Zanimljivo

10 beskorisnih, ali ipak divnih životnih hacksa o kojima morate znati

10 beskorisnih, ali ipak divnih životnih hacksa o kojima morate znati

Neki život hacks su zaista neverovatno, zar ne? Kao što je onaj u kojem možete u mikrovalnoj dva obroka u isto vrijeme. Ili kako o Lego batler? To je dobra.

Život hacks su dizajnirani za poboljšanje našeg života čineći ga efikasnijim. Umjesto da čini sve dužim putem, uzmemo prečice - i pobijediti.

Međutim, postoje i nekoliko (dobro LOAD) života hacks koji su briljantno beskorisni - ali apsolutno divno u svom dizajnu.

U aplauz od tvoraca ovih basnoslovno besmisleno život hacks, ovdje je deset naših omiljenih koje smo stvarno mislim da bi trebalo da znate o. Hajde da pogledamo!

The Lazy Dresser

Zar nije dosadno kad se probudite ujutro i misle "Uh! Ja stvarno ne želim da se danas. Imam toliko posla! Moram promijeniti za početak! NAPOR! "

load...

Ako ste previše lijeni čak se pretvorio u svoje farmerice ujutro, postoji veoma jednostavno i efikasno rešenje pri ruci - idi u krevet nosite farmerke.

Ljudi bi mogli reći da ovo nije samo lijen, ali to je takođe odvratno, previše.

Ali oni su u pravu.

Budite Smart Deset Pin Bowler

Ikada imali "u redu" prvi metak? Naravno da jesi. Svi mi imamo.

Problem sa "dobro" prvi hici je da je drugi snimak je zaista bilo teško jer su igle su posvuda.

Da biste bili sigurni da si nikada neće staviti u ovu poziciju, trik je da namjerno propustiti prvi snimak tako da drugi je stvarno lako!

Pametan, zar ne?

Dodaj Neki Spark Na Vaš Cold

Niko ne voli piti hladno. Hladno je da nas osjećati letargično i tmurna. Osećamo ružno, dolje na petu, a mi sakriti od svijeta.

load...

"Niko nas doticati!" Mi vrišti.

Ono što je zaista bezveze je kada je naš zaljubljena što nam se događa uoči duva nos.

"Ja sam samo kopanje zlata!" Kažemo smeteno.

Moglo bi se začiniti svoj hladno i čine ga malo više zabave, iako. Kako? Stavljajući glitter u usta samo prije nego što kihanje! Umjesto da samo prskanje dosadna stara, bezbojna klice svuda, bićete prskanje šareni glitter!

Make Milk alkohola uzbudljivije

Da li dosadno mlijeka? Da li reći ljudima te mrze mlijeko? Možda je to zato što si ga pio iz čaše svih ovih godina. Možda ne mrzim mlijeko - možda mrzite na način na koji je pio.

Dakle, zašto ne početi ga piti iz šalica umjesto? To će poboljšati vaše iskustvo mlijeka za piće 100% jer radite nešto drugačije.

I nakon svega, definišemo sebe od novih izuma. Živjeti na rubu, curo!

Uzmite svoj auto The Ocean For A Wash

Ako ste nešto poput mene, verovatno ste umorni među prijateljima govori da je vaš automobil je prljav i treba čist.

"Kada ćete dobiti svoj automobil očistiti ?!" su vikati na mene, kao da ih na neki način vrijeđa da se u automobilu koji je prljav spolja.

Moram priznati, nisam veliki fan da ga uzme na sredstva za čišćenje automobila. Mislim da su naplatiti previše. Dakle, umjesto toga sam došao sa prilično sjajan alternativno rješenje: Vozite ga u okean!

Top savjet # 1: Pazi za ljudska bića imaju plivati ​​ili gradi zamak od peska.

Top tip # 2: Pazi na morske pse.

Riješi mrlje od vina je dramatičan način

Dok svi mrze vino mrlje, oni mogu izazvati neke od nas da potpuno flip out. Možda imate prijatelja koji će doslovno proći smrtnik na tebe ako ikada umrljana nju tepih prosipa svoj vino sve preko toga.

Dakle, ako tine ikada dođe kad si tako nervozan da slučajno udarati crno vino preko na nju potpuno novi i skupi tepih, umjesto da na ruke i koljena i furiozno i ​​uzaludno ribanje daleko da uklonite mrlje koje znate hoće nikada ne dolaze off, zašto ne zapaliti cijelu kuću i završi s tim?

Možete ga kriviti na mačka.

Dobili najviše iz vašeg pertle

Koji je rekao da pertle su samo izmislili da pojačaju svoje cipele, tako da ne sklizne s nogu dok šetate? Siguran sam da gospodin pertle sebe imao i druge namjene u vidu za njih kad ih prvi put osmislio!

Na primjer, da li ste znali da je skromni pertle također se može koristiti za čuvanje paket cigareta? Ako ne možete naći nigdje na osoba za čuvanje kutijicu CIG, jednostavno ih zahvatiti u pertle!

Također se možete ugurati svoj mobilni telefon dole i bilo koji drugi svakodnevni stavku možete sjetiti.

Koristite toaletni papir Creatively

Ako imate kćerku koja želi da ukrasiti kuću njene lutke, možda nemate odgovore, kada je u pitanju vas za neke minijaturne dekoracije.

"I ti sebe zoveš mama?" - možda se zapitate kada kći nažalost trundles daleko da se vrati u kuću njene gole i dosadno lutke. Naravno, minijaturni dizajn interijera nije tvoj forte, ali kakav je to izgovor? Vaša kćerka je oslanjajući se na vas!

Ako ste ikada naišli na ovaj problem, mogli kreativno koristiti toalet papira. Na primjer, kako bi koristeći stanja stvari su posteljina za njenu kuću?

Ubiti Klice vodom koja vrije

Vaš dishcloth nije baš najčistija stavka u vašoj kući, a vi ga koristiti za čišćenje vašeg lonce i tave! Eew! Bruto! Ne idem u svoju kuću za večeru!

Ok, šalim se. Svi smo krivi za pranje naše kuhinjske krpe jednom u Blue Moon, čime se omogućava im da rastu prepuna klice.

Ali postoji jednostavan način da se oslobodimo ovih Zlikovci. Svaki put imate čaj, sipajte prstohvat od remanning kipuće vode preko dishcloth. To će vidjeti one klice daleko u nimalo vremena!

Odgovoriti na telefon bez pranja ruku

Koliko puta je netko zvao tebe, dok su vam ruke masne ili na drugi način mokre ili prljave? Previše puta!

Kada se to dogodi u budućnosti, nećete morati da žuri da sudopera oprati ruke prije nego što žure da se javi na telefon, jer ćete morati držati sendvič torba vaš telefon tako da možete ubaciti ruku unutra!

load...