može biti fiksna u prodavnicu.

10. Uvijek provjerite za kvalitet

U žurba da se sve stavke na svojoj listi, ne zaboravite da provjerite kvalitetu. Provjerite da li otisci postroje ispravno, šavovi su ravne i daju šavovima malo povuci. Ako izgleda labav, onda to neće trajati jako dugo.

Koje su vaše najbolje odjeća Savjeti za kupovinu? Kako kupovati kao profesionalac?

load...