Vrste stilova

Top 10 trendova u boji za proljeće ljeto 2014

Top 10 trendova u boji za proljeće ljeto 2014

Boje, kao što su dužine suknje, dolaze i odlaze s godišnjim dobima, a ponekad, modne kuće širom svijeta doći do neke fantastične imena za boje poput Celosia naranče i Radiant orhideje. Dakle, da se prereže modnih svjetova kitnjastim imena za boje, dajemo vam top deset trendova boja za proljeće i ljeto 2017. Godine, kako je predviđeno po Pantone:

1. Par meka pastela sa živim bojama

Boja ravnoteže je fraza 2017. Sa mješavinom svijetle i žive boje sa blažu, pastelnim tonovima. To je očito inspiriran prirodan izgled cvijeća: nekoliko svijetlih, među mekše nijanse ostatak.

2. Sand boja

A tost i prijateljski tražim svjetlo hlad, pijesak, se koristi da nadoknadi svetlije boje. Relativno neutralne boje, pijesak je veliki kontrast u odnosu na svijetle, bold tonova i stvara prekrasan kontrast.

load...

3. Hemlock boja

Na letnje, prirodne zelene kukutu liči na proljeće ostavlja protiv svjetliju cvjetnim bojama. Ovo je savršena pozadina za kontrastnim, prirodan izgled ljeta 2017. Godine.

4. Paloma boja

Rezanja kroz modne hype, Paloma je svijetlo siva. To je jedna od onih klasičnih boja koje mogu izgledati fantastično na samostalno ili sa svijetlim crtica boje da dodate sofisticiranosti i pribranost.

5. Radiant Orchid boja

Boja proljeća za 2017., Radiant Orhideja je toplo ljubičasta nijansa koja se pojavljuje u tkanine, makeups i cipele. To je fuksije nijansa ljubičaste, obojena s daškom roza, za koji se tvrdi da potiču zdravlje i radost.

load...

6. Celosia narančaste boje

Ova suptilna nijansa narandže, podsjeća na postavku ljeta sunce, može biti uparen s drugim ljeta tonova, kao što su ljubičasta stvoriti savršen osjećaj ljeta. Je, bundeva pire kao boja je pokorio dovoljno da se u kombinaciji sa svetlije boje za lijep i kontrastne izgled.

7. Cayenne crvene boje

A pikantan crvene boje, Cayenne crveni, set protiv neutralne boje pijeska čini nevjerojatan i ženstvena kombinacija. Ovo ljeto je sve o prirodan izgled cvijeća i ova nijansa svakako ispunjava da su kriterijumi.

8. Placid plave boje

Placid plava, je spokojan i prirodno, nebo plavo. Još jedan od prirode pozadini boje, može se koristiti boju pozadine ili kao akcent na druge nijanse. To je umirujuće boje koja radi jednako dobro kao i na svoje, kao što je slučaj i kod većine ostalih tonova, i sa crnim i bijelim.

9. Frezija boja

Frezije je dramatična, sunce poljubi žuta da je još jedan od Pantones 'top boja za 2017. Tropske cvijet inspirisan hlad je plamen žuta, puna energije i topline, nose uglavnom djevojke s tamnom kosom.

10. Dazzling plave boje

Omiljen na modnim revijama, blistav plava je opisan kao kobalt plava i bliža plavetnilo oceana, nego što je to do bleđa plave ljetnom nebu. Dazzling plava može nositi Žena bilo boju kose, boju očiju ili tena i to će izgledati fantastično. To je, kao što ime sugerira, jednostavno blistav.

Koje su vaše omiljene boje koje volite nositi ovog ljeta?

Slobodno podijelite svoje misli i modnih savjeta u komentar ispod teksta.

load...