Vrste stilova

Top 10 modnih saveta za žene sa malim grudima

Top 10 modnih saveta za žene sa malim grudima

Puno modnih savjeta za žene s manjim grudima izgleda da vrti oko čineći njihove grudi izgledaju veće nego što stvarno jesu, a ne grli tijelo koje imate. Žene s manjim grudima zapravo imaju prednost u odnosu na velike Busted djevojke, jer mogu birati između mnogo širi spektar drugačiji stil odjeće. Ako ste u potrazi za napraviti najviše iz vašeg stana izborio figura, onda evo deset modnih savjeta za žene s malim grudima.

1. Flash neki kože

Dekolte nije jedini kožu koja može izgledati zavodljiv, tako da budu spremni da rodi nekim drugim područjima kože stvoriti predivan pogled. A djevojka s malim grudima ne moraju da brinu toliko o trake i podrške, tako da će backless je mnogo lakše opciju. Jedan-Rame vrhova i ular vrata su još jedan način da se otkrije neki glatku kožu da je mala grudi žena može izvući s.

2. Naglasite struk

Možete kreirati neverovatan siluetu noseći odjeću koja naglašava vaše tanak struk. Izabrati garderobu u klinču u u struku; to će izgledati neverovatno i ženstvene, a to će učiniti vaš poprsje izgledati veći.

load...

3. Nosite viši dekolteom

Bilo je mnogo poznatih lijepih žena sa malim grudima, a jedan od tih je bio Jackie Onassis. Prati je primjer i nositi visoke vrat vrhovima kao što su posade vrat ili brod vrat. Visoke necked vrhova skrenuti pažnju na svoje lice, dok je V izrezom vrhu će privući pažnju vaše poprsje.

4. Ali, uranjajući dekolteom mogu izgledati jako dobro!

Ako imate male grudi, dok je visok dekolteom izgledaju cool i sofisticirano, možete nositi uranjajući dekolteom da mnoge druge djevojke ne mogu skinuti. Pokušajte nosi večernje haljine koja zaista vijoriti grudi sa crtama koje idu sve do kraja struka, ili za više casual izgled, pokušajte košulje otkopčala stvarno niska.

5. Koristite boje

Boje odjeće koju ćete nositi može napraviti veliku razliku previše. Ako želite da vaš gornjoj polovini izgledaju veće, a zatim odaberite jarkih boja odjeće za gornji i tamnije boje ispod struka. Ta volja ograda manje poprsje i privukli pažnju prema vašem licu.

load...

6. Nosite široke trake

Drugi način da se poboljša izgled grudi je da nose uske, široke trake. Široke trake se mogu nositi sa svim vrstama odjeće i, ako ih povući u uskim, oni će stvoriti prekrasan siluetu i naglasiti vaše trim figura.

7. Accessorise

Možete dodati iluziju više veličine grudi pomoću pribora i nosi vrhova s ​​naborima, nabora ili nabore. Također se može nositi slojevitu marame preko ravnice vrhu dodati neke volumen, ili nositi zdepast izjavu ogrlice, koje visi sa svojim poprsje-line.

8. Pokušajte Sheer tkanina

Male grudi i znači da možete nositi čiste tkanine previše, bez brige o trake za grudnjak pokazivanje. Nosi izjavu grudnjak ispod čiste tkanine ili klizanja, je također dobra ideja ili, ako se osjećate hrabriji, ništa nositi ispod i pustiti bradavice pokazati kroz tkaninu.

9. Napravite ramena i ruke u centru pažnje

Također se možete privukli pažnju od vaše poprsje čineći ruke i ramena u centru pažnje. Nosite vrhova koji imaju visok dekolteom i rukava, ili majice, na primjer, kao i da će privući pažnju na gornji dio tijela, ali ne i grudi.

10. Nosite planula pantalone

Još jedan način da se istakne struka je nositi planula pantalone. Par rakete, sa uskim strukom, učinit će vaš struk se pojaviti čak i užeg i bista veći i to će stvoriti dobro izbalansiran siluetu.

Da li imate druge modne savjete za žene sa malim grudima?

load...