Vrste stilova

Top 10 modnih saveta za žene sa velikim grudima

Top 10 modnih saveta za žene sa velikim grudima

Dok neke žene žele da njihovi grudi su veće, druge djevojke s velikim grudima misle da su oni sa problemom. Boravak na vrhu svih najnovije modne trendove kada imate veliki bista može biti nezgodno, jer velike grudi mogu ograničiti ono što možete nositi. Iako svaki i svaka žena je drugačija, ovdje su deset generalni modnih savjeta za žene s velikim grudima.

1. Investirajte u dobar grudnjak

Iznenađujuće velik broj žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka jer rijetko idu za pravilno grudnjak ugradnje. To je još važnije za ženu sa velikim poprsje nositi dobar, dobro dolikuje grudnjak i to je vrijedno trošenja malo više novca za kupovinu kvalitetne grudnjake. Navlaka za grudnjake su vjerojatno najbolje za Daywear; oni će vam dati bolju podršku i da će biti više udoban za nošenje.

2. Dobijanje dekolteu pravo

Ako ne želite da bi privukli previše pažnje na vaše poprsje, a zatim odabir pravog, uravnotežen, dekoltea će biti važno. V-vrat imaju tendenciju da izgledaju najbolje sa velikim grudima, jer su privukli pažnju od teških gornji dio tijela i čine odjeću objesiti dobro. Možete dodati i dodatna oprema, kao što je ogrlica izjavu ili više ogrlice.

load...

3. Nosite wrap haljine

Wrap haljine su samo veliki za žene s velikim grudima. Odvajaju grudi i stvoriti uravnotežen izgled između grudi i struka. Wrap vrhovi su savršen način da se većine vaše obline i oni mogu izgledati predivno elegantan i sofisticiran na ženu sa velikim poprsje.

4. Pokušajte fitted jakne

Jakne može izgledati sjajno na žene s velikim grudima, ali vi morate biti oprezni o vrsti jakna koju odaberete. Da iskoristite svoj lik izabrao jakne koje su prilagođene i dobro se uklapaju u struku. Pa ugrađena jakne će naglašavaju pješčanog sata lik i učiniti da izgledate vitkije.

5. Nosite trake za dodatnu stil

Dodavanje pojas na jednostavan džemper ili haljinu može dodati sasvim novu dimenziju u outfit. Pronalaženje pojas koji će biti prava stvar za vas može biti izazov, iako, jer velike grudi može napraviti struk izgledati kraće, tako da se isplati isprobati nekoliko, prije nego što kupiti jedan. Šire pojasevi obično rade najbolje, jer daju iluziju duži, tanji struk.

load...

6. Koristite boje mudro

Tamnije boje će uvijek učiniti da izgledate manji, tako da nosi tamne boje na vrhu će imati efekat da vaše grudi izgledaju manje. Ako nosite tamne boje na vrhu i lakši boje na dnu, to će donijeti bolju definiciju na svoj lik i svog profila izgledaju moderniji.

7. Izbjegavajte visoke dekolteom

Možda jedan od najvažnijih modnih savjeta za žene s velikim sisama je da se izbjegne nosi ništa sa visokim dekolteom. Zaobljeni dekolteom i visokim dolčevite imaju nesretan učinak stvaranja Uni-sisa izgled.

8. Izbor pravog dužina rukava

Dužina rukava koje ste odabrali može napraviti veliku razliku previše. Ako želite stvoriti tanji izgled, a imate velike grudi, onda je najbolja opcija je da se ide za tri dužine četvrt rukavima, koji će biti daleko više za mršavljenje nego kratkim rukavima ili bez rukava.

9. Izbjegavajte špageti trake

Špageti stila, male trake će samo učiniti vaš poprsje izgledati još veće i oni će biti neugodno nositi. Šire trake će izgledati mnogo bolje sa velikim poprsje, a oni će pružiti bolju podršku previše.

10. Nemojte dodavati nepotrebne bulk na grudi

Ako imate velike grudi, onda ne treba da dodate više bulk na područje grudi. Wide reverima će samo dodati više volumena na grudi i preuveličavaju veličinu vaše grudi, tako odabrati jakne koje su jedan grudi i izbjeći nošenje zdepast trikotaže.

Koje su vaše omiljene modnih savjeta za žene s velikim grudima?

Stay beautiful!

AKCIJA

load...